Концерти

• 114 187
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
  • plovdiv
Платих 4 билета, плащането ми е отразено в банкирането, но след това техният сайт даде това

Сега не знам имам или нямам билети, но пък съм ги платила.
И при мен е така, който е закупил билет на имейл ли получавате билета?

# 541
  • София
Не, нямам мейл. Вероятно сървъра претоварва и затова става така, сигурно ще дойде мейл по-късно. Най-много да нямаме билети, парите не вярвам да не ги върнат. Ще изчакам.

# 542
И аз съм с "Oh, no" екран, но парите са ми изтеглени, нямам потвърждаващ мейл. Дано да имаме билети, много ми се ходи на концерта, истински ужас е сайта. Може ли някак в техният сайт да се провери дали имам купени билети?

# 543
На мен ми изписа грешка при плащането, но парите са ми изтеглени. Нямам потвърждение. Просто нямам думи.

Същото нещо стана току що и при мен. Обадих се в банката ми ( Fibank) . Казаха ми, че трябва да св свържа с търговеца първо...

# 544

Билетите пишеше ще се получават 14 дни преди концерта

# 545
  • Sofia
Аз получих мейл от сайта около 10мин след покупка. Потвърждават и т.н. Няма билети вътре, но потвърждават какво съм купила. Вижте и в спам.

# 546
Билетите ще получим 14 дни преди концерта.
Имейлът е потвърждение за успешна покупка.
Има линк, от който трябва да се разпечата някаква разписка с данни за покупката, но в момента този линк води към опашката.
При мен имейлът дойдве светкавично, веднага след като финализирах плащането, но предупреждат, че може да се забави до 72 часа.
Явно съм изкарала луд късмет като ви чета.

# 547
Няма мейл, не успях да купя за всички, сега пак се редя, заби на плащане, Сао едно изтеглени пари...
Трябваше да взема за Букурещ

# 548
Това ми е втори опит с този "търговец". При първия изобщо не успях да купя билети онлайн, имаше обявени физически офиси, но в тях не бяха чували за тикетстейшън. Втория опит още не знам дали да го броя за успех.
 Трети няма да има.

# 549
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Организаторите са пълни аматьори, подлудиха хората и създават излишна истерия. Взех билети, но толкова много нерви изхабих, че нямам думи. И вместо да стимулират хората накрая ще ги откажат и в последствие ще им останат и непродадени билети и някои късметлии ще успеят да си вземат. Не се прави така, как пък не се научиха.

# 550
На второто ми класиране (вече влязох) всичко написах, места, имена, приех условията, платежно и натискам Купи с 6мин оставащи - директно грешка при плащане. Сега съм 4000+ на компа и 10000+ на телефона...А места има мнооооооооооооооооого. Тия просто са най-големите идиоти.

# 551
Нямам потвърждаващ мейл и в спам нямам нищо, самият факт, че като отворя линка на тикет стейшън ме нарежда на опашката малко ме тревожи, все едно са взели парите, но не са отчели самите места, които съм купила. Аз не искам да ми връщат пари, искам си билетите и хубавите места, които избрах.

# 552
В Букурещ продават ивентим. Няма опашка, няма чакане. Нормално, лесно.
При нас предварителна регистрация, нерви и неработещ сайт.

# 553
Аз пък се отказвам, понеже отивам на работа. Явно трябваше да си взема ден отпуска, да се заредя с вода и храна пред компа и да се зомбирам, докато ми дойде реда. Мерси, ама ми убиха вече и желанието.

# 554
Данните за картата кога се въвеждат?

П.С. Аз бях въвела хората предварително и като ме пусна - нямаше следа от тях и въвеждах всичко отново. Някой друг така?

Общи условия

Активация на акаунт