Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 282
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 910
  • Sofia
Срамота е такава чудна неочаквана ваканция да се изкара по електрониките Joy Ясно е, че лошата Белинда никогаш няма да допусне такова намаление. Учат здраво моите. Малкият наваксва с пропуснатото за дните, в които бяхме на ски и чете втория Хари Потър /четенето го слагам тук, защото за него си е работа Confused/, а на големия такава програма с пробни изпити и сборници съм му спретнала, че не знам дали не предпочита да е на училище. Всъщност знам. Вчера точно това каза - аман, по-добре да си ходя на училище, там поне си почивам от тебе Joy
Уви, мисля, че и Белиндов започва да предпочита да е в командировка. Уплътнявам му времето, така да се каже...
Само Козуначето ме обича:heart:
#Crazy ако на моите давам такъв зор,със сигурност,ще ме проводят в командировка...или където-и-да -е  hahaha.Те и сега се оплакват,че ги "боря"...като предполагате колко съм борбена  Joy.Моят като е научилище не учи,какво остава да учи по време на ваканция...и за какво да учи като оценките му за срока са отлични,повече от това, очевидно няма как да има. Като смени училището,вероятно ще лъсне голата истина  Laughing,обаче до тогава  Whistling.

# 5 911
  • Ямбол
И Козуначето ще порасне и ще видиш ти.

Нищо не уплътнявам. Спи до обяд, че и до следобяд.

# 5 912
Хм, явно са прави, да за Гали говореха Rolling Eyes

Установих, че голямата има гооооолям проблем с преразказите.
Или пък още беше под властта на Дилан О"Браян. Подозирам, че само е въздишала по него и изобщо не е следила фабулата hahaha

# 5 913
  • Ямбол
Сега се сетих, че на 4-ти е на областна по БЕЛ. Дали да не ѝ дам няколко преразказа? Ама гледам да нямам контакт с нея.

# 5 914
  • Бургас
Моя с триста зора пише по няколко думи по АЕ. Но като го питам какво означава "people" и дава на заето. Не може и да я прочете. Е!? Какъв е смисъла тогава.... Обяснявам му,че няма как да научи език без да пише о повтаря думи,но..... Дано се осъзнае и да се появи от някъде желание за учене! Дай Боже!

# 5 915
  • Sofia
Сега се сетих, че на 4-ти е на областна по БЕЛ. Дали да не ѝ дам няколко преразказа? Ама гледам да нямам контакт с нея.
Има време до неделя,Лили...Къде петък-събота може да потренира,ако много я напънеш или сама пожелае  Peace

# 5 916
Жаки, турни ми отметка!
Ние нямаме грипна ваканция, децата ми много са ощетени. Според тях и според мен.

# 5 917
И моят син си е у дома. Друг път излиза на кино, сега не ще. По принцип беше много уморен на края и с нетърпение чакаше междусрочната, та такава дълга ваканция си е направо късмет от тотото за него. Доволен е, че си е свършил работата и се мота цял ден по пижама и играе онлайн с другарите. Отваряме да проветряваме, сервираме му купи с плодове, сутринта му опържих кюфтета и съм купила пресен спанак да му наготвя, че много го обича.
Мен малко ме е яд, че седи вътре и го карам да излиза, но май не е добра идея, ама като гледам какво е слънце, като престъпление го приемам да седи вътре затворено, но нали пък всъщност идеята е изолиране.

Белинда, милото дребосъче, още не е изпитало строгостта ти, затуй е толкоз предано Heart Eyes

Ако ви се оплача че съм болна, бой с тигана по главата. Днес съм от късно и след кюфтетата взех, че си изкъпах и косата. Знам, че не трябва, но нямаше начин. Стискам си палци да не се разболея, но то човек от главата си пати.

Мари, защо не си ги оставиш? Те и при вас така или иначе ще обявят.

# 5 918
  • sofia
Болните да оздравяват!

Добре им дойде ваканцията и на децата, и на мен. Дребното е на ски училище, а големия от петък се чуди да се разболее ли или не....за сега само подкашля леко. Е, днес вече му писна вкъщи и каза, че щял да се вижда с приятели.

Мари, верно сте ощетени.

# 5 919
Днес сутринта пак се смях с хъркането и попръцкването.

Сега трябва да се вдигна и да отида на пазар и после ще ви дочитам.

# 5 920
  • София
Белинде, не си сама, и не си само ти лоша! Моята щерка също учи по време на ваканциите. Аз разпуснати работи не харесвам. Тя знае, че има едно основно задължение и то е ученето. Преди да тръгнат на село, мъжът ми инструктира Кати да си вземе математиката и ЧО. Вчера здраво е решавала задачи, нищо че постоянно се оплаква, че мрази математиката. Мъжът ми е обсебен от историята и й налива доста допълнителен материал, но не го прави сухарската, а й поднася разни любопитни факти. Тя пък учи здраво английския, защото много, ама много й харесва курса, на който ходи.

# 5 921
  • Бургас
Даунче,ходи ли на плаж? Какво стана с басейна?

# 5 922
  • София
Добро утро!
Мони прави инхалации на 12 часа. Вдигам го в 5 сутрин за инхалации. Стои с маска в стаята изолиран.Аз не фо карам да пише букви и цифри сам иска. Некой зубър ще да се извъди:)
Я кажете за ларингита какво да ну давам? Сиропи трябва ли или?

# 5 923
И нашите не са във ваканция, Мари, само вие и ние ли бе....егати здравите сме, пу-пу де. Нашите винаги са си били страхливи, миналата зима помня, такъв сняг, пътища затворени, до 20 вечерта в неделя умуваха, па взеха, че обявиха ваканция. Те децата сигурно така към 9 отиват на училище, като тях

# 5 924
Няма как да ги оставя у дома. Синът го оставих последните 3 дни от миналата седмица, а щерката днес имат класно.

Общи условия

Активация на акаунт