Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 016
  • 812
  •   1
Отговори
# 720
Банички, тънки, изпечени, със сирене, имало едно време! Blush Също и точените от мама и баба на село.
Сега, всичкото банички на пазара не са, както едно време и са пълни с палма и извара и то кашкавалена. Впрочем, истинската извара е тази, която е направена от сирене /това за протокола Blush /.
Иначе, едно заведение на  ъгъла на ул. "Ропотамо" с ул. "Г. Кондолов", прави хубави закуски- "Атила и Атилай". Гьозлемето им е  много добро. Blush

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 10:15 от derova

# 721
  • Ямбол
Аз пък си мислех, че изварата се прави от мляко. За сирене става с мая, а в изварата няма, мисля.

# 722
  • В.Търново
Да, изварата се прави от мляко. Grinning

# 723
Истинските банички са със сирене! Така се прави баницата, още от време оно.
Бабите, знаят, питайте!  Blush

# 724
Здравейте, има ли платен паркинг в Приморско и каде точно се намира?

# 725
Да видиш в Китен какво е, там е мръсно, претъпкано, и там си има цигани, но Приморско ми е по-симпатичен.
Аз като ви казвам на 11 септември беше Приморско като изоставен град, много пусто.От луна парка работеха само две люлки, нищо друго нямаше, нито замъци, нито дюшеци, нито блъскащи колички, нито заведенията работеха, затворени хранителни магазинчета, пусто, пусто, някои семейни хотели също бяха затворили.Моя мъж едвам си намери от къде да си купи цигари.На северния плаж даже разглобяваха едно дървено заведение.

Малко сте обикаляли по Приморско. Циганите вече ми идват в повече. И на Китен и  на Приморско е голяма цигания, с изключение около скалистите местенца.

# 726

Платен паркинг има пред църквата.
https://goo.gl/maps/QENZqphWUtH2

# 727

Платен паркинг има пред църквата.
https://goo.gl/maps/QENZqphWUtH2

Има ли охрана?

# 728
На линка може да видите. Пише ограняем. Паркират предимно коли с чужди номера и по-малко наши.

# 729
Ауууу, много гадни баници на излизане от Приморско преди да завиеш към ММЦ...
Понеже все ина опашки рекох, че ще са читави. Ми не! Клисави, дебели. Поне ми се отяде и скоро няма да се сетя🤪😖

# 730
Сите баници, кифли и мекици се правят от мангалите.  Дотам ли стигнахте?!  С малки изключения. Взимаме плодове 2-3 баната или друг плод и отивам на някой закътан плаж да се радваме на морето, а не катуните по централните плажове.

# 731
Хубави закуски правят в едно магазинче под общината, вляво, срещу сръбската скара. Поне на нас ни харесаха. Отвън има две маси и може да седне човек.

# 732
Какво значи до там ли стигнахте?! Че чак и с възмущение. Вас лично не сме ви канили на пекарна нали? 🤪🤪🤪🙄

# 733
  • Ямбол
Ама кажи си, че баница с боза ти е основното препитание, не се праЙ.

# 734
Ама кажи си, че баница с боза ти е основното препитание, не се праЙ.

Ееее, за кво ме издаваш сега🤪😂
Ама щом не може ще се съобразявам 🤪😅

Общи условия

Активация на акаунт