Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 332
  • 6 298
  •   2
Отговори
# 5 670
Веси, от най- близкия хранителен магазин ги взимам. Една бройка излиза около лев и нещо. Бульонът е много наситен на вкус и мазен.

# 5 671
Маре, такива да ги нямаме! Аз със сплетени крака отидох, ти ми се кумиш! Ще се глобваме!
А за бульона с малко месце, нямаш много опции- ориз не ядем, картофи не ядем, брашно не може, та каша да забъркаш, затова режи повече зарзават там тиквички, карфиол, зеле каквото имаш и това е.
Аз в България пиле не ям, отвратително ми е и скърца. Но тук се утрепах да наваксвам, толкова е вкусно. Сварявам 3-5 бутчета само със сол, а отгоре плува половин купичка мазнина и бульона силен, ухае! Цяла събота само това ядох:) А как ми радва кантара супичката:) Достигнах си най- ниското тегло от хм от 2009 може би, да на сватбата бях 51 обаче, а сега съм 53:) Доволна:) Повече не ща, само да задържам и стягам.

Ети, Катето, Лято, Давиз кой още- планковееее, чакам отчета:))) Нешка е в голям гарнизон, но бухалката и е у мен:))

Веси, има бе, ако повтори ще ида. Сега съм пушка, ще вдигна въглехидратите на минимум не се чувствам добре. Много се надявам ИР да си е отишла окончателно и да може организма ми да се справя с малко повечко въглехидрати.

# 5 672
Дойде едим пъпчив младеж на годините на моя и се оказа, че тръбата е къса, а изрично казах, че е голям басейна. Сега утре щяли да донесат още тръба.

Бясна съм. Казах, че е 12 метра, а не стандартните 7. Едвам се сдържах да не крякна на детето, че то явно заработва някой лев през ваканцията и само кисела лелка му трябва.

Имам салата и ще омета една купа пък ако ще да се разчуе. Ей за това си трябват мъже. Да го нариташ, да го пратиш до магазина и да се оправя, а аз сама на 100 стана.

# 5 673
Веси, посочените от теб цветя са най лесни за отглеждане. Може би не правиш нещо както трябва?
Аз първите си кокичета/луковички бях засадила много на плитко и те измръзнаха, макар уж да не мръзнат. Не ги и вадя, защото забравях да ги засадя навреме.
С лалетата не може да се разберем, че нещо май им изяда луковиците, но с другите няма проблем.

# 5 674
Жаки, мислех си дали ще си отива патешкото със спанак....евентуално.
А ти ме утрепА! Браво!

# 5 675
  • Ямбол
Оф, Даун, отивай на плаж, че ще отида аз вместо теб. Така да ми се ходи.
Пуснах сушилнята и отивам да сменя мъжа ми на магазина, само да си глътна кафето, че да не ми гледат мрачната физиономия клиентите.

# 5 676
Жаки, мислех си дали ще си отива патешкото със спанак....евентуално.
А ти ме утрепА! Браво!

Маре, върви! С пилешкото ми стана чудно, забравих да кажа за спанак. Сложих още пресен лук, настърган морков и някоя гъбка, супер стана.

# 5 677
Лиляно, вдигай се и идвай Simple Smile. То верно съм за бой, като ми е на 5 минути, ама...
Жаки, като вариш пилето сложи сол, черен пипер на зърна, корен пащърнак, малко целина, лук нарязан, чесън и чушки.

Месото става супер, а бульонът е невероятен.

# 5 678
Добро утро! Тръшнах се болна две седмици. Ужас... Гледам около 100 стр. съм изпуснала. Кратко резюме?

# 5 679
Вася, то е ясно че не правя нещо както трябва  Laughing. Просто не ми идва така отвътре да се занимавам с цветя, много ми се иска, красиво ми е да ги гледам, обаче като трябва да се грижа за тях и нъц греда. Това е за ужас на майка ми , която е видна цветарка и у тях е като джунгла. Аз имах два лимона и успях да уморя единия, другия е на път да загине и той. Имам и едно алое от свекървата и то излезе трудно за уморяване. Joy
Мари при нас не съм видяла такива патешки фенери, ама ще се поогледам наоколо, може и да намеря.
Даун, ако знаеш как ми се иска и на мен на басейн, не е истина, съвсем неблагородно ви завиждам на теб и на Сбъдваща.

