Приморско 2018 г., мечтата за морето грее в нас

• 105 355
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
  • В.Търново
И аз се интересувам от концесионера.

# 751
  • Ямбол
Що се врете на Перла. Аз това лято не съм стъпала там. Отщя ми се.
Към Китен ми се ще да мръднем тия дни.

# 752
  • В.Търново
След години всички плажове ще станат като Перла.

# 753
  • Тра-ла-ла
На север от Обзор все още е спокойно (без големите комплекси и градските плажове на Варна)

# 754
На Перла са забранени кучетата.

Очевидно забраната не се спазва, тъй като точно зад нас имаше куче средна порода, а видях още две от дребна такава.
Както и да е. Кучетата не са ми такъв проблем, колкото тъпканицата и мръсната вода.

# 755

Шантава работа. Защото на ММЦ флага беше червен дълго време, пък прочетох, ч е на Перла е спокойно морето.
За мен ММЦ е фантастичен плаж!

# 756
Спокойно металните огради не са, за да заграждат плажа, ползват ги вечер за паритата, канят много известни DJ- и. Искат да правят Какао, но май се пообъркаха с публиката посещаваща курорта, а именно хора с малки деца и чужденци. Тези с яхтите не са запрашили  насам, ако и да им сглобиха място за паркирането им:) За името на фирмата не съм сигурна, същия концесионер държи и плажа на Градина и Баш бара там.
За кучета правят компромис, ако са кротки, предупреждават че при първо оплакване от някого си тръгват.
Агресивен спасител не съм видяла аз лично. Напротив любезни са. Водорасли винаги има на Перла през август.

По- малко са хората днес в градчето, със сигурност, отива си лятото за жалост.

# 757
Щото веднъж посетихме ММЦ - имаше ями, мръсно море и тотал вече ММ не мога да го закарам там.
Щото на любимото ми място - плажът към бар Интрига тази година беше събран цвета на българска и чуждоземска простотия. Чадърите бяха повече от минали години и с по-малко разстояние един от друг.

Колкото до идеята Перла да стане нещо като Какао бийч - не виждам точно как ще се получи. Приморско все още не би могло да стане Слънчев бряг като инфраструктура, места за настаняване, ресторанти за да може да има и клиенти.

На мен кучетата лично не ми пречеха. Пречеше ми мутренско-силиконовата простотитя.

# 758
Хора, нека не бягаме от Перла! Те точно това целят, хора като нас да се откахат да ходят там и видите ли става плаж само за определени хора с определени интереси и т.н .
Точно това е целта малко по малко да се откажем.
Аз лично съм свидетел как вече дъни силна музика а вътре се разхожда само персонала и една маса Simple Smile, бях свидетел на това явление в продължение на седмица.
Целта май е да ни откажат точно нас, редовните посетители, моля Ви не се отказвайте, нека им покажем че това е обществена собственост и хубавите места са за всички!!!
Ето какво пише на касовата бележка за чадъра:
Фирмата е "БАШ КОНСУЛТ" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен //" 31
ЕИК 204068145
Нека не се отказваме това е наше право и ние да се наслаждаваме на този плаж!

# 759
Хора, нека не бягаме от Перла! Те точно това целят, хора като нас да се откахат да ходят там и видите ли става плаж само за определени хора с определени интереси и т.н .
Точно това е целта малко по малко да се откажем.
Аз лично съм свидетел как вече дъни силна музика а вътре се разхожда само персонала и една маса Simple Smile, бях свидетел на това явление в продължение на седмица.
Целта май е да ни откажат точно нас, редовните посетители, моля Ви не се отказвайте, нека им покажем че това е обществена собственост и хубавите места са за всички!!!
Ето какво пише на касовата бележка за чадъра:
Фирмата е "БАШ КОНСУЛТ" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен //" 31
ЕИК 204068145
Нека не се отказваме това е наше право и ние да се наслаждаваме на този плаж!

Какви ли са интересите на определените хора... май да си показват силикона и както се каза... простотията!
Затова, далеч... почивката, трябва да е почивка, какво значи, някаква си "Перла"!

# 760
Здравейте,

Обмислям около 6 септември да направим 3 нощувки с дъщеря ми в Приморско. Бихте ли ми препоръчали семейно хотелче на пешеходно разстояние от плажа, с възможност за паркиране. Предполагам,че лудницата тогава ще се разотишла и ще е по - спокойно откъм възможности за паркиране. Дано и водата е топла и става за плаж. Никога не сме ходили септември на море, но тази година не ни стигна плажа юли и сега ми се иска да повторим.

Благодаря!

# 761
Извинете ме за невежеството,втора година ходя в Приморско,но така и не знам кой плаж е Перла.А не ми се рови назад в темата да разбера.Този пред ММЦ-то ли?
Аз да кажа за плажа,ние ходехме на този срещу хотела ни-Престиж сити 2, разочарована съм какви чадъри предлагаха ,че и пари им искат.Офърфани,ръждясали,ние не сме ползвали,ходехме за два часа и се настанявахме пред първите шезлонги,но не е сериозно да не си обновят малко чадърите,а и шезлонгите.

# 762
  • София, ж.к. Стрелбище
Здравейте,

Обмислям около 6 септември да направим 3 нощувки с дъщеря ми в Приморско. Бихте ли ми препоръчали семейно хотелче на пешеходно разстояние от плажа, с възможност за паркиране. Предполагам,че лудницата тогава ще се разотишла и ще е по - спокойно откъм възможности за паркиране. Дано и водата е топла и става за плаж. Никога не сме ходили септември на море, но тази година не ни стигна плажа юли и сега ми се иска да повторим.

Благодаря!

Септември си е на късмет. Редовно правим една кратка почивка преди началото на учебната година в Приморско и като цяло винаги сме имали късмет с времето. Най-студеното септемврийско море съм изкарвала в Гърция Wink

# 763
Здравейте,

Благодаря!

Семеен хотел "Анестес"!
Приятно!  Blush

# 764
Извинете ме за невежеството,втора година ходя в Приморско,но така и не знам кой плаж е Перла.А не ми се рови назад в темата да разбера.Този пред ММЦ-то ли?
Аз да кажа за плажа,ние ходехме на този срещу хотела ни-Престиж сити 2, разочарована съм какви чадъри предлагаха ,че и пари им искат.Офърфани,ръждясали,ние не сме ползвали,ходехме за два часа и се настанявахме пред първите шезлонги,но не е сериозно да не си обновят малко чадърите,а и шезлонгите.

Перла е от другата страна. Продължение на северния плаж. До там само с кола или влакчето което пътува от Китен.

Общи условия

Активация на акаунт