Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 299
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 850
  • Пловдив
А не, Въглен не успява да хърка като дъскорезницата на Благоверния.

# 5 851
Ох бее Joy

Мърче, ще е идеално ако го видя на клипче.

# 5 852
Мърче, ще е идеално ако го видя на клипче.
Ето, намерих го!

# 5 853
  • Варна
Едната ми котка също похърква понякога. Simple Smile
Приключих днес с робота от Лидл, който използвах за втори път. На режим стъргане. Може би нещо обърках с наместването на частите, не знам, но напълних купата и с пластмасови части, предимно от капака. Ще го хвърлям май.
Болните да оздравяват!

# 5 854
Мър, много благодаря bouquet

# 5 855
Ая, Давиз, благодаря!
Първо ще пробвам това на Ая и ще дам отчет. Ама чак в неделя 😁
Руми, аз топих бишкотите само от едната страна, наполовина, иначе ще се разпаднат според мен, направих разтвор от вода, 3 в 1 и някакъв ликьор, че нямах прясно мляко.
Стейси, защо не върнеш робота в магазина, там поне няма проблеми с връщането.

# 5 856
Пуешкото от Лидл ми има ужасен вкус. 
Преди си поръчвах на една позната, която работи като контрол на качеството в птицеферма (пуйки гледат но не знам как се казва). Нищо общо няма нито на вид, нито на вкус.

Мър, м-у 9-12 месеца зависи от крачето.

# 5 857
А,добра ви вечер!
Да не забравите,че на 31 януари към 15:00 изгрява супер луна!При нас се очертава облачно,студено и снеговалеж,затова я наблюдавах тази вечер.Небето ясно,луната огромна и красива.Тази снимка обаче не е моя,но е 1:1 с това,което наблюдавах.Тая вечер спагетите ми станаха чудесни,леко люти,сочни и ароматни.И винце пийнахме,а мен ме хвана и като не мога да шофирам ще си лягам.Даа,за милото се очертава тежка вечер,мисля подозира,защото скри бутилката.По въпроса за килограмите,планкове и диети.Я,не се втелявайте!Важното е да сме здрави и да умеем да се радваме на живота.С годините всеки напълнява,то и аз бях 2 кила и 700 грама,ама....
Лека нощ!За някои......

Скрит текст:

# 5 858
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Възрастни болни на легло, които са и с акъла си, трудно приемат болногледачи непознати. Приемлив вариант е позната жена с по-лек характер, която да се съгласи да помага за по няколко часа на ден срещу някакво заплащане. При майка ми и при роднини, това беше някакъв вариант, който облекчи малко основно заетите с болния хора. Но е трудно, много е трудно. Физически, но и не само.

Хрема не лекувам. Духаме носове и лекуваме причината за хремата. Откакто не са бебета, нямаме вкъщи дори и физиологичен разтвор, а капки за нос вкъщи не влизат. Ръгане на алтернативни неща в носоглътката пък съвсем не.
Сбъдваща, как разбирате коя е причината и как я лекувате (причината)?

И да питам Давиз какво е "течна мусака" и как се приготвя, че за пръв път чувам за това ястие.

# 5 859
  • Sofia
Трънчо,

Скрит текст:
hahaha

# 5 860
  • постоянно
Ох бе трънче , цвиля на 2-то кила и 700 г 🤪😂😜
Дженска и аз му викам как разбра , че това е мое хъркане , а той наиш ко вика “Е как , разпознавам го по източно Европейския акцент “
КАТ Шъ го плясна 🤣😜🤪😂

# 5 861
Светълчо, обикновено е вирус или настинка. Чай, мед, лимон, топла вана, пилешка супа... и духане на нос. 😉

# 5 862
# 5 863
  • Sofia
Хър,бе,твоят голям лисик ,как си ги нагажда  Joy.Малкият Хърчо на него ще да мяса,дяволит такъв.
Янче,  Joy.От'де ги вадите тия мъдрости  Laughing.
На Слави актьорите гледаме...яко простотии  Joy

# 5 864
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчо, обикновено е вирус или настинка. Чай, мед, лимон, топла вана, пилешка супа... и духане на нос. 😉

Аха, аз помислих, че нещо по-специално правите, затова полюбопитствах.

Между другото, четох, че това с пилешката супа вече е невалидно, в епохата на бройлерите. Само ако говорим за домашно пиле или кокошка.
Откъде купувате пуешко и от какво ги правите тези пържоли - от гърди ли? В нашия магазин има пуешко бутче, но пуйка съм яла веднъж- коледна, с кисело зеле. Не ми направи никакво впечатление. Та се чудя дали да пробвам отново.
Кюнефе съм много любопитна да опитам. Баклави и въобще турски сладкиши не обичам - много са сладки, а нямат никакъв аромат, обаче точно кадаиф харесвам и много правех преди, когато мъжът ми беше тук, той обожаваше сиропирани сладкиши. На за кюнефето направо легенди съм слушала.
Яйцата на Гордън Рамзи не ме спечелиха - точно такива, кашести, най-малко ги обичам.

Сериалите, които споменахте, и на мен са ми любими: Приятели, Всички обичат Реймънд, Двама мъже и половина. Прибавям Теория за ядрения взрив и На гости на третата планета. Модерно семейство не съм го гледала. А, и Кухня ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт