Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 290
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 880
  • Варна
Аз вчера купих от аптеката Хедрин спрей и масло от чаено дърво и омазах хубавичко моята хубавица. Дано ни подминат въшките.

# 5 881
Добро утро,
значи всички болни да оздравяват, нещо стана тука с нашата тема, какви са тия болести, ааааааа.
Да се махат и да ни оставят на мира.
Аз след малко излизам на разходка с количка, не се е случвало от не знам кога. Утре пак на гората, много съм доволна.

# 5 882
  • Варна
Тая тема нищо не е. В оплакванията от седмица-две за нищо друго не пишат. Там е пълен мор.

# 5 883
  • Бургас
Добро утро!
Такаааа,значи освен "кекс" и "планк" става забранена дума 😂

Болните да се лекуват и бързо да оздравяват!

Хай,стискам палци да ви подминат тези гадинки!

Аз съм на работа. Децата са си у дома,здрави! Да чукна на дърво! Удължиха ваканцията. Чак на 7.02 ще са на училище.

# 5 884
  • постоянно
Чак на 7.02 ? Не го разбирам това с грипните ваканции . Какво правим ако няма близки наблизо да гледат децата , а родителите трябва да ходят на работа ?

# 5 885
  • Sofia
Чак на 7.02 ? Не го разбирам това с грипните ваканции . Какво правим ако няма близки наблизо да гледат децата , а родителите трябва да ходят на работа ?
става драма,Хър...семейството,с което бяхме тия дни се изпокараха как да нагласят гледането на сина си,който е в училищна възраст,но недостатъчно голям да бъде оставян сам, бабите са далеч и болни.
Ваканцията-5 дни-грипна, 2 дни-междусрочна.
Добр'утро!  Hug

# 5 886
А моята дребната от вчера мрънка, как само те не са грипна ваканция, дребната, представете си, не кака и.
В това топло време, съвсем ще си живуркат вирусите.

Купих медени блатове, онзи  ден на Черешката някой прави торта с тях и Никол иска. Смятам да я направя само с маскарпоне и дулче ла лече,  по колко ще ми трябват? Какво дулче ползвате?

# 5 887
  • Варна
Ами, Хър, родителите се виждат в чудо и почват да мислят какви ли не варианти.

# 5 888
  • Бургас
Да,Хтр,сливат им се ваканциите.
Миналата година пак така се случи. Само че беше дървена ваканция. Имаше ужасно много сняг в Бургас и минусови Т.
За сега съм оставила и дребния у дома. Да видим до кога.

# 5 889
Кофти е с грипните ваканции, но все пак по-кофти е детето да е И болно.
При нас не са обявили все още, може и да пропуснат.

дулсе де лече не харесвам, иначе става с всякаква марка гъсто кондензирано мляко. Така или иначе се вари. Аз най-много харесвам руската сгушчонка.

# 5 890
  • Sofia
Това дулс/че така и не го знам какво е...ама чини ми се, че така ще си остане. Дояждам един пакет руски курабии (пряники) от преди Коледа  hahaha.Тъй че  няма начин да приготвям неща,които ще ям сама с месеци  Joy.
Торта не съм правила нивга.  Whistling

# 5 891
  • постоянно
Сесил , болните да си седят у дома , на здравите как помагаме ? Или ми казвате , че здравите ще седят 2 седмици затворени в къщи и не комуникатиращи с хора и съученици ?
Знам ли ?!? Но мисля , че е ненужно . 🤔🧐😘

# 5 892
  • София
Идеална си е ваканцията, аз много й се радвам. Дори закъсняха, според мен. Децата ми са на ръба на разболяването, бз да са болни, нито да ги оставя, нито да ги пусна. Сега ще си се закрепят.
А дали ще е грипна ваканция, колендна, пролетна или междусрочна, винаги е проблем кой ще ги гледа децата. Да не говорим колко по-голям става проблемът, ако детето го събори грипа, който наистина е много коварен.

# 5 893
  • някъде ... тук ...
Така става, Хър Sad
От толкова мислене и напасване на графици, дребният си седи вкъщи. Освен тренировките по футбол, които не спират заради грипа и контролата в събота, друго няма какво да прави. Аз съм на работа, баща му може да вземе някой ден и да го води на ски, ама трябва да се приберат до 17.30 заради тренировките.
И определено мисля, че закъсняха с обявяването на ваканцията.

# 5 894
  • Варна
Правя си закуско-обяд от настъргано цвекло и едно по-соленичко сирене. Вижда ми се, че ще изям доста стабилна порция. Бях забравила колко много обичам комбинацията сладко и солено.

Руми да се яви да пише дали ходи да гледа третия Лабиринт Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт