Сватба 2018 - IV-та част

• 46 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
90 лв такса оувъртайм? Блазе ви! Нашата е 200-250 след 00:00...

# 166
  • WonderLand
Ех, хем ме шокирахте, хем ми олекна. Просто не очаквах и такъв разход. Това автоматично добавя една сериозна сума към разходите. Следващата седмица ще минем да видим комплекса на живо и евентуално да се срещнем с управителката.

Да питам и друго - чух някъде, че се прави подарък на кумовете. Какво е прието да се подарява?

# 167
Мъжът ми сподели, че костюмът (сако и панталон) му е от Ролман за 350 лв., а риза, папийонка и кърпичка като папийонката за сако - малко над 100 лв., но нито аз, нито той помни магазина. Колан и обувки не си е купувал, ползва си негови официални.
Редакция: Овъртайм в ресторанта - 80 лв., на час, диджей - 50 лв. на час.

# 168
Ех, хем ме шокирахте, хем ми олекна. Просто не очаквах и такъв разход. Това автоматично добавя една сериозна сума към разходите. Следващата седмица ще минем да видим комплекса на живо и евентуално да се срещнем с управителката.

Да питам и друго - чух някъде, че се прави подарък на кумовете. Какво е прието да се подарява?

Не е чак толкова страшно - 300-400 лв, ако останете до 4 сутринта. На фона на целия харч... Но си провери дали и диджея не иска оувъртайм, както и колко часа покрива офертата на фотографа.

За подаръците - не знам да е традиция. Ние нищо не сме планирали засега за нашите кумове, ще черпя от вас идеи.

Мерси​, айси! И на мен не ми се вярва фен след сватбата да ми стане невалидна фамилията, ама знае ли човек. Joy

# 169
Подаръците са взаимни, както младоженците очакват подарък от кумовете, така е редно и те да направят.
Вариантите за подарък за много - от кафе машина, през картина до екзотична почивка. Всичко според възможностите.

# 170
Ние имаме по 200 лева овъртайм след 12.

Благодаря за мненията за костюмите. Мислите ли, че ще съм оптимист ако оставим костюма на моя за седмица преди сватбата? Просто той тогава идва за сватбата.

# 171
  • София, България
СТига да не е претенциозен нямате никкви проблеми. Има 3-4 магазина, в които със сигурност ще си намери точния костюм! Wink не знам обаче дали нямате намерение да го носите на химическо.

В София почти навсякъде е над 150лв./час след 00:00ч. При нас е безплатно до 3, но това е тавана за стоене попринцип в ресторанта.

# 172
И аз не мисля, че е проблем - една седмица е напълно достатъчна мъж да се обзаведе Wink Донт уори Simple Smile

# 173
А, момичета, я кажете откъде купихте/ще купувате булото и букета. Или поне, ако можете да ме ориентирате за магазини, хем и цени да погледна.

# 174
Моето беше подарък от магазина, от който купих роклята. Ако купуваш от другаде, внимавай цвета да съвпада.

# 175
Щом така стои въпросът с костюмите, значи спокойно можем Април месец да отидем да видим...
При нас в ресторанта след 00.00ч е по 130лв/час.
Аз си взех бижута - гривна и обеци. Чудя се за колие, може и да нямам, не държа.

Скрит текст:

# 176
Страхотни неща сте си купили, милички!

Аз да се похваля, че имам вече гримьор - самата Виктория Костова, не мога да повярвам, това за мен е единствения човек, който  може и ще сбъдне мечтите ми, що се отнася до грима.

И почти си имам флорист. Намерх точно каквото искам за цветната украса. Но няма да покажа снимки до сватбата. Но е нещо прекрасно, точно както го искам!

# 177
  • София, България
Сън, много хубави! Аз гривна няма да имам. За колие ще помисля.

Катастрофа, честито за гримьорката. Чувала съм страхотни отзиви за нея! Simple Smile

# 178
В София почти навсякъде е над 150лв./час след 00:00ч. При нас е безплатно до 3, но това е тавана за стоене попринцип в ресторанта.
До 3 часа е абсолютно достатъчно. Всяко нещо си има начало и край. Обичайно по сватбите след 0 часа се омитат 2/3 от гостите и остават най-отявлените купонджии. Но наред с купона в малките часове започват и пиянските изцепки, така че според мен до към 2 най-много е добре. После сватбата се превръща в рожден ден. Естествено, има и изключения, някой може и до 6 сутринта да е изкарал с почти пълен  набор гости, но в общия случай не е така. Simple Smile
Нашето тържество приключи в 1 ч. и то в апогея си, за да се запомни, а не да замре бавно и отегчително. Гостите ни още говорят, че това е била една от най-веселите сватби, на които са били. А и като се гледам на видеото на какво приличам след 23 ч., лошо ми става. 😀😀😀 Само споделям мнение, не искам да се натрапвам. Hug

# 179
Нормално е ,там където най-вероятно ще сме ние ни оскат 120лв

Общи условия

Активация на акаунт