Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 061
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
И мен ме заинтригувахте с лодката на Здравко, какви са цените?

Цените са 5 кинта на глава от населението, няма дърт, няма бебе. Само вечер е лодката щото осветява дъното, обикаля 1 час насам-натам нещо разказва Здравко, това е медуза, това е планктон, това е скумрия, това е удавен водолаз, ей там вдясно е Титаник....ей такива неща. Хубаво било, красиво.
...това е скумрия, това е удавен водолаз ....SmileSmileSmile
Благодаря!

# 151
Здравейте,
Ще помоля, тези които са били в къща за гости "Балджи", да дадат, някаква информация. Мислим, там да отседнем, това лято. Благодаря, предварително! Blush

# 152
Помолиха ме приятелски семейства да попитам за места не скъпи за 3, 4 човека, с изхранване, някъде по средата на градчето. Моля, тези които искат да си дадат информацията. Предварително, да благодаря! Hands Plus1

# 153
  • София
Хотел Сани е с много добро местоположение, но почти няма възможност за паркиране. Стаите са хубави, но хотела е с нов  собственик и не знам как ще е ресторанта, нито обслужването. Миналата година беше изключително вкусно и на добри цени, чистотата на ниво в хотела и много любезен персонал.
Южния плаж е на 7-8 мин, а аз го предпочитам пред северния. Тази година пак съм на Приморско, но в друг хотел.

# 154
  • Русе
Здравейте, има ли някой който е почивал във вили Холидей през 2017 г. за да сподели впечатления от миналия сезон?

# 155
  • Плевен
Някой да знае апартамент с 2 спални без кухня?

# 156
  • София
Някой да знае апартамент с 2 спални без кухня?

Южни нощи, но освен спалните май имат и кухня.

# 157
  • В.Търново
Здравейте, има ли някой който е почивал във вили Холидей през 2017 г. за да сподели впечатления от миналия сезон?
Погледни в темата за ММЦ Приморско.

# 158
Здравейте, момичета, ще ми се наложи да отида в Приморско края на юни, да ми кажете ходили ли сте в толкова ранен период от лятото, как е водата, има ли хора, отворени ли са заведенията и магазините?

# 159
Края на юни е супер, всичко работи. Миналата година времето беше чудесно. Хора има без да е навалица.

# 160
Напълно съм съгласна с мнението на JACKLIN*. За мен юни е любим период. Жегите са поносими, нощите прохладни. Има хора, но не  толкова много, както в средата на юли и август. Магазините и заведенията работят, дори по-голямата част вече са отворени. Водата не е много топла през юни, но за мен е добре, а  морето през повечето дни е чисто и без вълни. На плажа има места и въздух Simple Smile  като през почивните дни идват повече хора. По главната можеш да се разходиш спокойно... Това е мое мнение, дано си изкарате приятно и пълноценно престоя в Приморско.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:35 от kik7

# 161
  • Ямбол
В момента съм в Приморско. Водата става за къпане, повечето заведения вече работят.вчера отвориха втори ресторант "Ден и нощ" до "Куба либре" , посетихме го, хареса ни, готвят много вкусно и не е скъпо.

# 162
В момента съм в Приморско. Водата става за къпане, повечето заведения вече работят.вчера отвориха втори ресторант "Ден и нощ" до "Куба либре" , посетихме го, хареса ни, готвят много вкусно и не е скъпо.
Виж, това е нещо ново в оскъдните новини, досега за Приморско! Само, че  през месеците, юли и август, цените скачат, нагоре.  За собствениците, тогава е "жътвата". Зер,  два месеца, година хранят! Blush
Но въпреки това, ще го посетим... то всеки ден цените се менят, но човек, може да си направи удоволствието, на почивката! Expressionless

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 11:54 от vednazh sedmichno

# 163
  • Русе
Има ли  някой който да сподели актуални впечатления от Приморско клуб? Храна, басейни, комари, новости и т.н.

# 164
  • у дома...
Има ли  някой който да сподели актуални впечатления от Приморско клуб? Храна, басейни, комари, новости и т.н.
Вижте темата за ММЦ Приморско.

Общи условия

Активация на акаунт