Сватба 2018 - IV-та част

• 46 845
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,момичета! Не съм писала до момента,а само ви чета. От дни планирам сватба за пролетта. Стигнала съм до роклята,времето ме притиска,днес гледах някакви ужасни...депресирах се. Някоя от вас запозната ли е какви са цените в Be Queen? Ще се радвам да споделите,за да зная дали да си правя труда да ходя до тях. Благодаря !😊

В първия пост има информация в "скрит текст". Simple Smile

# 121
Много благодаря!

# 122
Aз ще съм с пусната коса, но на леки къдрици. Грехота е да я гледам толкова тази коса и накрая да я скрия Grinning А и мен официални прически много ме състаряват.

# 123
  • WonderLand
Ох и моята коса е много дълга, обемна и здрава, и много ми се иска да съм с пусната коса на сватбата, само леко прибрана назад, но все още ще е мноооого горещо и ще умра от жега, така че ще бъда с вдигната коса най-вероятно. Още повече, че имам лека форма на хиперхидроза и си потя страшно много.

За кумовете - ние отидохме при тях с всичко приготвено, поднесохме им го и те решиха да споделят с нас. "Убеждавахме" се докато похапвахме всички заедно и накрая ги "склонихме". Ние не носихме нищо кой-знае какво. Занесохме пиле, питка, торта, вино и ракия. За това няма протокол, както си го направите, така е.

# 124
  • София, България
За косата - аз хич не се харесват с вдигната коса, но ще търся вариант да се харесам. Първо, защото роклята ми е за вдигната коса и второ, защото ще в страшна жега.
Има страхотни прически с пусната коса ( и даже ако не се харесам с нито една вдигната прическа и аз ще съм с пусната).

За сега мисля да съм с висок кок.

За кумовете - благодаря Ви, че споделихте. За пилето, едни ми казват, че трябва, други, че не трябва пиле за каненето. Simple Smile Гледам всички обаче са носили.

За роклите - обикалайте, момичета. Освободете си два, три дена ако можете и си запазете часове и обиколете магазините. Каквито и да са цените, нищо не пречи да разгледате. Защо да не си направите труда да отидете? Сега ви е паднало Simple Smile

# 125
Аз не носих пиле, носих им хубави мезета (прошуто, испански салам) + бонбони, шоколади и бутилка алкохол в кошница. Хем и кошниците ще оползотворят после. Grinning Това пиле навсякъде в ритуалите го бутат и единодушно с половинката решихме да нямаме танци с пилета/прасета.

# 126
  • София, България
Танц с пиле категорично съм заявила, че няма да има. Simple Smile Но за каненето просто ми беше интересно дали има някаква символика това пиле, както и питката. Нали, след като 3 пъти не трябва да се съгласяват, предполагам, че с даровете ги убеждаваме?! Може аз нещо да не съм разбрала Grinning

# 127
Знам ли за символиката... То сигурно и в пълненето на обувка с пари има, ама и този ритуал няма да го имаме. Grinning

Вижте какво ми попадна във фейса по повод прическите за дълга коса: https://www.facebook.com/www.weddingday.bg/videos/1992753677650827/

# 128
За пуснатата коса, нашата церемония започва в 18.00 часа, та се надявам най-голямата жега да е преминала.
Просто аз не се чувствам добре с официална прическа. Няма да се чувствам красива. Знам, че всичко е въпрос на състояние на духа и психична нагласа, но за някой неща ми е много трудно.

Flushed

# 129
  • София
И аз бях много против ритуала с пилето, но се оказа, че на кумовете много им харесва и някак си очакваха да го има, та го направихме за тях.  Simple Smile

# 130
Не сме носили пиле, когато канихме кумовете. Хич не ми изглежда вкусно или стилно да е украсено, с цигара в устата и народна носия, както съм го виждала масово. 😁😁😁 Занесохме красива бутикова торта с надпис "Ще ни станете ли кумове?" и кошница, пълна с бонбони, уиски, вино, ядки. За ритуала с пилето -дори и не сме помисляли да имаме такъв, а на кумовете определено им олекна, като чуха, че ще го прескочим. 😀😀😀 Кой, както го направи.

# 131
Такова ли имате предвид? Аз не съм вегетарианка, но ако някой ми го пльосне под носа това, ще изпадна в ужас. Grinning

# 132
Да, подобно. И аз изпадам в потрес.

# 133
  • София
E, не всички са такива зловещи.  Laughing

# 134
Aз пък съм вегетарианка, с годеник месоядец, но на никой от нас не му допада тази традиция с пилето.
Някои са толкова потресаващи, че за мен е гавра с храната.

Общи условия

Активация на акаунт