Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 384 465
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 60
За много години, момичета!

Не правя планове и не си давам обещания. Всяко нещо с времето си. 

Не съм преяждала сериозно по празниците, но се обездвижих.  Мързела ми дойде в повече, то само с търкаляне по дивана не става. Тръгвам си след малко от офиса, прибирам се, обличам клинчето и отивам в залата - TRX, Зумба и ако имам мерак – един мързелив пилатес за десерт. 

Нова работа ми се падна от баницата - голяма изненада ще е, ако се сбъдне. 

И при мен за определени плащания се иска код, който ми пращат от банката на смс, но не съм сигурно, че се нарича 3Д код.

# 61
Тук кода е на обратната страна на картата. Ако трябва да звъня на банки и да чакам потвърждение , ще им умре търговията.

# 62
  • София
Мари, Хай, надявам се утре да имам повече информация и ще кажа какво се случва с кръщелницата ми. Сега е при семейството на приятелката си. Баща й не знам дали изобщо си е направил труда да отиде днес при социалните, поне до 16 ч. не го беше сторил. А беше уведомен и най-любезно поканен за разговор.

Титина, и на нашите карти има код на обратната страна, но той не е въпросният 3D  код.

# 63
Освен кода от картата, при някой плащания се изисква и допълнителен код /въведен е с цел сигурност/. В случай на кражба няма да могат да се напрваят покупки с картата ми, тъй като кодът идва на посочен от мен GSM.

# 64
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даунче, от нашата баница ти се падна (няма да повярваш, обаче е чистата истина): любов, здраве и пътешествия. Това късметче ти го изтегли най-малкият и най-красивият мъж от нашата фамилия. Беше озадачен, когато му казах: а сега избери парче от баницата за една австралийска приятелка.
Подсмихна се и каза: ооо, австралийска...това не е ли много далече newsm78 Потвърдихме. После леко се притесни: обаче нали не трябва аз да го ям, че повече не мога...Успокоихме го. Grinning
Да уточня, че във всичките ми късмети има любов. Grinning Като седнах днес да ги пиша, написах по една дума: здраве, щастие, любов, нова работа, нови приятелства и т.н. После, като видях, че "любов" ще получи само един, размислих. Реших, че абсолютно всеки човек има нужда от любов и отгоре над думата написах "любов" и добавих "и". След това се сетих, че единственият късмет, който радва майка, е "здраве". И че вероятността да й се падне, 1:12, никак не е голяма. Това ме доведе до мисълта, че здравето също е необходимо на всички и след "любов" сложих запетайка и добавих "здраве". И се получи така:

ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ
                                     и
                          ПЪТЕШЕСТВИЯ

На мен ми се падна: любов, здраве и пак здраве. (Какво да се прави, творческо безсилие Joy Обаче съм доволна.

Жаки, значи добре тръгва годината, ще се разминаваш с бедите. Hug

Шугар, в коя част на света си? Ако не е тайна, разбира се. Стана ми интересно: камили, пакистанци, англичани, Дядо Коледа. Опитах се сама да намеря логичния отговор, обаче не успях, толкоз ми е логиката явно. Joy

Мари, дано да не ви друса повече. Изпитвам страх и аз от това, още повече сега, като съм сама. Мъжът ми беше много адекватен и полезен в стресови ситуации и разчитах на него, сега не знам какво бих направила, дано не се случва.

Обещания никакви не давам и аз. Даже не знам дали ги спазвам, защото никога не съм.
Чаршафи гладя. Обичам ги гладени. И дори да се мачкат, пак са си по-добре от негладените.
А какъв кеф е да се спи лятно време на колосани чаршафи! В Корея ги давахме на пране и ги връщат колосани. И покривките. Красота. Но но съм го правила, чак такава откачалка не съм.

# 65
Ех, Светалчо, много добри късмети си измислила!
Жаки, значи е бил "малкия дявол"! Напълни си чашата с ...каквото имаш под ръка!
Нас пак ни тресна преди 30-40 минути.

# 66
  • ту тук, ту там
И аз усетих тази вечер земетръса!

Давизче, може би ако кажеш към коя банка си, ще е по-лесно, защото явно за всеки е различен този 3Д код. Аз съм на ПИБ и 3D кода си го измислям аз, регистрирам си картата в сайта на банката и си го задавам сама. Нещо като втора парола. Май само в чужбински сайтове ми е трябвал досега наистина! Peace

Аз бях сложила късмети със задачки в нашата баница, голяма веселба падна! Трябваше да пея песен с пълен глас на балкона, ако искам да ми се сбъдне късметчето - любов. И къща ми се падна, ха дано! 🤞

# 67
  • Sofia
Подпуках АБ аз и ми просветна.Така изморена и без сили не се бях чувствала нивга  Shocked.Диагноза:ангина. Ама такава, че чак ушите ме болят като кашлям. Лекарката каза,че може и да поизчакам,ако желая, с приема на АБ,ама аз не желая. И Т-39,тц. Страх ме е от усложнения  #Shocked,а и има-няма 3 години не съм пила АБ,тъй че ми е ред,явно. Момчетата се притесниха,защуркаха...обикновено съм все в приповдигнато настроение,това отпуснато и апатично ми състояние, ги приземи.
Пожелавам от сърце на всички да достигнете желаните килограми и форма  Praynig Hug.Имала съм кахъри и аз понякога с кг,та не ми е съвсем непознато.
Свет,чудесни късмети  Hug
МарИ,пак ли ви раздруса?  ooooh! Сега гледах репортаж от Петрич.
Жаки,  Praynig Hug.Кога изпращате Миа обратно? Лек да й е пътят,спокоен и благополучен  Hug
3 Д секюрити кода си го махнах аз,точно защото ми осуетяваше плащания.Най-много към Уиз еър.
Давиз,много сладък рижко  Heart Eyes
Моята кокона спи зимен сън,само мести от едната възглавничка,на парното и по креватите.

# 68
Джена, бързо да ти минава, моите и двете го караха ноември, помните колко бях спечена от високата Т, така не ги бях виждала, честно. На Никол освен ученето и се падна и парата, преди малко звънна- 100 лв. имала от билетче. Сефте такава печалба у нашта къща, добре почваме😉

# 69
  • Бургас
Сега вече на спокойствие мога да ви кажа - За много години,момичета! Бъдете здрави и много щастливи!

Днес цял ден екшън,като за старт през новата година!
Сутринта се успах за работа. Забравила съм моля ви се да си включа алармите (3 на брой). Чудо е че се събудих и реших да погледна дали свети на вън или е тъмно още! И като погледнах часовника и ми стана лошо.Там пък да бързам,така си набучих пръста на едно телче от телбод,че изтъпнах цялата. Толкова ме заболя,нямах търпение да го изкарам от пръста си. После пък си пресякох пръста на един шкаф и си разбих нокътя.
Но пък на танците яко се накефихме. Липсваха ми хората!

Сега трябва да стягам чантите за утре. Започва се пак лудото ежедневие! Трябва да се влезе в ритъм,че то от празници се изморихме вече.

Сега ще ви прочета на спокойствие!

Ааа,и наздраве между другото!

# 70
Титина, и на нашите карти има код на обратната страна, но той не е въпросният 3D  код.
Пазарувала съм какво ли не от Бг, вкл и самолетни билети, с американски/канадски карти....никога не са ми искали нещо допълнително.
Ако ми откраднат картата си има застраховки и като оспоря плащане пада.

# 71
Титина, българските банки и застрахователи не искат да плащат - за това усложняват потребителя с допълнителни кодове. Още дълго ще ги стигаме американците.

# 72
  • Sofia
Джена, бързо да ти минава, моите и двете го караха ноември, помните колко бях спечена от високата Т, така не ги бях виждала, честно. На Никол освен ученето и се падна и парата, преди малко звънна- 100 лв. имала от билетче. Сефте такава печалба у нашта къща, добре почваме😉
Hug помня,помня,че и двенките изкараха,една след друга,че и таткото дали не беше и той. Ехааа,100 лв,харабийско. Да си ги похарчи с кеф  Hug

# 73
Дааа, че и аз, правилно помниш 😊

# 74
  • София
Ох, и в нас май се е задало...😦 Мъжа ми днес цял ден се разправя с детето, даже по едно време ги гледах, че си папкат двамката от една ябълка и сега преди малко като каза " зле ми е", и се тръшна...Буквално за минути го свали, преди 2 часа нищо му нямаше. Глава и мускули го болят, Т няма засега. Ужасно ме е страх за бебето. Само да не е грип, че е много мъничък😢

Общи условия

Активация на акаунт