Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 46

• 98 429
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Unknown_lady , В17 го приемам натурално Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам  постоянно кайсиеви ядки и хапвам.
Освен тях : корен от Глухарче , сироп от Бъз , екстракт от Алое и конопени семена хаха  Приемат се по заповед на съпружеското тяло Bowtie
И за нервите 50гр Ракия хаха

# 406
  • София /Абсурдистан
Натурално е най-добре, обаче концентрацията дали е толкова, колкото трябва Thinking
Алоето ще си го взема от Аквасорс с дистрибуторската ми отстъпка, пила съм го преди време и много добре се чувствам от него. Може и хербалайфското да взема също.
Кой сироп от бъз се препоръчва, че има доста в аптеката?
За нервите само 50грама твърдо гориво е малко, мисля  Mr. Green

# 407
Хаха . При повече от 50гр твърдо направо заспивам , но виж биричката я уважавам повече Stuck Out Tongue
За бъза - в момента съм на домашен сироп. За купешките не мога да дам отзиви.
За ядките -идея нямам за концентрацията -ще чакам отзиви от хапчетата :*
За Алоето - в момента пия на Абофарма .

# 408
  • София /Абсурдистан
За капсулките задължително ще дам отзиви, довечера или утре ще ги поръчам.
Сега гледах, черен ли бъз да взема?
https://dolapa.bg/domashen-sirop-cheren-baz-sirop-ot-cheren-baz- … AYASAAEgJV8_D_BwE
Аз го мислех за отровен , а той бил и противораково средство и за вените и за какво ли не.
Намерих и от бял https://dolapa.bg/domashen-sirop-ot-bial-baz-s-dzindzifil-250ml.html
Май ще ги взема и двата и вместо безалкохолно ще ги пия. Мисля, че дозата за тези сиропи не е от голямо значение. Или е? Thinking
Момичета, при мен работата е лоша, нещо подобно като при Хули. Всичко има и по пълна програма ... Затова се хващам като удавник за сламка.

# 409

Я , горе главата .
Хубаво/лошо -наше си е Wink
Дава ни се шанс да се борим. Ако ни беше паднала тухла на главата нямаше да се жалваме ...хаха
Нямаше да можем Wink

Черен бъз си вземи !
1суп.лъжица сутрин на гладно :*

# 410
  • София /Абсурдистан
Черен бъз си вземи !
1суп.лъжица сутрин на гладно :*
Това неразреден сироп ли, или след като се разреди?

# 411
Не разреден !

# 412
Черен бъз. Аз това лято си правих. Не е никак сложно.

# 413

Черен бъз. Аз това лято си правих. Не е никак сложно.

# 414
  • София /Абсурдистан
Преди малко го купих от аптеката и взех първата доза. От утре сутринта вече всеки ден ще вземам. Открих и една мацка, която прави   сиропа с мед, вместо със захар, може и от нея да поръчам, като свърша този. Ето тук е: https://beemelissa.alle.bg/prices/%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF … 0%BC%D0%B5%D0%B4/
След седмица ще добавя и Б17 капсули, пък да видим какво ще стане.
Междувременно си чакам да ми се обадят от болницата за химиите, че нещо много се проточи всичко, още не съм минала на комисията. Ако и утре нямам обаждане, отивам на място да видя какво става.
Междувременно обаче силно ми се изостри артрита, за който ми е телк решението и едвам мърдам, та и това трябва да го мисля  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 23:14 от Unknown_lady

# 415
  • София
Към всичко коментирано дотук ще прибавя ...
Начи, 50 гр. ракия дневно изобщо не е достатъчна, ама трябва да е със салатка. Червените и зелените зеленчуци са много полезни.
Разните илачи, дето сте ги чули от този или онзи ги започвайте, но не ако правите химиотерапия.
Наблягайте на ядки, всякакви видове, сурови.
По принцип не харесвам вит. В 17 в капсули. Има  сурови ядки от кайсии, хрупайте си ги, ако имате зъби  Joy Joy Joy
И не се лишавайте от нищо, което обичате.
Максимата - Яж, пий и си носи новите дрехи !
Поне аз така правя, преди години ми го препоръчаха и още не съм се отказала от препоръката.
Чувствам се добре.

# 416
  • София
Съгласна съм с всичко, което Хули е казала!
И аз отдавна съм се сгодила с рака, но още не ме е взел...  Wink
Спазвам подобни "правила", с моя си интерпретация... заменям ракийката с червено вино- по лекарска препоръка Simple Smile
Концентрати почти не пия, но към ядките отвреме- навреме добавям по едно уиски.
В онези времена и на мен докторът ми каза "яж, пий, живей си живота, от нищо не се лишавай и не прекалявай с нищо"
Слушам го и до днес.
"Днешните" доктори не ги ли казват тези неща!?

Успех, момичета! Ще се справите!

# 417
Ама да не мислите ли, че само черен  бъз пия. И ракия пия и 🍺 пия и 🍷 пия и цигари пуша и сладко ям.

# 418
  • София
Аааааа, без сладко. щото квартиранта много го обича  Sick

# 419
Lady, аз съм против тези капсули. Освен някаква полякиня и някакви българи , работещи с гъби (!) , публикували в корейско списание, нищо друго не излиза, с хора пък съвсем  ( виж pubMed , също и uptodate). Сайта, от който искаш да го купиш е сложил един тон disclaimers, какво като се свържеш с мексиканската фирма по телефона ( ! ).Ти съзнаваш ли, че искаш да гълташ нещо , което не знаеш какво е. Американската FDA не ги знае, в Бг е разграден двор - никаква регулация и контрол. Ти сама каза, че сега си много уплашена. Капсулите нарочно са скъпи - за хора в стрес. Слушай Хули- тя го е казала точно и ясно - никакви добавки по време на химиотерапия. Ядки можеш да си ядеш , поне ако ти се догади от цианидите , ще спреш и няма да се натровиш тотално - ако въобще има нещо в тия капсули ( м-у другото така описаната картинка за селективността на ензимите в раковата срещу здравата клетка е измислица също ).С най-добри чувства !

Общи условия

Активация на акаунт