Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 379
  • 812
  •   1
Отговори
# 585
Мнение за хотел Арена?

на хубаво място, големи стаи, чисто, всеки ден се почиства, отличен интернет. Миналата година бях там, тази пак ще ходя. Има само един проблем - намира се точно срещу лунапарка и до 23 часа е шумно, след това е тихо и няма проблем.

# 586
Поздрави от плаж Перла. От мен концесионера има адмирации. Паркинга е с чакъл, с обозначение за паркиране, разстоянието между чадърите е голямо, раздават пепелници. Спокойствие.

# 587
  • софия
А цените на чадъри и шезлонги,каква е?

# 588
  • В.Търново
Ако някой го интересува чадър и шезлонг на ММЦ плажа по 5лв.

# 589
  • гр.София
И аз с въпрос за Перла,заради която и следя темата.   Чадъри без шезлонг може ли? Или няма такава опция?   Паркинг е направен, където върти влакчето ли?   
Много се зарадвах на снимката-)

# 590
А цените на чадъри и шезлонги,каква е?
Спокойствието и чистотата си имат цена.

# 591
цените са приемливи, съдейки по снимката - изглеждат супер, много свободно място, спокойно..

# 592
И аз с въпрос за Перла,заради която и следя темата.   Чадъри без шезлонг може ли? Или няма такава опция?   Паркинг е направен, където върти влакчето ли?   
Много се зарадвах на снимката-)
Може, аз ползвам само чадър. Паркингът е до самата резиденция и новия бар. Влакчето върти една идея по-напред.

# 593
Имате ли отзиви за хотел Вермона?

# 594
  • София
Здравейте,
какви са цените тази година  на порция цаца и картофки в капанчето на северния плаж ,което е под хотелите Перла? Ако имате наблюдение същото момче от миналата година ли го държи ?Дано да не е,че цацата му не се ядеше-беше безумно солена Sad

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 19:55 от KR58

# 595
  • Ямбол
На капанчето под гробища порцията беше по 3 лева. Не го знам кое е това "къпанче".

# 596
  • София
На капанчето под гробища порцията беше по 3 лева. Не го знам кое е това "къпанче".

Мерси Simple SmileАз питам за капанчето,което е точно под първия хотел Перла Simple Smile

# 597
  • гр.Пловдив

Като сме на вълна Перла. Отбелязаното ни любимото място за плажуване от години. Опъваме си палатка и по цял ден там. Тази година как е точно това местенце, някаква свободна зона?

# 598
  • софия
Има и свободна,има и чадъри,но беше голяма гъчканица.

# 599

Като сме на вълна Перла. Отбелязаното ни любимото място за плажуване от години. Опъваме си палатка и по цял ден там. Тази година как е точно това местенце, някаква свободна зона?
Там е гмеж.

Общи условия

Активация на акаунт