Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 484
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
Не разрешават само чадър 🤪 Пак по новите правила... Само комплект 2 шезлонга и чадър - 20 лв. Спира се в гората зад плажа засега.
Не разрешават само чадър 🤪 Пак по новите правила... Само комплект 2 шезлонга и чадър - 20 лв. Спира се в гората зад плажа засега.

Ако е така това е голяма дискриминация и е само за Господари на ефира.

# 211
Ще има изпълнения със сигурност, вчера имаше големи разправии. Дано има и някакъв резултат. Един младеж крещеше че бил “набил” много хиляди да изчисти и докара пясък, който бил взет от морето и по тази причинна щяли да се спазват неговите правила и да се ползват неговите съоражения. Само че случи на курназ дядо и стана голям панаир. Дядото каза че от 20 години идва на Перла и никога не му е забранявано да плажува. Той, както и ние сме буквално да гората в самия край на пясъка. Безумно е това да е платена зона! Това го няма никъде! Ние сме под дърветата и не разпъваме чадър, само чакам да дойдат да ме гонят , ще стане весело.

# 212
Остава да си направят и платен паркинг в резервата и ще са само за телевизията:))

# 213
Ще съсипят прекрасният плаж.Някой с информация за южния плаж-цената на чадър и шезлонг на плажа още ли е 6лв?

# 214
А как е на плажната ивица откъм бар Интрига - непосредствено преди вълнолома за Перла? Това ни е любимото място. Тази година сме на Нестинарка, но мислехме поне един ден да плажуваме там и ако е дъндания, бих се отказала.
Писна ми да ми обясняват какво мога и какво не мога на плажа. Като в Китен - първи ред задължително два шезлонга и един чадър. Но аз искам само чадър и да съм първа линия, та да се овъргалям хубаво в пясъка. Какъв плаж на море ще е иначе. На шезлонг ще се пльосна из някой от софийските басейни. Не ми е за 20 лева, но защо трябва да бъда принуждавана да ги давам.

# 215
А как е на плажната ивица откъм бар Интрига - непосредствено преди вълнолома за Перла? Това ни е любимото място. Тази година сме на Нестинарка, но мислехме поне един ден да плажуваме там и ако е дъндания, бих се отказала.
Писна ми да ми обясняват какво мога и какво не мога на плажа. Като в Китен - първи ред задължително два шезлонга и един чадър. Но аз искам само чадър и да съм първа линия, та да се овъргалям хубаво в пясъка. Какъв плаж на море ще е иначе. На шезлонг ще се пльосна из някой от софийските басейни. Не ми е за 20 лева, но защо трябва да бъда принуждавана да ги давам.
Така е! Права си... но този който ги иска парите, той командва! Щото е концесионер и щото така е сключен договора в негова полза. Защото... сещаш се Expressionless И защото времето е друго и света е друг и хората са  други. Както се казва в японската поговорка: "Любовта може всичко, но парите могат много"!!!
За съжаление....

# 216
Около Интрига има къде да се легне.
Днес са сложили табелите -21 лева е комплекта 2 шезлонга с чадър. След скандалите явно са размислили и може и само чадър 10 лева е.
1,8 км била концесията им, с само 50% било с чадъра, така обясняваха на поредните възмутени, на които не разрешиха да легнат на 4 метра след последния им чадър, не можело зад тях. Само в определеното за свободна зона.

# 217
  • Ямбол
А има ли свободна зона на Перла? Примерно там, където спира влакчето, пред медицинския пункт?

# 218
Свободната зона е пред резиденцията една ивица към морето, до кея. Но ще има и заведение, което строят, не знам, като се завърши какво ще стане. Засега чадърите са на доста рядко, но има още много, видях ги, вероятно ще ги слагат по натам.

# 219
  • What are you laughing at?

JACKLIN*  здравей, имаш ли представа, дали има вече чадъри на северния плаж, входа на който е от Анкората?
Ние сме на Приморско от 23 юни и се притеснявам... Благодаря Flowers Hibiscus

# 220
  • Бургас

JACKLIN*  здравей, имаш ли представа, дали има вече чадъри на северния плаж, входа на който е от Анкората?
Има чадъри.

# 221
Прочетох че на северния плаж цената на чадър е 1 лв.Истина ли е това?

# 222
Прочетох че на северния плаж цената на чадър е 1 лв.Истина ли е това?
Истина е, на книга... но наяве, как ще е, един господ знае и Николина Ангелкова, най-добре!!! Grinning

# 223
  • What are you laughing at?

Има чадъри.

Много благодаря за информацията.Cocktail

# 224
Здравейте Simple Smile
Ние за трета година подред ще бъдем в Приморско, харесва ни.
Първата година бяхме в хотел Дъга, втората в едно апартаментче, тази година пак ще сме в хотел Дъга живот и здраве тръгваме на 31.07 до 07.08.Има ли и други от вас които ще са там в този интервал от време Simple Smile
Много от рано всичко изгодно и хубаво е резервирано. За това тази година още от рано резервирахме в Дъгата, били сме там и поне знам как са условията. В стаите е хубаво и чисто, на което много държа, всекидневно минава жена да почиства има басейн и е до центъра.
Обядваме почти винаги на Анита, защото е вкусно, прясна храна и на добри цени.
Само дето бързо се пълни с хора и понякога няма места.
А най ни харесва плаж Перла.

Общи условия

Активация на акаунт