Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е подходящата доза пчелно млечице за прием?
Какви са препоръките за физическа активност след операция на рак на гърдата?
Какви изследвания се правят за потвърждаване или изключване на диагноза за хемангиом?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е подходящата доза пчелно млечице за прием?
Препоръчително е да приемате 10 грама пчелно млечице, което трябва да се смеси с 1 кг мед. Вземайте по една супена лъжица сутрин и вечер, един час преди хранене. Друг вариант е да поставите топче на върха на кибритена клечка под езика си два пъти дневно, на гладно. Когато купувате, изберете от пчеларски магазин или пазар и съхранявайте според указанията за температурата.
-
Какви са препоръките за физическа активност след операция на рак на гърдата?
След операция за рак на гърдата, препоръчителните насоки за физическа активност включват разтягане, раздвижване и тестване на обхвата на движение. Важно е да се избягват претоварвания и да се следват инструкциите на лекаря. Пациентите трябва да бъдат внимателни и да избягват физически натоварвания, които биха могли потенциално да причинят проблеми след операцията.
-
Какви изследвания се правят за потвърждаване или изключване на диагноза за хемангиом?
-
Какво може да е розово петно на кожата, което се променя и има подкожни кръвоизливчета?
-
Какви са препоръките за приложение на CoQ10 преди и след химиотерапия?
Ами много са, ама толкова ми назначиха. Даже съм предупредена, че дори всичко да изчезне от лимфите, да не си мисля, че ще ми се размине операцията. Не си го мисля де. На 17- ти сега ще ми е втората химия и вече ми тръгва анемия.