Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 229
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 6 105
  • югозапад, под "Марков камък"
Коте, аз имах същия дерт с регистриране е ЧЕЗ поради липса на данни от фактура. Обадих се на информационната им линия /0700 10 010/ и една много любезна служителка ми даде исканите данни по ЕГН на титуляра на партидата.

# 6 106
  • постоянно
Ох бе Даун Joy Спри се вече.

Сесил ,
 има много вярно в това за работата - работа се намира, но май изискванията на кандидатстващите понякога са  в повечко, а и  как не им се работи на някои  . ..

# 6 107
Даун, хаха, ти може да пробваш и с други хора така, пък току виж забравили да ти вземат пари. Simple Smile

her_76, то претенции много, а за мързела не искам да отварям дума.
Някои се пробват и да спят на работното място, ама пусто има камери, пък и други колеги, които не са слепи.

# 6 108
Сесили, ама те всички искат работа и всички искат да се поне миниджъри. Може да е чистач, но е "Мениджър по чистота". Шегата настрана, но и аз смятам, че хората са мързеливи.

Благодаря за информацията за кадаифа bouquet

Ха-ха, Даун, да бе го планирала, нямаше да падне това парео hahaha

Аз не стържа на ръка, ползвам робот, но пак всичко е лилаво. 2 пъти съм вземала - единия път сурово, втори път правих салата с варено цвекло и още нещо, но не си спомням, не се одобри особено, скоро заглеждах от Лидл, май в кутия беше, но не взех, защото исках да прочета отзиви.

# 6 109
  • Ямбол
да си изпия тамифлуто, което ми изписаха.

Без да искам да те стресирам, но аз тояно тамифлу не бих пила. Вчера гледах видеа за страничните му действия. В САЩ има вече процес срещу производителя ( и 55 починали в следствие на грипа)
Стресна ме и то сериозно. Вече две хапчета имам изпити и не ми се гади, даже усещам подобрение. Хремата ми е на оправяне, макар че си кихам качествено, но поне не тече постоянно.
Зачетох се и аз за тамифлуто - има и добри отзиви. А и аз вече съм го пила веднъж и нямам странични ефекти, освен гаденето на първото хапче, а сега даже нямаше такова.

Дано да ни удължат ваканцията, че иначе ще трябва да се разкарвам за болнични.

# 6 110
Препоръчайте ми офис мебели. Гледах и търсих, обаче тези които ми изнасят като цена нямат варианти на конферентна маса, а искам да има и една такава маса, освен бюрата и шкафовете, а там където има такива маси цените са  Sick Sick Sick Бюджета е ограничен, но пък колкото и да е ограничен искам все пак да са колкото е възможно качествени. С две думи най-доброто за цената, която може да се плати Blush

# 6 111
  • постоянно
Коте,
 незнам какво точно търсиш , но може би в Икеа ще има нещо подходящо ? Hug

# 6 112
Като си говорихте за разтворимите лекарства - аз само такива мога да пия. Не мога да преглътна хапче, по-голямо от витамин Ц.

Коте, то наистина смешно стана. Поне не се сджавкахме този път.  За конферентна маса е трудно да намериш евтино. Пробвай с дърводелец да ви направи. В икеа няма да има. Те са по минималистичните неща.

# 6 113
blackcat6, в офиса ни конферентната маса е събрана от 8отделни маси. Като 4 в средата са правоъгълни, а другите 4по краищата са извити. Не знам от къде са поръчвани, но също е вариант ако ти трябва наистина голяма маса.

Ето за такова нещо говоря, но при нас е на 8части.
конферентна маса

Не мога да пия нищо разтворимо, нито аз, нито децата. Само при мисълта за това и започва да ми се гади, а Калина директно повръща.

# 6 114
Ау, Кате, благодаря. Косата ми всъщност е в ужасно състояние в момента, имам чувството, че 1/3 я няма. Закрепи се сякаш положението напоследък де (благодарности за което на Сбъдваща за препоръката за Приорин и на Светълчо за рецептата за маската против косопад), но не е каквото беше.

Хич не се наспах тая нощ, едва станах. И друг път ми се е случвало да не се наспя, но така да се чувствам като прегазена от влак отдавна не ми се е случвало. Тежат ми клепачите.

Кюнефе чух за първи път в тази тема, никога не съм опитвала. Не ме блазни сякаш.

Цвекло много обичам, сварено го ям (така го купувам), на салати основно. Преди няколко дни така ми се беше дояло, че изядох едно на вечеря ей тъй, нарязано, без нищо друго. Айсберга е чудесна основа за всякакви салати.

Хапчета предпочитам пред нещо разтворимо. По-добре с едва-две глътки да свърша гадорията, отколкото цяла чаша.

# 6 115
Аз съм така с хапчетата. На два пъти едва не умрях. Не минават и не минават през гърлото. Дори витамини, които нямат разтворим аналог дъвча, а знам, че не е добре, а и е гадно, ама...

# 6 116
  • Варна
И аз съм зле с хаповете. Слагам хапчето в лъжица кисело мляко и гълтам наведнъж. Така минава бързо и лесно.

# 6 117
  • Някъде там
Искам да кажа, че  ви пожелавам хубав ден и ви подарявам първите пролетни цветя в градината ми.
Нека да ви донесат здраве и добро настроение.

# 6 118
Давиз, мерси. Харесвам кокичета, но дивите минзухари са ми истинска страст.

# 6 119
  • Някъде там
Даун тези са диви.Миналата година си откопахме няколко и сега са двойно повече.Не са като кокичета да изчезват.
И лилави есенни имаме.

Общи условия

Активация на акаунт