Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 318
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 685
Мари, просто си уникална. Малко хора ме разсмиват така.

Сбъдваща, супер е селския, а за цената си права. То и при мен ми се струва, че няма смисъл, хем поне 9 месеца мога да го ползвам.

Весе, в провинцията е гадно, че няма такива неща. В Трявна има и вода и база, ама нищо не работи зимата, освен в хотелите.

# 5 686
Дали ще доживея да видя закрит басейн в нашия град не знам, а уж беше в предизборната програма на кмета при първия му мандат сега е по средата на втория и няма никакви изгледа да стане. а уж сме голям град.

# 5 687
Весе, в големия хотел на центъра на Асеновград нямахте ли басейн? Или бъркам. Какво стана с този хотел в крайна сметка? Беше го купил един местен бизнесмен, работеше, ресторанта също. Сега как е?

# 5 688
  • София
Сбъдваща, сериозен интерес имам към вашето село, ако някога тръгна да емигрирам, точно нещо такова ми се иска. Не говоря немски де, а и не ми се емигрира, така че не го говоря на сериозно, но наистина точно в такава среда ми се живее.

# 5 689
  • Ямбол
В гимназията, в която работя, имаме басейн, даже май остана единственият закрит в града. Води се общински, но се стопанисва от гимназията. Идват много граждани да плуват. Преди съм влизала в него, преди да пуснат хората сутрин, но сега нямам време. Но аз по принцип не обичам басейни, заради препаратите. В соленото море ми е най-добре, особено на плаж Перла.

# 5 690
  • Варна
Ура, понеделник е. Ще поработя качествено днес. Три дни вкъщи ми дойдоха малко множко.

# 5 691
Сбъдваща този хотел не работи, само ресторанта, а басейна е само на хартия все още, но дори и да го има ще бъде частен и няма да може да се ползва от граждани. Честно казано не знам какво е положението в този комплекс, има офиси някакви, търговски център уж, обаче не съм влизала там отдавна.

# 5 692
  • В Космоса
Пет дена болничен. Ще търкам леглото. Цялото тяло ме боли, главата ме боли, гърло, кашлица, нос, втриса ме, всичко как си требе...

# 5 693
Мари Grinning

Жакииии, никЪв треньор не става от теб, да знаИш. Чаках те в петък да ме юркаш, чакаш те, пък накрая си направих тренировката. Нъл съм съвестна Joy
Ама вчера пропуснАх. Ядох, ядох и накрая заспах. Ама то се брои за здравето на детето Joy
(Жаки Hug )

Днес са на училище вече. Имат още един ден от антибиотика, само се моля това да ни е за тази зима.

# 5 694
В Пазарджик, единственият закрит басейн е на мястото на складовете на дядо ми и не работеше, поне аз докато ходих там.

# 5 695
  • София
Мари, риспект, жено!!!  Grinning

# 5 696
Акаш, пълна програма. Бързо да го сбориш Hug

До сега не ми се е случвало да ползвам басейн и да не си докарам инфекция. По тази причина спрях водната аеробика, а ми беше супер. Хем в частен хотел, уж добра хигиена, аз вземам мерки и накрая лечение. Ми мерси

# 5 697
  • на Мелмак
Здравейте 😊

Моите се уговарят за ски.
Аз пък днес ще се обаждам да питам за тоз апартамент дето го капарирахме, дали го оправиха в кадастъра вече.
Уж казаха 2 седмици, пък не се обаждат, хм.
Аз днес по глас ще конкурирам Джо Кокър 😁.

# 5 698
Добро утро и успешна седмица!

Чета една новина, че за последно се лепят винетки на автомобилите. Тазгодишната винетка важи от датата на закупуване за една година. Ако си закупя годишна винетка през май, би следвало да важи до май догодина, но ако въведат системата с таксуването от началото на годината означава ли това, че имайки залепена винетка отново ще бъда таксувана newsm78

Акаша - бързо и веднага започвай лекарствата. Навреме приетите препарати пресичат, в това съм се убедила. Чайчета с джинджифил, мед и лимон също, клеева тинктура и въобще всичко което си чела и чула, че действа Crazy Аз пиех по 4-5 чая и сега чай да не видя ooooh!
Другите болни също да оздравяват Peace

# 5 699
Руми, ми нали бех контузена и почивах петък, а за юркане трябва и личен пример.
Но ти виж каква си добросъвестна:)
А по такъв хубав повод може и хапване, даже трябва:)
С басейните и аз, като Али и Жаки също, влезем ли край веднага проблем. Аз мисля обаче, че не е инфекции, а някаква алергия към препаратите, които се слагат- алги и прочие. Защото съм влизала в басейн с чисто минерална вода, която се източва всеки ден, без препарати и нямах проблем.

Акаша, оздравявай!

Общи условия

Активация на акаунт