Сватба 2018 - IV-та част

• 46 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Като гледам снимките на Катастрофа, прави ми впечатление, че съвсем различно излъчване придават различните материи и нюанси на бялото. Ама пък на хубав човек всичко му ходи. Simple Smile
Впрочем и аз като ходих на проби, бяха страшно дълги тия рокли. Аз съм 1,67 и пробвах на висок ток и пак ми бяха дълги, за жени около 2.30 ли ги правят... Grinning

# 106
Айси, наистина кога мина... И вече сме ветерани, мила! Grinning Много ми е далечно вече, а минаха едва 6 месеца от моята. Heart Eyes

# 107
  • София, България
Катастрофа, много хубава коса!

Скрит текст:
Малко страничен въпрос: моята е също толкова дълга и по всякакъв начин се мъча да не ми пада и да не се оплита. Как я поддържаш твоята? Опитвам се максимално да я запазя до сватбата, но виждам че оредява от тежестта на косата.

Според мен 4-тата рокля ти застава най-добре! Не знам отпред как е, но отзад ти стои просто страхотно и много добре те очертава. Simple Smile Пробвай смело. Ще намериш твоята. Simple Smile

# 108
Предпоследната ми хареса най-много въпреки че отпред не се вижда добре. Страхотна коса!
Още един глас за последната. Най-добре ти стои и те прави стройна.

# 109
Катастрофа, много хубава коса!

Скрит текст:
Малко страничен въпрос: моята е също толкова дълга и по всякакъв начин се мъча да не ми пада и да не се оплита. Как я поддържаш твоята? Опитвам се максимално да я запазя до сватбата, но виждам че оредява от тежестта на косата.

Според мен 4-тата рокля ти застава най-добре! Не знам отпред как е, но отзад ти стои просто страхотно и много добре те очертава. Simple Smile Пробвай смело. Ще намериш твоята. Simple Smile

Meрси, момичета. Ако знаете как ме зарадвахте.

Съвета ми за косата. Използвайте продукти, които са с възможно най-натурални съставки, без силикони, без парабени и без сулфати. Колкото се може по-натурални. Отначало е шок за косата, изглежда безжизнена и не толкова лъскава, но то е защото липсва силикона, който придава блясъка и стои като обвивка на самия косъм. Но до 2-3 месеца косата заблестява със собствен блясък.

Ако цъфти, пострижете цъфтежите. За да може косата да расте, тя трябва да може да диша. Освободете я от всичко излижно и мъртво. Защото за мен цъфтежа е мъртва коса.

Тука идва трудния момент, щадете косата си. Аз не я бодисвам, къдря я рядко, когато ползвам сешоар гледам да е със средна температура, и на ниско сушене. Отнема време, но щади косата. Не я изправяйте всеки ден. Аз иправям само часта около лицето и най-горния пласт и то веднъж до два пъти седмично.

Не я къпете прекалено често. Аз мия моята 2 пъти седмично и това е напълно достатъчно. Ако досега сте я къпали всеки ден, ще има един момент на огромно омазняване, ако намалите миенетата, но той ще отшуми след около 2 мецеса, когато скалпа привикне към новия режим.

Приемайте мултивитамини. Те допринасят за цялостния баланс в тялото.

Това е тайната на моята коса, ако може да се нарече тайна. Надявам се да помогна на някого, но истината е, че отнема време, постоянство, търпение и грижа.

Последна редакция: сб, 06 яну 2018, 09:31 от KaтастроФа

# 110
  • София, България
Мерси за съветите. Моята става като слама в края. Много гадно!
 Иначе за изправяне с преса и къдрене, не я изправям изобщо. Ако се случи веднъж в месеца за някое излизане... Simple Smile Къпя я през 3 дена. И пак пада адски много и в краищата е страшно изтощена. А много ми се иска да я задържа до сватбата. След това ще я пострижа малко. Сега съм я постригала преди две седмици и е добре в момента. Ама ще е така малко време Simple Smile

