Концерти

• 114 231
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не е истина - след като избрах билети, потвърдих всичко и избрах платежен терминал започна да върти при бутона Купи, очевидно заби и каквото и да правех, накрая изтече времето и ме изхвърли, сега съм 133 хил. на опашката с 41 минути изчакване.

# 496
Тези, които успяхте да купите променяше ли ви се числото на хората преди вас?

# 497
# 498
  • София
Не, числото не се променя, само минутите, които преди това са нон-стоп нагоре-надолу, изведнъж броячът става на 10 мин и постоянно пада до 0 - тогава по-долу се появява бутон Купи. Не съм сигурна дали ще направя още един опит или не... А, освен цената на билетите - има такси, за 140 лв. билет сумата става 150.

# 499
  • гр.София
Не,бройката не помръдваше.
Олив,и при сина ми върти така и не може да плати. Сега каза,че е крашнало и го изхвърлило.
Егати!
А разбрах,че правостоящите свършили.

# 500
Аз успях!
Имам и имейл за потвърждение.
Минутите станаха три точки, скролнах надолу и там имаше бял бутон Купи билет.
Трябва да приемете общите условия и да изберете банка. Малко се замисли преди да ме препрати за плащане, но стана.

# 501
Жалко, и аз съм назад на опашката, добре че съм го видяла веднъж вече...ще дебна да купя от някой билети

# 502
  • софия
Някой заби ли на платежен терминал - само върти и нищо не става...?

Повечето забихме там. Сега пак чакам.
Страшна простотия!
А за да видиш бутона купи трябва да сколнеш.
Очакваха се простотии. Все едни и същи са организаторите.
Добре, че поне за девойките взеха.

# 503
Ама къде да скролнеш - аз съм дала максимално надолу и като се появи многоточие пак нищо не излиза. От 1 минута отивам на 26, бройка чакащи изобщо няма.

# 504
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Оф, и аз успях да купя, но е много тегаво и тъпо направено

# 505
  • София
Аз натиснах купи билет и ме изхвърли. Сега чакам на още по-голяма опашка.

# 506
Не е истина - след като избрах билети, потвърдих всичко и избрах платежен терминал започна да върти при бутона Купи, очевидно заби и каквото и да правех, накрая изтече времето и ме изхвърли, сега съм 133 хил. на опашката с 41 минути изчакване.

Всичко беше добре и когато трябваше да плащам.... сега съм 143 639та
Не знам дали ще имам шанс пак и дали въобще да чакам.

# 507
Наистина ли правостоящите са свършили?

# 508
Отвратителен сайт! Избрах билети,прати ме към плащане и това беше... сега пак чакам, но не вярвам да стане нещо.
Иска ли някъде да влезеш в профила си?

# 509
Ох, аз пък от бързане изобщо не погледнах какво е положението с правостоящите.
В имейла имам линк към поръчката, трябва да сваля разписка за успешно плащане, но линкът води към опашката. Може би информацията ще е достъпна след като приключи продажбата.

Общи условия

Активация на акаунт