Сватба 2018 - IV-та част

• 46 778
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София, България
Момичета, защо на лично, бре? Пишете си спокойно тука, не пречите на никой Simple Smile А и може да дойде някоя русенка след вас и да сте ѝ от голяма полза Simple Smile

мисля, че когато роклята има обръчи, не е чак толкова трудно... то това от клипчето е горе долу същото Simple Smile

# 76
Като булка на 2017та, с голяма рокля и обръчи, да ви кажа нямах голям проблем с пишкането. Повдига се от тук, от там и става Simple Smile А и наистина отидох само веднъж, то е такава емоция и изживяване, че забравяш за всякакви физиологични нужди.
За булките от Варна мога да дам препоръки и да споделя от кого сме доволни и кой ни подведе.
Аз ще съм ти много благодарна 😊 За фото сме се спряли на Тони Перец,видео-студио 55..за украсата ми пълна мъгла 😀 торти мисля да пробваме при Ана Павлова и в Кърчето на Тони.

# 77
Като булка на 2017та, с голяма рокля и обръчи, да ви кажа нямах голям проблем с пишкането. Повдига се от тук, от там и става Simple Smile А и наистина отидох само веднъж, то е такава емоция и изживяване, че забравяш за всякакви физиологични нужди.
За булките от Варна мога да дам препоръки и да споделя от кого сме доволни и кой ни подведе.
Смело споделяй, моля те! Simple Smile Да знаем откъде можем да очакваме някакви изненади...

# 78

И аз искам да споделиш!

# 79
Здравейте от мен.
Аз съм пред голям проблем. Датата 18.08.2018г е много желана, но успяхме да уредим ресторант, фотограф и видеооператор. Големият проблем ми е водещ/ДЖ. Всички добри озвучители са заети! Какво да правим не знам. Само заради един озвучител да сменя датата?

# 80
  • София, България
Кои озвучители сте преслушали?

# 81
Здравейте от мен.
Аз съм пред голям проблем. Датата 18.08.2018г е много желана, но успяхме да уредим ресторант, фотограф и видеооператор. Големият проблем ми е водещ/ДЖ. Всички добри озвучители са заети! Какво да правим не знам. Само заради един озвучител да сменя датата?

Аз бих сменила датата. Гостите няма да помнят нея, а дали са се забавлявали, а диджеят е ключов за това. Разгледайте и петъчни, и неделни дати - какво значение има дали ще е на 17, или на 18.

# 82
А защо пък смятате, че наемането на ресторант и фотограф е не по-малко трудна задача? Аз не бих препрганизирала всичко заради един диджей. Отделно е субективно колко е добър, за един може да е супер, за друг досаден.
Можете да разгледате и от други градове, аз тази година ще бъда на сватба в Сливен, а диджеят ще е софийски. Вярно, по-скъпо идва, ама като няма друг вариант.

# 83
Зависи от приоритетите, Мира, на един му е важен фотографа, на друг - диджея, на трети - датата... Но тъй като 18.8 явно наистина е много желана, предполагам, че ще е по-лесно да се намерят сносен ресторант и екип за друга дата, отколкото сносен диджей точно за нея. Твоето предложение за човек от друг град също е добро, нека нахвърляме идеи, така че медиса да помисли кое е най-удачно за нея. Много сме, умни сме Grinning

# 84
Роузи, и ти си права, но август като цяло е най-желаният месец (поне по моите наблюдения) и не знам дали ще могат да намерят нещо свободно и то при всички. Пак зависи и къде ще е сватбата, де. Не пречи да се направи едно проучване.
Ще следим темата Wink

# 85
  • София, България
То това са единствените варианти: от друг град или датата да стане 17.08 примерно... Rolling Eyes
В крайна сметка момичето вече е запазило ресторант, фото и видео. Може би най-добрия вариант наистина е да се търси DJ от друг град... реално им се поема пътят и нощувката, което не е чак толкова голямо оскъпяване. Друг е въпросът колко от DJ-ите са свободни за тази дата.

Аз бих преслушала всички добри диджеи и от близките и от по-далечните градове и чак тогава да мисля за смяна на датата...

# 86
medissa, нещо не ти намирам името на първата страница, в кой град е сватбата? Simple Smile Извинявай, ако съм пропуснала нещо. Упс, да, нормално да я няма, все пак няма точна дата. Blush

# 87
Точно така, няма точна дата. Тепърва започнахме с организирането. Май взехме решение да сменим датата. Какво да се прави. Предпочитам гостите ми да си изкарат добре.

# 88
Точно така, няма точна дата. Тепърва започнахме с организирането. Май взехме решение да сменим датата. Какво да се прави. Предпочитам гостите ми да си изкарат добре.

Попитах те, защото ако е за София, може и да мога да ти предложа озвучител. Но трябва да знам дали става дума за тук, за да го питам. Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 14:34 от Medlinniel

# 89
Доказан и сигурен диджей вероятно трудно ще се намери вече за 18.08, но ако не държите толкова да е 100% проверен и от известните, има шанс и да попаднете на читав човек.
П.С. Меркурий е ретрограден 26.07-19.08.2018 г. Аз на ваше място бих избрала следващия уикенд - 25-26.08. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт