Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 200
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 30
Ами аз обещания за диети тази година няма да давам, дано не ми се налага накрая да спазвам вода и маруля, че... Joy

Аз днес съм си вкъщи, но досега използвах времето да се отчета по една лична работа, че я бях забатачила, та то по-зле от работен ден. Имам още малко и после ще се прехвърля малко на пералнята и миялната и то денят свърши. Сигурно и утре ще взема да си остана.
А как ме боли кръстааааа, иде ми да си махна главата направо! Едва ходя на моменти.

Стискам палци, на всички, които имат нужда!

# 31
  • Germany
За много години момичета! Много здраве, късмет и щастливи моменти за вас и близките ви!
Много бяхте писали и попрочетох отгоре отгоре старата тема. Видях, че стискаме палци за Ети и Давиз. Късмет, момичета!
Ние не сме се спряли откакто си дойдохме и вече сме супер изтощени, но доволни. За съжаления малкият олепи някакъв стомашно чревен вирус и на 31 през нощта дигна Т, която държа и вчера и имаше разстройство. Снощи, като заспа се изпоти и свали и днес се събуди с "много те обичам, мамо! какво има за закуска?" Simple Smile Още 3 дни ни остават, а толкова хора още искаме да видим. Не ми се тръгва хич...
Хубава седмица на всички!

# 32
Благодаря за новата тема!
Обещала съм си само,че ще взема книжка тази година!Без значение от кой опит,но ще го направя!

# 33
Днес отхвърлих успешно всичко с административните задачи из общини и полиция. Брей, пък бързи, пък любезни, усмихнати, експедитивни!

# 34
Сбъдваща, може още да ги държи алкохола по празниците!

# 35
  • София
Днес отхвърлих успешно всичко с административните задачи из общини и полиция. Брей, пък бързи, пък любезни, усмихнати, експедитивни!

Да ни сЪ изложат пред чужденците  Wink

Шегичка!

Между другото на доста места персоналът е постегнат.

# 36
  • югозапад, под "Марков камък"
Честита Нова Година, момичета, да е здрава и успешна за всички!
Лили, благодаря за темата.

# 37
  • София
За много години, момичета! Здраве, мир и любов на всички.
Никакви обещания не си давам, защото не ги спазвам. Ще съм доволна, ако тази година ми е поне наполовина толкова щастлива, колкото беше старата, въпреки че имах и трудни моменти. Абе не искам много...
Трябва да си оправя гардероба, което ще рече тонове дрехи. От сутринта събирам кураж за тази дейност, но вече няма отлагане. Боже, дай ми сили! Joy

# 38
  • дядовата ръкавичка
Никога не съм давала новогодишни обещания, и тази година не прави изключение. Накарах, обаче, ММ да ми обещае нещо и много силно искам да изпълни обещанието си. Големи надежди залагам на тази година, дано ги оправдае!

Диети не пазя, слаб ми е ангелът, но няма да е зле да подновя спорта, действа ми зареждащо. А и е агресивен, та поизхвърлям малко негативни чувства.

# 39
  • София
Живи и здрави да сте всички, мили момичета!
Не си давам обещания  и не си поставям никакви цели през новата година, моля се само да сме здрави цялото семейство!

# 40
  • На брега на реката
Лиляна, благодаря за темата! bouquet

Преди години си давах обещания за следващата година, но живота ме научи, че няма смисъл, сама си ги развалях. Joy

Вече не давам обещания, а си пожелавам:
Да сме живи и здрави, всички у дома и близките, разбира се.
Да сме спокойни и щастливи.
Да имаме успехи в начинанията си /служебни, лични или семейни/.
Да сме все така задружни и сплотени.
Да посещавам все нови и красиви места и колкото повече, толкова повече /великия Мечо Пух/.
Да се науча да гледам "филосовски" някои неща от живота и на някои хора също, защото многото емоции и душевни терзания ми вредят.
Да отслабна, разбира се и тогавааааааааааа:
Да си накупя: рокли, чанти, обувки, палта и още мнооооого неща, защото нали ще съм слаба и тези , които имам, няма да ми стават. Joy

Та в този ред на мисли, същите неща, от все сърце, желая и на вас /коя от каквото има нужда/. Heart Eyes

# 41
  • постоянно
Stuck Out Tongue Winking EyeБлагодаря на Лилс за новата тема. Радвам се да чуя , че си е изкарала празника добре . Hug

За грипа- още преди време писах , че тази година върлува някакъв Австралийски грип - H3N2,  много лош и  в повечето случаи с усложнения като бронхит и пневмонии. Наистина е много лош ,2-ма  колеги вече изкараха в болницата с пневмонии , единият от тях бяга мин 5км всяка сутрин , да не кажа 10км всяка сутрин. Едва го познах като го видях след като излезе от болницата - сега са му казали 6 месеца без много физическо натоварване. И всичко това , защото ходил 3 пъти на доктор да казва , че не му е добре все още и те все му казвали - парацетамол , ще мине до 3 седмици . Ей , на !
Пазете се, дай Боже да отмине  бързо.

За Новата година искам да сме здрави . В личен план искам да се преборя с килограмите си , но не смятам да спазвам някакви драстични диети - искам да го направя бавно , но да се надявам -трайно. Смятам да спра напълно хляба и да намаля мазнините ( олиа и масла ) до възможния мин. Имам карта за фитнеса, ще взема да си издухам прахта от маратонките си и да тръгна пак. Имам си и Фитнес гривна , която също ми напомня постоянно , колко съм ънфит Cold Sweat Усещам , че това е моята година да се докажа - мисля , че мога . Все пак се избавих ОТ РАЗ от 20 годишна никотинова зависимост, защо пустите кг са толкова трудно нещо ?!?
Щастлив човек съм , но кг са нещо , което винаги са ми оставяли горчив вкус през годините и знам , че с по-малко ще съм още по-щастлива Heart Eyes

Ето - изповядах се !
Ставам , че гривната каза- "Стани , имаш само 300 крачки за да си в норма за този час !" Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 18:10 от her_76

# 42
Честита ни нова тема, да я напълним само с  хубави неща. ( Новата версия е ужасна)
Обещания като всяка година имам, иначе от мързел не мога да се мръдна.
Добре позната на всички борба с килограмите. С мързел и извиненич съм ги качила, доста. Та те са на първо място в листата.... и от 2 дни съм без карбохидрати.
Другите неща от листата са по-скоро рутинни, та няма да ги споменавам.

# 43
  • София
Не давам обещания и не се каня за нищо. Каквото решим и правим.
Да сме здрави другото се получава.
Джена им ужасен грип.

# 44
Aз показвах ли ви арапите от нашия край?
Умирах си от страх, когато бях млада и се влачех да ги гледам на първи януари.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 20:15 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт