Сватба 2018 - IV-та част

• 46 819
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
 Ние с моя мъж си избрахме петъчна дата за сватба и сме много доволни. Навсякъде бяхме първите записали се. Grinning

Иначе днес да споделя, че гледахме за халки и направо ми се поду и раздразни безименният пръст от пробване и дърпане. Силно препоръчвам като си купувате халки, да НЕ поръчвате от интернет, а да си видите на ръката как ще ви е, дали се чувствате по-добре с по-широка или по-тънка халка и да избирате комфортен профил (или comfort fit). Едни, на които бях хвърлила око в един сайт, се оказаха доооста неудобни и ни отпаднаха като вариант.

# 91
  • WonderLand
Wastedsunset, а няма ли вариант златар да ви направи халките по снимка, само че с променен профил, тъй че да са удобни. Ние вече избрахме нашите и златарят каза, че без проблем ще ги направи както искаме.

# 92
Wastedsunset, а няма ли вариант златар да ви направи халките по снимка, само че с променен профил, тъй че да са удобни. Ние вече избрахме нашите и златарят каза, че без проблем ще ги направи както искаме.
Да, ама точно днес един златар, с когото бях говорила да ни ги направи, го нямаше. Grinning Така де, поне си избрахме вече модел. Семпло, че да мога на един пръст и халката, и годежния да нося.

# 93
Скъпи дами, аз днес за пръв път посетих сватбен магазин. Вчера го отвориха, на 10 километра от нас. Отидох с две приятелки, уж чисто информативно. За мен всички рокли са хубави на снимки, но повечето на живо ми стоят евтини и пластмасови. Та исках да видя на живо роклите на една марка - Oksana Mukha, която също има магазин в Украйна, където ще ходя.

Обаче моите приятелки ме насилиха да пробвам. Не намерих моята рокля, но пък беше забавно и приятно. Радвам се, че ме навиха. От всяка рокля си харесах по нещо, но нито една не беше РОКЛЯТА.

Добавям няколко снимки, утре ще ги махна:
Скрит текст:

# 94
Предпоследната ми хареса най-много въпреки че отпред не се вижда добре. Страхотна коса!

# 95
Ах, че си хубава Heart Eyes мен всички рокли ми харесват, а и ти стоят чудесно Simple Smile

# 96
Катастрофа, чудесна коса! Имаш страхотна пищна фигура и мисля, че най-много би ти отивал изчистен, тежко падащ сатен като на третата рокля. И красиви презрамки.

# 97
  • София
Еха момичета, минаха празниците и сте се засилили много, има да чета сега Simple Smile) аз днес се видях с една агенция в неделя имам среща с друга, да видим какво ще ми предложат.
Идеята беше да ползват направените от мен неща и евентуално да добавят нещо от тях  монтаж и демонтаж, като кажат ще споделя Simple Smile)

# 98
Лелее, страхотна си! Всичките ми харесват хахх Можеш ли да споделиш кой е магазина?

# 99
Катастрофа, според мен роклите ти стоят добре и са красиви, но и аз не виждам някоя от тях да е ТВОЯТА. Simple Smile
Успех с търсенето и не забравяй да се похвалиш след това /същото важи и за всички момичета тук/ Simple Smile

# 100
Леле, Катастрофа, страхотна си! Всички рокли ти отиват! А за коса като твоята... човек убивам. Grinning

# 101
  • WonderLand
Катастрофа, страхотна си в тези рокли. Много добре ти стоят всичките. Аз също наскоро ходих в сватбен магазин и нито една рокля не ми хареса. Всички изглеждаха като торта от комарници.

# 102
Да, ама точно днес един златар, с когото бях говорила да ни ги направи, го нямаше. Grinning Така де, поне си избрахме вече модел. Семпло, че да мога на един пръст и халката, и годежния да нося.

Моята халка е такава по същата причина. Simple Smile
Катастрофа, аз съм за рокли 2 и 4! Стоят ти много добре, но ако не ги усещаш, ще намериш твоята някъде другаде. Simple Smile

# 103
Лелее, страхотна си! Всичките ми харесват хахх Можеш ли да споделиш кой е магазина?

Maгазина е тук в Швеция. Благодаря ви за милите думи, момичета. Особено за косата, много я пазя и много се грижа за нея, толкова ми е кът, че сама се подстригвам, не давам на друг да я пипа Grinning

Но наистина не бяха моите рокли. Но пък бяга хубави.

# 104
Ах, Алиса, тези с ръкавите, нали Simple Smile събуждат се спомени... кога мина тази година Hug

Общи условия

Активация на акаунт