Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 291
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 895
  • Sofia
Моят си кеси по цял ден на компютъра и конзолите,играе с другарите онлайн,не излиза.Придумвам го да излезем някъде,ама идеята на грипната ваканция е именно да ограничи контактите и събирането на деца. Така,че киното в мол-а не е добър вариант. Не ще да намине и към баба си...всъщност добре си прекарва-ФИФА, тенисче, к'во да му е.

# 5 896
  • Ямбол
Добро утро.
Няма да се размина без преглед. Не мога да си сваля температурата.
Оф, дано да няма много хора пред кабинета, че едва стоя.
И сега се чудя - да взимам ли болничен или не. В отпуск съм до утре, ако не я удължат, така или иначе има малко работа, която трябва да се свърши.

# 5 897
Руми да се яви да пише дали ходи да гледа третия Лабиринт Simple Smile

Тук съм. Децата го гледаха в неделя, аз пропуснах. Ще чакам замундата Mr. Green
Да давам ли инфо или не обичаш.
Само ще кажа, че двете излезнаха подсмърчайки. Тя малката не ми е критерий, че като типичен рак реве на всеки филм, ама голямата и тя бършеше сълзи hahaha
Иначе с билетите участват в томбола, наградата е третата книга.

# 5 898
  • Бургас
Аз малкия го оставих у дома заради баща му. Да нарадват един друг,докато е тук.
Иначе и ние сме имали големи драми с гледане им. Налагало се е да ги оставяме и сами.
И двамата ми са по цял ден пред PLS4,компптъра,таблета...редуват ги. Фифа,JTA5,луда работа.

# 5 899
хър, ами болни, здрави, като има ваканция и ако са малки децата все трябва да се измисли нещо и някой да ги гледа.
Той грипа не се ограничава като се обяви грипна ваканция, така или иначе по-големите деца сами излизат и се събират, трудна работа да ги спреш 1седмица.
Аз затова не виждам полза от тази глупост с грипните ваканции.

# 5 900
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Днес и 2те деца пак бяха по по късно, та деня чак сега реално започва Simple Smile Чакам си учителката по немски и ще съм кратка. Искам и при нас грипна ваканция!
Миднайт, как е синът ти?

# 5 901
  • Варна
Оооо, давай, с подробности. Аз нямам предубеждения в това отношение, понеже с филмите ми е като с книгите - любимите ги гледам/препрочитам по много пъти и грам не ми пука, че знам какво ще стане.

Най-вече ме вълнува дали моя любимец, онзи с дръпнатите очи, успяха да го спасят. Че на края на втория филм нали го заловиха лошите Simple Smile

# 5 902
  • Ямбол
Аз пък виждам. Десет дни вече си е малката вкъщи. Днес искаше да излезе да се разходи, но я спрях, гадна мъгла има. Не че вкъщи няма да я заразя.
Освен това, когато има много болни, на кого да се преподава на 5-6-10-тина деца ли? Щото толкова бяха останали в клас, преди да пуснат епидемията.

# 5 903
       Детето беше доста изморено в края на срока, така че добре му дойде тази грипна ваканция.
Ние имаме баба,макар, че и тя си имаше планове, но пък той е достатъчно голям и сам да седи. Няма да излиза с големи групи деца, ще си чете енциклопедии и книжки, ще слуша музика, ще свири по малко и ще си играе с лего.Това са плановете му.

Моите пъклени планове са поне един- два преразказа по БЕЛ  и малко задачи по мат, както и преговор по АЕ на последните два-три урока.

Тези, които нямат баби на разположение и са с по-малки деца, си вземат отпуски. По-големите деца си стоят самички.

# 5 904
  • Варна
Във Варна май не е толкова зле, макар че и тук обявиха епидемия и от днес не учат. Но в градината не виждам да има големи липси.

# 5 905
За всеки случай, че някой друг може да не иска да чете.

Скрит текст:
Спасили са го Минхо (така ли се казваше Rolling Eyes )
Нашите са победили, спасили са света, но са останали много малко. Повечето са дали фира Mr. Green
Май и гаджето, и то.
Лошата лекарка са я убили също.
Иначе не им повярвах твърде, защото каза че е умрял и един, който аз помня, че още когато бягаха от лабиринта загина hahaha

Абе, ако ме питаш мен 30 лв за кино, за това не си заслужава, но пък бях им обещала Hands V
Аз ще чакам замундата.

# 5 906
Във Варна май не е толкова зле, макар че и тук обявиха епидемия и от днес не учат. Но в градината не виждам да има големи липси.

В нашия клас има само две болни деца, в съседната паралелка- 12. В Хуманитарната имало доста болни, но дали е грип или просто вирусно, не се знае.

# 5 907
  • София
Срамота е такава чудна неочаквана ваканция да се изкара по електрониките Joy Ясно е, че лошата Белинда никогаш няма да допусне такова намаление. Учат здраво моите. Малкият наваксва с пропуснатото за дните, в които бяхме на ски и чете втория Хари Потър /четенето го слагам тук, защото за него си е работа Confused/, а на големия такава програма с пробни изпити и сборници съм му спретнала, че не знам дали не предпочита да е на училище. Всъщност знам. Вчера точно това каза - аман, по-добре да си ходя на училище, там поне си почивам от тебе Joy
Уви, мисля, че и Белиндов започва да предпочита да е в командировка. Уплътнявам му времето, така да се каже...
Само Козуначето ме обича:heart:

# 5 908
Лиляна, и какво като се преподава на 10деца? Заплатата си е все една и съща, пък спокойствието с по-малък брой деца - по-голямо.

Тези, които са се разболели, така или иначе си стоят вкъщи.

И аз като белинда не оставям Калина без да отвори учебник, дори когато е била болна. Изключвам първите 1-2дни, в които е наистина зле, но щом се пооправи сяда да си навакса.

# 5 909
  • Варна
Руми,

Скрит текст:

Вероятно имат предвид оня Гали, много противен беше и наистина той уж умря в края на първата част, но като гледах трейлъра на третата си беше вътре.

Ще чакам замундата и аз. Не вярвам да се забавят много.

А, онзи Нют оцеля ли?

Общи условия

Активация на акаунт