Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 347
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 820
  • постоянно
Сбъдваща и на мен ми даде страхотна идея -и пресен лук имам и яйца -бол . 😘

# 5 821
  • Някъде там
Имах туркиня в класа.За пръв път ядох кюнефе у тях.Баба и го беше приготвила.
Влюбих се във вкуса.Обаче техния беше с някакво турско сирене.Обясниха ми че е прясно домашно козе сирене.Не миришеше на козе обаче.В турция съм го яла с моцарела и пак с някакво тяхно сирене.Повече ми харесва с онова сирене, но като няма и с моцарела става.
Сесил от къде поръча кадаифа ти?Може ли линк?Скоро не съм правила.
Ние сме на омлет с домашна пастърма от телешко сърце.Правя я вече втора година и е страхотна.

# 5 822
Давиз, от един магазин във фейсбук,  бързо ми го доставиха и него и сиренето. 
Дай ми твоя за да ти пратя линка.

Аз пекох картофи с месо. Режа ги на кръгчета в последно време, повече ми харесват така как се изпичат.

Аз няма да спортувам известно време, не че преди това го правех де, но мислех да започвам.

# 5 823
Ориенталските сладкиши не са ми по вкуса. Не харесвам сиропирани, парфюмирани, прекалено сладки десерти. Тук размятаното кюнефе не само не ме блазни, ами не бих и го опитала. А по принцип съм любопитнакъм нови вкусове и обичам да експериментирам с храна.
Едвам опазих една порция за номер 2, че днес се прибира последен, облизаха си чиниите.

# 5 824
  • Бургас
На мен ми се дояде салата бял боб с пресен лук 😂 Рая е виновнЪ 😉

# 5 825
  • Пловдив
На мен ми беше много работен ден. Сега стоя и се утешавам/реанимирам с вино.

# 5 826
На мен ми се дояде салата бял боб с пресен лук 😂 Рая е виновнЪ 😉
То тук за всеки вкус си има виновни 😂, кюнефе и аз не ща, рядко нещо не ме изкушава, ще се възползвам

# 5 827
Сесил, надявам се, че при теб всичко е наред!
Белинда - мчи така де, ама аз и мазнинка сложих и свърших с баенето.

Аз не издържах и купих още малко детски неща, че бяха на страшни цени. А в тая връзка, обувки № 20, към коя годишнина да очаквам да му станат Joy
И на мъжа ми едни обувки за ритане взехме, че неговите супер-дупер модерни Найки, му смазваха крака, с Пума пак не случи (ама защото ги поръчва по нета от чужбина, а кракът ми е много особен) - много го болеше след мач от тия бутонки, те го стискат ще пукне. Сега се спряхме на Адидас - ама не били толкова яки на външен вид, е вярно е, ама нали са му удобни, сега за вид... друг път, като му стане тънко крачето.

И то а да се приберем след пазара, трябваше и косата да си измия, кога ли ще  суша, та затова бяхме на омлет, той г-н Рамзи от както ми показа как да си правя сочни бъркани яйца, даже аз ги проядох с удоволствие,

# 5 828
Това кюнефе хич не ме блазни. Но пък търся рецепта за крем маскарпоне с плодове.
Вчера десерта на малката беше божествен, а тя ми даде само една лъжичка  😂
Представляваше една чаша с крем и нарязани плодове отгоре. Нищо сложно, но не съм предполагала, че има толкова много рецепти за "крем маскарпоне"
Та някой ако има проверена рецепта да я дава.

# 5 829
Да не те шашкам излишно, Мър, ама Първородният ми проходи с номер 23-ти.

# 5 830
Мърче, има ли я рецептата за яйцата на г-н Рамзи в Готварската книга?

# 5 831
Аз правих такова в неделя, без ягоди де, с промени в рецептата /почти не слагам захар, че да е по-диетично, много сполучливо стана
http://www.cookwithasmile.com/%D1%8F%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0% … 0%BE%D1%82%D0%B8/

# 5 832
  • Някъде там
Това кюнефе хич не ме блазни. Но пък търся рецепта за крем маскарпоне с плодове.
Вчера десерта на малката беше божествен, а тя ми даде само една лъжичка  😂
Представляваше една чаша с крем и нарязани плодове отгоре. Нищо сложно, но не съм предполагала, че има толкова много рецепти за "крем маскарпоне"
Та някой ако има проверена рецепта да я дава.
Кюнефето не е толкова натъртващо сладко.За любителите на сладко соления вкус е.
Торта с маскарпоне и дулсе де Лече правя.Става разкош.
Само една кутия маскарпоне и дулсе де  Лече на вкус вътре разбъркваш,това е.
Друг крем правя с маскарпоне,заквасена сметана и пудра захар.Само разбъркваш и е готово.
Можеш да разбиеш и сладка сметана и да го объркаш с маскарпонето.

# 5 833
  • Sofia
И аз забърках яЙца на ММ,на детето поръчах крилца и кашкавалчета от Хепи. Аз подядох и двамата  Whistling.
Сега гледам "Дървото на живота" и избирам ракета на младежа,че много ги чупи,къса кордаж...смятам да му подаря една за предстоящия РД. Той не щял...хич не го питам.
Втора бутилка вино допиваме с таткото.БоШке,пияндурници големи.
Приятелка идва след седмица, чака да й спретна програма и хайманлък.Ще търся някакъв театър да посетим.
Кюнефе може и да харесам,щом е сладко-солено.Ама,няма начин да си забъркам сама.Някога/някъде може и да опитам.

# 5 834
И на мъжа ми едни обувки за ритане взехме, че неговите супер-дупер модерни Найки, му смазваха крака, с Пума пак не случи (ама защото ги поръчва по нета от чужбина, а кракът ми е много особен) - много го болеше след мач от тия бутонки, те го стискат ще пукне. Сега се спряхме на Адидас - ама не били толкова яки на външен вид, е вярно е, ама нали са му удобни, сега за вид... друг път, като му стане тънко крачето.

Когато купувате обувки онлайн имат и показател за ширина - вземаме W или WW и нямаме проблем

за 20 номер, зависи от големината на крака на детето

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 22:25 от Titina

Общи условия

Активация на акаунт