Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 384 467
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Белинда, има вероятност да му се размине на Козуначко. Нали го кърмиш още? Дано не прихванат и другите дечурлига. Давай им някакъв имуностимулант.

# 76
  • София
Давам, давам. Момчетата са добре засега, бащаткото само се разкисна. Иначе, кърмя, да, ама то не е панацея все пак...

# 77
Белинда, изгони го таткото в друга стая, ако имаш възможност. Много е гаден вируса. Поне мъничкото да не се мъчи с гадните сополи.

# 78
  • В Космоса
С какво се отстранява лепило от изкуствени мигли? За нова година си купих, много яко стоят, изобщо не се разбира, че са изкуствени, стои много естествено, но не знам с какво да махам лепилото, да не се наслоява.

# 79
  • София
Руми, то за кога да го гоня, като днес цял ден го гняви, целува и си обменяха микроби, хапвайки от една и съща ябълка? И човек е най-заразен точно преди да се проявят симптомите...Карай, дано поне е само настинка някаква! Чудя се дали едно греяно винце да не му направя.

# 80
  • постоянно
На Козуначко ли 🤪😜😂(шегувам се )
Грей му , Грей  на ТМ , той после всеки ден ще иска 😂
Дано не се окаже лош грип , може само настинка да е 💕

# 81
  • София
Докато се натутам да сгрея, то горкото заспа. Нищо, сипах си на мен Joy Тъй де, да не съм ставала напразно...

# 82
  • София, Младост
И у нас грипава вълнА.. Голямата сутринта ми изкара акъла като почти колабира пред банята. Беле дезориентирана, причерня й, разтрепера се... Ужас. Посля цял ден с температура около 39 градуса, вечерта 40. Сега ще спя в детската стая, че бая се наплаши да не й премалее пак. Утре на лекар. А дребния цял ден в нея се вре. Друг път ще се избият, а днес голяма любов. Изобщо много адреналин в началото на годината. Вчера миялната аха да ни подпали, днес детето ми вдига адреналина...

# 83

Честита Нова Година!
Здраве, късмет и щастливи дни за вас и за любимите ви хора!

Не съм чела посл. страници от старата тема, както и тази.Вчера се прибрахме от планината.Имахме чудесни, празнични дни.За радост на децата, имаше сняг, шейни, ски, както и още много забавления.
Днес не зная как ученикът ще влезе в учебен ритъм, аз още не съм на работа

Връщам се да ви чета.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 14:36 от Светкавица

# 84
  • София
Голям екшън тази сутрин😂 Имам чувството, че всички деца от блока се бяха успали, вкл. моите, и в периода от 7:15 до 7:25 сякаш стадо бизони слизаше по стълбите 😂
Светкавица, много сладък скиор! Ама нали само за снимката си му разрешила да си махне каската 😉
Вили😯

# 85
Белинда, той е начинаещ, взе си първите уроци по много полегато място, почти без наклон, колкото да започе карането.

Хареса му, въобще обича зимните спортове.Преди няколко години тренираше хокей, много му харесваше, но прекъсна поради странични причини.

Догодина, живот и здраве, на пистата с пълно оборудване!

За тази година нищо не съм си обещала.Имам едни 2-3 кг, които не ги искам, но и не ми пречат толкова.Искам да съм по- добра с детето, че мнго го навиквам, ама той си го проси.Искам след септември да вляза със спокойни стъпки в седмокласната одисея, ама надали.Искам да имам повече време за фризьор, маникюр, козметик.Може да звучи кифленско, ама покрай празничните " сгласявания" се усетих колко съм се смотнала напоследък.

# 86
Добро утро,
всички болни да оздравяват и да не се разболяват повече.
Ние започнахме новата година с ряз, счупи се пералнята и сега ща не ща трябва нова. Поне изпрах всичко преди да се счупи. На последното пране накрая на изплакването. Не му беше времето ама какво да се прави. Преди няколко години пак на 2-ри ми се пръсна стъклото на фурната, ама така че го събирах от най-невероятни места цял месец след това.

# 87
Добро утро!
Дано всички ни пропусне грипът. Дано и на Козуначко му се размине.
Днес за пръв път от доста време ни се наложи да се събуждаме с аларма и не ми хареса усещането.

# 88
Добро утро, момичета!

Благодарости на Лиляна!

Аз нищичко не съм си обещала, защото си се знам, не се вземам насериозно, та ефект няма да има...от друга страна, ако обещая на някой друг, много отговорно гледам на нещата. Да взема да ви обещая нещо;)

Ние още сме във вихъра на грипната вълна, малката е на оправяне, по-порасналите сме все още зле. Гледам много сме на това дередже, оздравявайте Hug

Ети и Давиз да кажат като стане за пускане на палците, че ги използвам за извинение съвсем нищо да не правя (ми болна съм и палци стискам, колко може да поеме човек?!).

Свет, в Емирствата съм и да голяма каша е тук, за толкова години имам куп куриозни и не чак толкова ситуации и преживявания. Не си и помисляй, че на теб нещо ти куца логиката, то това място няма нищо общо с нея, та това ще причината.

Много сладък скиор, Светкавица!

# 89
Добро утро!

Бях си изключила вчера алармата на телефона и тази сутрин ММ ме събуди. Да не повярва човек, той обикновено спи като излизам. Simple Smile Та тичах и аз.

Акаша, с мицеларна вода почистваш и можеш да използваш 3-4пъти и повече. Слагаш си ги после в кутийката.

Светкавица, много хубав скиор. Simple Smile

Болните да оздравяват бързо. Започна се сериозно с грипа, но при това топло и неестествено за сезона време е нормално.

sugarfree, може да разкажеш някой път малко за живота там, за мен поне ще е интересно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт