Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 495
  • 812
  •   1
Отговори
# 435
Преди време тук се спомена за добра пекарна "Атила и Аталай" със сладкарничка. Дали може да ми дадете адреса-улицата на която се намира?
На всички, спорен ден!

Намира се на кръстовището на ул. "Ропотамо" и "Георги Кондолов". На единия ъгъл е пекарната, а на другия - сладкарницата.

# 436
Здравейте !
Има ли някой със скорошни отзиви за Приморско дел Сол?
Храна,плаж,обслужване,хигиена....
Благодаря!

# 437
Преди време тук се спомена за добра пекарна "Атила и Аталай" със сладкарничка. Дали може да ми дадете адреса-улицата на която се намира?
На всички, спорен ден!

Намира се на кръстовището на ул. "Ропотамо" и "Георги Кондолов". На единия ъгъл е пекарната, а на другия - сладкарницата.

Благодаря!
Хубаво, ползотворно лято! Blush

# 438
Здравейте !
Благодаря!

Има скорошни отзиви-да.
Жокер: В тази тема е, ама се върнете назад и четете. Simple Smile

# 439
Мили дами, бихте ли ми препоръчали къщи за гости?

# 440
И аз търся, но да е близо до южния плаж или центъра.

# 441
И аз търся, но да е близо до южния плаж или центъра.

Здравейте,
ние миналата седмица бяхме в къща за гости Тракия.
Много е близо до северния плаж (2-3 минути пеш) обаче, до центъра също (около 3-5 минутки пеш).
Наоколо има много места за хапване, както и закусвални и магазинчета.

Стаята беше чиста и просторна, имаше къде да паркираме безплатно, има климатик, тераса, самостоятелна баня, хладилник, ТВ, въобще всичко от което имахме нужда и то на достъпна цена.

Много съм доволна!

# 442
Здравейте !
Благодаря!

Здравейте, аз съм тук в момента. Първото нещо, което искам да кажа, че хотелът не отговаря на 5, а максимум на 3 звезди. Настаняването ни отне 2 часа, не бяха почистени стаите на всички новодошли. За 4 дена почистиха веднъж вчера, нямахме и хавлии 2 дни. Включените в офертата плодове за добре дошли с вода, нещс кафе и т.н въобще ги няма. Персоналът е руско говорящ, усмихва се и дига рамене. Храната е нормална за ол инклузив, досега не са предлагани риба на скара. Няма сешоар в банята. Плажът е претъпкан, но се намира място, носете си чадър, отпред има свободна зона за чадъри. Като цяло общите части се почистват.

# 443
Здравейте! Искам да попитам за хотел "Голдън лион"-близо ли е до плажа, как е плажа до хотела, как е самия хотел?

# 444
  • What are you laughing at?
Здравейте !
Благодаря!

Здравейте, аз съм тук в момента. Първото нещо, което искам да кажа, че хотелът не отговаря на 5, а максимум на 3 звезди. Настаняването ни отне 2 часа, не бяха почистени стаите на всички новодошли. За 4 дена почистиха веднъж вчера, нямахме и хавлии 2 дни. Включените в офертата плодове за добре дошли с вода, нещс кафе и т.н въобще ги няма. Персоналът е руско говорящ, усмихва се и дига рамене. Храната е нормална за ол инклузив, досега не са предлагани риба на скара. Няма сешоар в банята. Плажът е претъпкан, но се намира място, носете си чадър, отпред има свободна зона за чадъри. Като цяло общите части се почистват.

Здравейте, извинявам се но, ако сте ходили на северния плаж, няма такава свободна зона най-отпред пред чадърите на платената зона. Просто на човека, който събира таксите, му е дошло до гуша да гони хората, които се настаняват там без да прочетат информационните табелите. Свободната зона е зад платените чадъри до дюните, и като свърши платената зона по-на север.

# 445
  • European Union
Здравейте !
Благодаря!

Има скорошни отзиви-да.
Жокер: В тази тема е, ама се върнете назад и четете. Simple Smile
Същото твърдение го има и на предишната страница, а реални отзиви всъщност няма. Може и да е споменат хотела, но определено няма да задоволи потребителката. Прочела съм цялата тема и половината от предната.

# 446
Да добавя за хотела.Ние също чакахме 2часа за настаняване.При нас чистят всеки ден.Смениха ни чаршафите.Храната е по разнообразна от другите хотели в които сме били. Печена риба не е имало но друга сготвена  да.Ядохме скариди и току що миди.Пиците и сладоледа са цял ден вечер до 10,30и са страхотни.Не ми харесва че на плажа е голяма тъпканица.На нас много ни допада анимацията.Като цяло сме доволни.Забравих да пиша че стаите са ограничени.

# 447
Здравейте! Искам да попитам за хотел "Голдън лион"-близо ли е до плажа, как е плажа до хотела, как е самия хотел?

Опитът ми е от 2016. За категорията и цената останахме много доволни. Исках да повторим миналото лято, но нямаше места за нашите дати. Хотелът наистина е съвсем близо до плажа и в тази част на плажа са предимно чехи от близките хотели, но тъй като там беше все червен флаг през нашия престой, ние ходехме на Перла. Към хотела има паркинг, който всъщност е в задния му двор и не сме оставали без място, а реално заради ходенето до Перла на плаж, колата се ползваше постоянно. Срещу хотела има будка с доста прилични закуски. От хотела в посока плажа, вляво има бистро с добра кухня, вкл. и обедно меню. Закуските и бистрото са проверени и миналото лято - пак бяха добри. Това, което ми липсваше в стаята на хотела беше гледката към морето, но аз си знаех, че няма да има. По спомени май само апартаментите гледат към морето. Помня, че в началото лошо впечатление ми направи това, че още преди дори да видим стаята, ни поискаха да платим пълната сума, при това кеш, защото нямали терминал. Но пак бях доволна - чист хотел, нормални условия, близо до плажа, близо и до центъра, но в по-тиха част на градчето, паркинг...

# 448
  • Майна Сити
Някой може ли да изкаже мнение за хотел СТОП? Прерових темата, но не намерих нищо за него.
Също така, ще можете ли да ми дадете прогноза за времето от първа ръка, защото постоянно ги менят - ту вали, ту духа, ту слънце пече и вече не знам какви дрехи да слагам в куфара?

# 449
Исках да напиша че стаите са ограмни

Общи условия

Активация на акаунт