Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 001
  • 812
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Приморско обаче не е моята дестинация. Не знам дали бих повторила отново в Приморско.

С какво точно Приморско не Ви хареса?
Тъй като обмисляме да посетим града през септември за първи път и не знаем какво да очакваме.

# 691
  • СВИЩОВ
От няколко дни сме в Приморско. Първите дни ходихме на северния плаж, но имаше големи вълни и вчера вече флага беше червен. Вчера и днес ходихме на южния и много ни хареса, плитко е и идеално за деца. Вчера имаше вълни и от жълт, смениха флага на червен, но нямаше проблем да се къпеш. Днес вече нямаше изобщо вълни, водата е много чиста и спокойно си попувахме с децата. Единствено не даваха да се влиза с надуваеми дюшеци. Ходихме и в на Здравко заведението, храната беше хубава, но малко по-скъпа. Забелязах че повечето хора вечеряха пици.

# 692
  • София

Приморско обаче не е моята дестинация. Не знам дали бих повторила отново в Приморско.

Тъй като обмисляме да посетим града през септември за първи път и не знаем какво да очакваме.
През септември може да очаквате скука. От 5, 6, 7 нататък всичко затваря кепенците. След 10- ти и 1 палачинка дет се казва не мож изяде.

# 693
  • В.Търново
Миналото лято бяхме в Приморско на 11,12 и 13 септември.Почти жива душа не срещахме по улиците.Голяма пустош.Пълна промяна.90% от магазините и заведенията не работеха.Дори ресторанта на Анита последния му работен ден беше на обяд на 13, точно като си тръгвахме.

# 694
  • гр.Пловдив
Ние днес се върнахме от нашата почивка. Бяхме отседнали в семеен хотел "Ели", който е до училището.
След плаж обедовечеряхме в SNAKY, а вечерите бяхме по лунапарковете, разходки и коктейлчета.
Ходихме на Перла. За мене плажа Перла си от кея, който е след нудистите до резиденцията. И моите отзиви за плажа са, разделяйки го на три зони
1)От кея на нудистите до бар "интрига" има прекрасно и предостатъчно място за свободно плажуване. Около бар "Duve" много ми хареса, но там колите идват доста далечко, заради дюните и нали ние сме си малко мързеливи не ни се понрави мъкненето.
2)След това от Интрига до другия кей /където и ние бяхме/ има и чадъри и водни коридори и малко свободна зона, а колите ни "над главите". Водата чиста, прозрачна, миналите два дни с червен флаг, но днес вече се успокои морето.
3) от втория кей до резиденцията. Чадъри фул, свободната зона е буквално подигравка. Морето спокойно, но водата мръста, мътна и  с водорасли

# 695
Здравейте, има ли почивали в Приморско дел Сол, моля за отзиви.
Ето и моето подробно мнение:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1052986.msg37184467#msg37184467

Ако използвате търсачката ще ви излезнат всички мнения.

# 696
  • София

През септември може да очаквате скука. От 5, 6, 7 нататък всичко затваря кепенците. След 10- ти и 1 палачинка дет се казва не мож изяде.

Това отнася ли се за Китен и в крайна сметка къде няма да е скука по морето след 6 септември. Несебър, Сл.Бряг ?

# 697
  • Някъде по Дунава
Миналата година от 7 до 17.09. бяхме в Созопол. За моя вкус имаше дори прекалено много хора. Единственото, което не работеше беше лунапарка и повечето заведения на Смокиня и Каваци. Ходихме и до Бегликташ като минахме през Приморско. На пръв поглед ми се стори оживено.

# 698
  • София

Това отнася ли се за Китен и в крайна сметка къде няма да е скука по морето след 6 септември. Несебър, Сл.Бряг ?
И Китен е същата работа...няма да е скука още по на юг...в Мармарис

# 699

"И Китен е същата работа...няма да е скука още по на юг...в Мармарис."

Що пък Мармарис, и тук в Приморско, няма да е скука... спомена, че имаш домашна ракия.
Взимаш една малка бъчвичка от запасите и правим фестивалчета, ката вечер. И няма скука! Blush

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 09:53 от vednazh sedmichno

# 700
  • София

Разбити тротоари! Много роми! Заведения-маси за хранене по тротоарите! От всякъде се чува чалга. Дърветата из града са отсечени, липсва зеленина. Хотел Тишина все едно беше малък оазсис с високите дървета сред хотелчетата около него.
Бяха писали, че се чисти всяка сутрин в града и въпреки това градът е много мръсен. Но и да се чисти с разбитите тротари няма как да се измият улиците. За това са виновни и летовниците - паркират по тротоарите.
Сега ще започнат да ме нападат хора, които харесват Приморско, така видях обаче аз града. Разни хора  разни идеали Simple Smile

# 701
  • у дома...
Две поредни години почивах на Приморско в началото на септември. И хора си има, и заведенията си работят. Дори и на откритата сцена концерти си имаше почти всяка вечер.

# 702
  • София

И Китен е същата работа...няма да е скука още по на юг...в Мармарис
 Що пък Мармарис, и тук в Приморско, няма да е скука... спомена, че имаш домашна ракия.
Взимаш една малка бъчвичка от запасите и правим фестивалчета, ката вечер. И няма скука! Blush
То и през октомври, ноември става. Не ме подкокоросвай, че ми е слаб ангела.

# 703
  • Ямбол
В средата на август е така. Навсякъде.
Сега ще видя как е в края на август и евентуално малко от септември.

# 704
quote author=bialata3 link=topic=1011727.msg37233146#msg37233146 date=1535007062]

Разбити тротоари! Много роми! Заведения-маси за хранене по тротоарите! От всякъде се чува чалга. Дърветата из града са отсечени, липсва зеленина. Хотел Тишина все едно беше малък оазсис с високите дървета сред хотелчетата около него.
Бяха писали, че се чисти всяка сутрин в града и въпреки това градът е много мръсен. Но и да се чисти с разбитите тротари няма как да се измият улиците. За това са виновни и летовниците - паркират по тротоарите.
Сега ще започнат да ме нападат хора, които харесват Приморско, така видях обаче аз града. Разни хора  разни идеали Simple Smile
[/quote]

Няма да има нападения! Blush  Вярно е, всеки гледа от собствената си камбанария и оценява...
Но вече, десет лета посещаваме град Приморско и може да оценяваме реално, че  всяка година е направено нещо за да изглежда града, все по добре... Мисля, че и споделящите тук повечето хора са на това мнение, че града е отлично мяста за почивка и го посещават всяка година!
Казват, идеално било в рая... наистина дали  там е така... Blush

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 13:15 от vednazh sedmichno

Общи условия

Активация на акаунт