# 5 680
Весе, Сбъдваща ходи в локалния. Мен ако питаш, това е по-добрия вариант, защото не правиш нищо.

Аз за зимата ще си потърся накаква аква гимнастика.

# 5 681
Добро утро! Тръшнах се болна две седмици. Ужас... Гледам около 100 стр. съм изпуснала. Кратко резюме?
Колко планка ще направиш, за да върнеш жеста? Kissing Heart
В момента разшивам пердетата, дето взех в петък от шивач и няма да мога.
Но в общи линии
Янтра я е страх дали ще може да изпържи един дроб и заложи на сигурното- кюфтета.
Лиляна си има косешки покрай свекърва и мъж, който я обслужва със сецнат кръст.
Джена беше на СПА, ама не се топна в басейна.
Жаки гледаше една котка как ражда.
Миднайт си има ларингитен син и болни роднини.
Трънчето ни залива с готини снимки.
Весела ще се прави на туристка.
На Руми щерките болни....пак.
На Елит децата- едното в грипна ваканция, другото- не.
Котето е оздравяла.
Мър си бременее на мръсен въздух.
Захир лееееко се губи, но се надяваме да е от диетата. Отново!
Сесил си има едно на ум с инсулина на майка й. Бил много висок.
Тонка изтепа рибата. Направи 50 броя палачинки едновременно на два тигана и беше на блоков банкет. В момента е сингъл- без мъж и дете.
Лидъл бе най- предпочитания магазин миналата седмица, а от сайтовете ФД.
Рая вече имат абитуриентска рокля от две части- черно и нюд.
Вили е минала биопсията на ЖЩ като пич.
Ангелика сподели, че дъщеря й е осиновена. Извинявам се, ако е прозвучало клюкарски.
На Мони малкия син се обзаведе с гипс, вече го махнаха.
А за сина на Сбъдваща и номер две на Белинда си трябва отделна тема. Да набутам тук и Белиндов номер едно, koйто криел врастнал нокът, за да не стресира родителите си.
Техниката при Хай е на умирачка.
Девиз е провъзгласена за кулинар номер 1
Започна раздаването на фейсбуци- на ляво и на дясно. Кой на кой свари.
Куркума си дойде!
На Стейси мъжа- също. Донесе странни неща за ядене и пиене.
Светало- болна.
......
Има още, но имам още едно перде за разпаряне.

# 5 682
Мария  Crazy, браво.
Даун при нас няма закрити басейни, само открит и то лятото. Завиждам и на двата варианта да ти кажа. Laughing

# 5 683
Весе, в селския басейн ходя. Тук басейн в двора е безмислен лукс, като се има предвид краткото му време за ползване и безбожните цени на земята. Той селския ни басейн си е съвсем приличен, миналата година го реновираха. Не е нищо особено, но е чисто и празно - идеално за плуване.
Скрит текст:
На местните им идва студено и предпочитат басейните в съседните села, но там на мен ми е прекалено топло и ужасно претъпкано. Отивам на басейн да поплувам, не да се топя в чай.

Салатата ти иглежда много примамливо, обаче много скъпа бе, ако тръгна да я смятам, къде 30 лв. най-малко ще излезе. Joy
Ама и ти си права. Айде, парма шунката може да се замени с обикновена, може и без шунка даже, аз редовно я пропускам. Но цената на кедровите семки в БГ е скандална, а без тях салатата не е завършена.  Кое друго е скъпо? Пармезана и моцарелата ли?

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 09:10 от Анонимен

# 5 684
  • Germany
Лиляна, кураж на цялото семейство! Дано има подобрение жената след като се изчисти от лекарствата!
Кокичета много обичам и няколко пъти засаждам, но или въобще не излизат или са едни такива хилави... Според мен почвата не им е ок. Едвам станахме всички тази сутрин, а не е да сме си легнали късно. Да идва ваканцията, че да си отдъхнем.
Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт