Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 435
  • 812
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, някой с актуална информация за това дали има чадъри вече на северния плаж, и евентуално колко е таксата тази година?
Благодаря
Най-актуална е информацията от сайта на общината-камерите! Но засега, концесионера още не ги е сложил чадърите.
Кой го знае... сигурно от 15 юни.Blush

# 181
  • В.Търново
Няколко пъти сме ходили в Приморско и за първи път чувам да има лятно кино.Къде се е намирало?

# 182
  • Ямбол
До полицейското управление. Има един парк след кея, в него район е. И един голем супер има отпред - Моят магазин.

# 183
  • В.Търново
На това място имаше някаква лятна сцена, на която все концерти имаше.Това ли е било киното?

# 184
  • Ямбол
Не, концертите са си в центъра. Паркът е накрая на главната улица в посока кея и след като свърши тази улица и завиеш наляво, там някъде в уличките беше лятното кино.

# 185
  • София
От главната Трети март се свива леко вдясно /на общината/, там почва пешеходна зона, коли не(минават) и е сергия до сергия, магазин до магазин. Това вече е бул.Черно Море. След около 200-300 м вдясно е отбивката за кея...не завиваш по нея, а продължаваш леко наляво....и след около 100 м вдясно има ресторант Панорама /мисля така се казваше/.....вляво е задника на киното, голяма, висока, бяла стена, това е екрана. Влиза(ше) се откъм горната улица Странджата.

# 186
  • София
А магазина до киното си го има нали? Аз от него най-много си пазарувам, струва ми се най-евтин (поне от тези, които съм ги проверявала).

# 187
  • Ямбол
Да, там си е магазинът.

# 188
Хм, кой е магазинът, голям ли е? Не се сещам.

# 189
  • Ямбол
Да, голям е, Жаки. Точно където беше входът на киното, като продължиш напред и се спуснеш по уличката. Има надпис Моят магазин, но самия магазин не знам как се казва. И мъжът ми е пазарувал няколко пъти от там и казва, че е доволен от стоките и цените. Отпред продават плодове, миналото лято сме ходили да си взимаме големи резени диня от там.

# 190
Магазинът е " Комфорт".

# 191
Ааа, Комфорта, ясно, благоадря.

# 192
Здравейте!
Преди време се попита за чадърите на Северния плаж, които не бяха сложени!
Днес, 15.06.2018 г. от камерите, показващи един от входовете на плажа се вижда, че няма сложени.
А сезона, вече започна...
Дали има някой информация, само за тази част, която се вижда, не са сложени чадъри, или изобщо...Sunglasses

# 193
  • София
Здравейте!
Преди време се попита за чадърите на Северния плаж, които не бяха сложени!
Днес, 15.06.2018 г. от камерите, показващи един от входовете на плажа се вижда, че няма сложени.
А сезона, вече започна...
Дали има някой информация, само за тази част, която се вижда, не са сложени чадъри, или изобщо...Sunglasses

Ми май няма още никакви чадъри, поне не се виждат. Като че ли още не е достатъчно населено.

# 194
"Ми май няма още никакви чадъри, поне не се виждат. Като че ли още не е достатъчно населено."

Хе, хе, хе... интересно, ще да е, как в гъчканицата, когато стане,  се забучват чадърите върху плажуващите...Mask
Сигурно, концесионера е разработил нова технология спестяваща му парички-милички.
Проблемът, май е другаде... четох, преди три месеца, че се търси концесионер за този плаж със срок 15 години и концесионна сума на година, около 50 000 лв....
И при тези условия, май никой не се е хванал. Така, че кой знае, може да е свободна зона!

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 14:56 от vednazh sedmichno

Общи условия

Активация на акаунт