Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 423
  • 812
  •   1
Отговори
# 165
Има ли  някой който да сподели актуални впечатления от Приморско клуб? Храна, басейни, комари, новости и т.н.

Стар интериор, лошо подържан. Миналата година даваха растителен кашкавал и сирене. За тези цени, сами да си ги ядат боклуците. Комари на рояци.

# 166
Здравейте! Какви са ви впечетленията от плажа на ММЦ? Дълбоко ли е много, става ли за деца? Тънканица ли е?
И  комаритe - толкова ли са страшни? Expressionless  

# 167
  • София
Здравейте! Какви са ви впечетленията от плажа на ММЦ? Дълбоко ли е много, става ли за деца? Тънканица ли е?
И  комаритe - толкова ли са страшни? Expressionless  

Перфектно е за деца, до кула №2. Има/ше/ доста свободна зона. Плитко, хубав пясък, доста хрупкав. Комарите са вълча порода, но само около реката, навсякъде се пръска/ше/. Това 2016-та.

# 168
quote author=valerko link=topic=1011727.msg36856008#msg36856008 date=1528367535]

Перфектно е за деца, до кула №2. Има/ше/ доста свободна зона. Плитко, хубав пясък, доста хрупкав. Комарите са вълча порода, но само около реката, навсякъде се пръска/ше/. Това 2016-та.
[/quote]

Благодаря за информацията! Но комарите, пораждат притеснение... щото лани беха пръскали в Перник със срихнин/вълча отрова/ и бяха отровили кучетата. Че даже и една жена участвала в операцията по прибирането им беше заболяла.
Дано не пръскат със стрихнин против тези вълчаци-комари, а нещо по-леко, като за  черна котка- "Сhat noir".Expressionless

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 15:49 от vednazh sedmichno

# 169
  • Карлово
Здравейте! Имаме резервация от 28.06. в Приморско дел сол. За първа година ще почиваме в Приморско. Харесваме all inclusive почивките и внимателно избирам хотел. За тази година това беше най-доброто като предлагане и цена. Най-доволни сме оставали досега от х-л. Хермес, Царево, под управлението на Александрия. Но вече ни е омръзнало там. В България почиваме по това време, в началото на сезона, много ни харесва - спокойно, не е адска жега и тъпканица. Преди да резервирам, говорих с моя приятелка, тур агентка, каза, че две години подред е резервирала Приморско дел сол за свои приятели и били много доволни. Надявам се да изкараме прилична почивка, наясно съм, че идеално няма. Чуденката ми е дали да помъкна пюрета и памперси или да разчитам, че в Приморско ще намеря разнообразие. Хубаво лято ви желая, аз лично вече нямам търпение.

# 170
  • София
Приморско е населено място, като всяко друго. И там живеят хора, има деца, има бебета които ядат и серат всеки ден, а не само извън сезона, нали? Що си мислиш, че през лятото задниците на бебетата са запечатани и няма памперси, няма пюрета, не знам. Може да са по-скъпи с 5-10%, но ги има както в Пловдив, така и в Бургас, Поручик Чунчево и Горно Уйно.

# 171
  • Ямбол
Има доста големи магазини и цените са им нормални.

Забравих да кажа, че лятното кино вече го няма.

# 172
Здравейте! Имаме резервация от 28.06. в Приморско дел сол. За първа година ще почиваме в Приморско. Харесваме all inclusive почивките и внимателно избирам хотел. За тази година това беше най-доброто като предлагане и цена. Най-доволни сме оставали досега от х-л. Хермес, Царево, под управлението на Александрия. Но вече ни е омръзнало там. В България почиваме по това време, в началото на сезона, много ни харесва - спокойно, не е адска жега и тъпканица. Преди да резервирам, говорих с моя приятелка, тур агентка, каза, че две години подред е резервирала Приморско дел сол за свои приятели и били много доволни. Надявам се да изкараме прилична почивка, наясно съм, че идеално няма. Чуденката ми е дали да помъкна пюрета и памперси или да разчитам, че в Приморско ще намеря разнообразие. Хубаво лято ви желая, аз лично вече нямам търпение.

Изобщо няма база за сравнение Хермес и Приморско дел сол. Просто са на различни нива. За сравниние в Приморско ни искат 530 лв,  а в Хермес за същия период 1130 лв.
Иначе магазини в Приморско,  от където може да си закупите пюрета / памперси има.

# 173
Ще се радвам ако след почивката споделите мнението си!

# 174
В Приморско на главната има специализиран детски магазин от веригата " Тема" , която е популярна в Бургас. Не съм влизала вътре и не знам какво е разнообразието от бебешките храни и артикули, но давам линк. Пожелавам  ви приятни емоции в Приморско през 2018г. Simple Smile

http://tema-bebe.com/bg/TEMA-shops/to-the-south-of-Burgas/Primorsko

# 175
Мами,запазих къща в месност Узунджата,за първи път ще ходим,всяко мнение ще ми е от полза Simple Smile благодаря

# 176
Здравейте. Някой има ли информация за комплекс Дюни 1,2 и 3 в Приморско.

# 177
Здравейте, търсим семейно хотелче на тихо място, т.е. далеч от дискотеки, заведения с оживена музика, или големи хотели с дънеща музика целодневно. Коя част/улици на Приморско да гледаме, а ако имате препоръки и за хотелче са добре дошли.

# 178
  • What are you laughing at?
Здравейте, някой с актуална информация за това дали има чадъри вече на северния плаж, и евентуално колко е таксата тази година?
Благодаря

# 179
  • София
Защо така са махнали лятното кино? newsm78 Децата го харесваха.

Общи условия

Активация на акаунт