Имам малко тъп въпрос за канене на кумове - това ядене, където се носи  всичкото(питка, пиле, торта),трябва да го ядем заедно ли Joy и след това да се съгласи? Знам, че три пъти не трябвало да се съгласява.... някой да е по-наясно? Порових по интернет, но не намерих отговор...  Поръчала съм едни бутилки с народни носии. В едната ще сипем ракия, в другата мисля червено вино. Много са готини Simple Smile
Скрит текст:

# 111
Моята коса не е толкова дълга, на мен ми отива по-къса, но иначе расте много бързо. Аз също никога не съм я боядисвала и е доста жива, тормозът ѝ идва от пресата, защото ми стои много безформена, а е много гъста и трудно я контролирам по друг начин. Проблемът при мен е, че пада мнооооого, дори да я подстрижа и да е освежена, пак пада много, не знам как да го оправя това. Sad

Purple_Peanut, готина идея за кумовете. Според мен няма закономерности какво трябва да се направи с тази храна... както на вас ви харесва, така ще е. Ние дори не можахме да отидем на гости при нашите кумове, за да им дадем официално поканата и приготвените неща. Те идваха до Русе и една вечер, доста късно, минаха през нас и им ги дадохме така. Аз бях направила питка и те дори поискаха, докато си говорим, да я отворят и да я опитат и дадоха и на нас, след което са си почерпили и техните родители с нея, защото на другия ден тръгнаха на едно съвместно пътуване с тях, та всеки си преценява, важното е да ви е весело. Simple Smile

# 112
Нашите кумове ги поканихме официално преди няколко дни, нищо, че се сгодихме през май. Grinning Истината е, че късно научих как точно се правят тия неща (мен като кума никой не ме е канил така) и решихме, че е по-добре късно, отколкото никога. На всеки от тях занесохме по една голяма подаръчна кошница, като вътре имаше бутилка алкохол, хубави мезета, сладки, шоколади... Зарадваха се приятно. Simple Smile

# 113
Sunflower92 и Purple_Peanut, направете си по една кръвна картина, за не би да имате недостиг на някой витамин или минерал. Аз приемам например допълнително витамин Д, тъй като ми е голям недостига.

И да се похваля, вече си имам и фризьори - салон Фриндж във Варна, ще дойдат направо на място, а грима е почти уреден.

# 114
На мен първата рокля най - много ми харесва като модел по мой вкус. Иначе на теб , когато човек е хубав всичко му седи хубаво. Hug

# 115
Супер си, KaтастроФа! Heartbeat
Сякаш голяма част от роклите стоят леко по-големи, отколкото ти трябва, но може би е защото са стандартни размери и не са с твоите мерки. Колкото до косата - знам, че го знаеш, но... моята е със същата дължина и имах неприятни преживявания с една рокля с копче на гърба. Внимавай с тях, много са коварни! Grinning А за сватбата планираш прическа с падаща надолу, не вързана коса, нали? Innocent И като цяло и другите дами, как мислите, дали ще се сметне за немарливост, ако косата бъде оставена просто пусната, без сложни прически?

# 116
Medlinniel, явно сме на една вълна, досега разглеждах прически с пусната коса. Grinning Само че аз планирам някаква малка тиара и було, не искам нищо друго в косата.

# 117
Не бих го намерила за немарливост, но със спусната коса според мен не е много удобно, поне за сватбите през лятото. През юни, юли и август е такава жега, че не си представям за себе си да не бях с вдигната коса. Simple Smile

# 118
Аз много харесвам пуснати коси, но няма да си го причиня, знам, че ще ми е много топло, дори Май месец, та планирам вдигната коса. Фризьорката ми каза да разгледам за някакво бижу в косата, та ще видя дали ще намеря.

# 119
Здравейте,момичета! Не съм писала до момента,а само ви чета. От дни планирам сватба за пролетта. Стигнала съм до роклята,времето ме притиска,днес гледах някакви ужасни...депресирах се. Някоя от вас запозната ли е какви са цените в Be Queen? Ще се радвам да споделите,за да зная дали да си правя труда да ходя до тях. Благодаря !😊

Общи условия

Активация на акаунт