Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 384 474
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тъй. Козуначето вече се изправя уверено. Най-новата ми икейска масичка има следи от зъбки😠😆 Бобър такъв❤

# 91
Добро утро!
Разшетах се аз от рано.На прицел е детската,голям хаос е там Rage .Още малко ми остава,и ще мисля какво да готвя.Понеже скъпия не е прекалявал с месото по празниците,мисля да му изпека пилешки пържоли във фурната.А на мен ми се полага само салата:grinning:.
Да се разминава на всички грипа!Аз в чудо се видях,като го тръшна детето Confused .

# 92
Я да питам на Алечка още ли ѝ е минорно? Не нагушка ли чичовото по празниците? Алечка, дай индикации как си.

# 93
Съни Hug Не ми се пише особено, че съм много крива и не ми се иска да убивам еуфорията от празниците. Иначе чичовото е великия антидепресант Simple Smile

Болните да оздравяват!

Белинда, бобър вика Grinning

# 94
Али, нали знаеш, че винаги има и хубаво и не чак толкова хубаво. Не е нужно да го таиш в себе си, за да не вземе на някого да му се спука розовия балон.

# 95
Добро утро!
Болните да се оправят. Стискам си палците!
Светкавица, твоя син може да е начинаещ, но позира като победител!
Али, не така, душко! Горе главата!

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 08:49 от mariat

# 96
  • София
Али, сподели, да им начукаме канчето на неволите 😈

# 97
Айде и ние в кюпа, малката се събуди с температура, на лекар са , стискайте палци да е настинка само, не грип. Офф, на 26 октомври е бил предния екшън, видях като писах пак на класната сутринта.

# 98
  • Бургас
Добро утро!
Стиснати палци на всички нуждаещи се!
И аз съм се разхремиила нещо,гърлото адски много ми дращи. Днес ще съм на билкови лукчета!
Браво на Козуначко! Расте със светлинна скорост!
Болните бързо да оздравяват!
И у нас децата трудно станаха. Снощи до късно се смяха на Чип и Дейл,тази суърин им ги пуснах,те да им се смеят,че немогат да се надигнат от леглата 😂
Трудно се кълве от телефона и то в автобуса 😂
Сори ако има грешки,уж съм свикнала ама.....

# 99
  • София
Ако не падне сняг до 2 седмици ще има епидемия, като гледам.

# 100
  • София
Едва станах сутринта Sad С тийна нямах проблем, но малкият едва го изкарах от леглото. Тръгнаха късно за училище, но пък за учудване е нямало никакъв трафик и мъжът ми каза, че на всички кръстовища е минавал на първия зелен светофар.
Дано ни се разминат болестите. Тъпча децата с вит С и норвежко масло от черен дроб на риба треска.

# 101
Добро утро.

Много неприятно с тия грипове. Особено за дечицата, да се оправят бързо всички болни!!

Аз също се успах сутринта, почти никога не ми се случва. Принципно се моткам, но не се успивам ама снощи до 100 часа се чудех какво да правя, за да не легна. Правих една супер приятна вечерна йога, яко се изпуках и осъзнах каква съм трътка. Днес заминавам на степ аеробика, да пробвам. Срам не срам, имаме фирмен фитнес, БЕЗПЛАТЕН, и всички групови занимания също, ама мързела е по-силен от всяка неустоима оферта.

# 102
  • Варна
От месеци вече не ползвам аларма сутрин. Аз си се будя като по часовник между 6,00 и 6,30. Днес даже дребната се събуди супер лесно, наспана и захилена до уши.

# 103
  • София
Ти си нечовек😲
Никога през живота си не съм ставала в 6 часа без аларма.

# 104
Оздравявайте всички! Аз така като ви слушам, мъжът ми няма начин да не донесе грипа вкъщи, нищо че 1000 пъти му обясних колко е важно да се пази, си знам че е загубена кауза - де що има болен той ще отиде при него в близък контакт. Е така в началото като бях бременна и се пазех много, защото пак имаше някаква вълна, а АГ-то само това ми повтаряше. И отиваме на някаква сбирка с бивши колеги и една колежка цяла вечер обяснява как едва станала от леглото, как от 10 дни я е тръшнало, как била на антибиотик... е не пропусна да омляска всички по масата с идването си, но аз се направих че търся нещо по земята (за късмет, не знаех още, че е болна), мъжът ми беше забегнал нанякъде и се размина. Да, ама не. Тръгва си тя и понеже обича да целува мъжете в устите, а е леля, не някоя мацка Joy и върви бъзик от време оно. По принцип най-много обича мъжа ми, ама той в тоя момент се беше преместил бая вътрешно при едни други колеги и нямаше как, та го подмина. Да, ама друг път! Нашия като се развика "Чакай, а мен няма ли да целунеш бе!?", излезе, тя го млясна сочно по устата, а аз ви казвам, никога не съм искала да го убия повече, отколкото тогава!  Такъв скандал отнесе после... и се разболя, да. Аз не успях. Има моменти, в които си мисля, че акълът му е изтекъл в канализацията, тогава не бил разбрал, че е болна, не бееее тя цяла вечер за това говори. Две седмици имаше периметър 5 метра от мен, буквално, да види хубаво ли е.

Аз и днес ще си остана вкъщи да ви правя компания, така де, не ми се ставаше Grin

Общи условия

Активация на акаунт