Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 270
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 925
Райче, и ние не сме. Чакали още 100 деца ако се разболеят и тогава hahaha

# 5 926
  • София
Едното кашля, другото се сополиви Sad
Мислех, че ще си изкараме лежерна ваканция, а сега и аз трябва да отворя лазарета. Мразя това Sick

# 5 927
  • В Космоса
Едвам се надигнах да се изкъпя и да пусна една пералня. Хора, пазете се, взимайте мерки с време. Все чувах колко е тежък и гаден този грип, но то докато не ти дойде до главата, някак ти минава покрай ухото... Много ми е мъка, че не мога да гушкам малката. Снощи седнала на едно столче на два метра от спалнята, да си говорим. Направи ми чайче, прави ми куклен театър. Грижи се за мен! Днес са на екскурзия из София - Президентството, Народното събрание, Паметника Левски, Природонаучния и Историческия музей. Много беше надъхана, дано и е интересно! От утре са сборни групи, но май по-добре да е там. Ако в четвъртък се почувствам по-добре, може и да я оставя вкъщи.

Някой разбира ли от сешоари? Подариха ми един, а аз не знам за какво служат приставките. До сега не съм ползвала сешоар, но ако може да ми е полезен с нещо, да го подкарвам... Ето  такъв:

# 5 928
Няма как да ги оставя у дома. Синът го оставих последните 3 дни от миналата седмица, а щерката днес имат класно.

Ама, че кофти - класно по това време. Ами ако бяха обявили ваканция? Хич не обичам в последния момент да се прави всичко.

Акаша, като беше малък синът ми, винаги когато се разболеех - сополи, кашлица идваше точно тогава да се гуши в мен, а аз все треперех да не го заразя. Днес денят е прекрасен за разходки - слънчево, приятно, случили са на ден децата.

Бързо оздравяване на всички болни!

# 5 929
  • София, Младост
И на нас ни дойде добре ваканцията. Много ги бяха напънали в края на срока. Сега пак не я оставям, но поне има време. Подготвя се за пробния изпит в събота. Ходи си на уроци по математика. Решава задачи, тестове. И аз като Тонка и Белинда държа здраво синджира, пък да видим.
Млакия си е на градина, ама са обеденили 2 групи в една. Тъкмо хуубаво да обменят бацилите.

Стиснете едни палчета пак, моля.  След малко отивам да си взема резултатите и съм се спекла.

# 5 930
  • София
Вили, след всичките простотии, дето нападнаха темата, трябва поне това да е добре! Просто трябва! Стис!

# 5 931
  • югозапад, под "Марков камък"
Стискам палци, Вили Blue Heart

Щерката се обади ей сега, че и при нас от утре до петък са в грипна ваканция.

# 5 932
Вили, палчета и от мен! Всичко ще е наред!
Аз съм втори ден вкъщи, като разглобена съм, а температура нямам.
Дали е само, че емоционално съм се смачкала не знам ...

# 5 933
Вили, стискам Praynig

# 5 934
  • Бургас
Вили стискам ги силно!
Всичко да е ок!

# 5 935
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Стискам палци, Вили! Ще дойдеш с добри резултати. Hug

Коте, и нашата гимназистка беше преуморена от учене, подготвяне на реферати, презентации и не знам какво още. Неочакваната ваканция й дойде като подарък, като манна небесна, а и на родителите, щото им беше жал за нея. А бе голям зор в това училище, много натоварени. Всеки ден по 7-8 часа, да се чуди човек какво толкова има да учат. То в университет не се учи толкова.

Лили, дано бързо се оправиш. Толкова превантивни мерки взе, направо не вярвам, че те настигна грипът, ти добре му бягаше.
Нещо полезно, което научих вчера- обади ми се една приятелка да се чуем  и, като разбра, че съм болна, ми каза лек за гърло: 2-3 гвоздейчета карамфил се сдъвкват добре и после се гълтат. Пробвах го, има резултат. Имайте предвид, че люти (аз взех 2), първо ги смуках като бонбони, да омекнат. карамфилът има противовъзпалително, антибактериално, противовирусно и противопаразитно действие, та няма да сбъркате с него.
Според мен и проветряването на всеки час, и инфлуцидът също много помагат.
Другото, което ми каза друга приятелка - сребърна вода. В носа, за пиене и на памуци в ушите. Ако имате апаратче за сребърна вода, сега е моментът да го извадите от шкафа. И превантивно се приема.

Давиз, чакам течната мусака. Нещо ми говори, че ще е по-мързелива от обичайната, та ми се струва подходяща за период, в който на човек не му се готви.

Райче, от къде купуваш корите Медовик?

Интервалът ми нещо запъва, а пиша бързо и като ги нащракам цял ред залепени думи, после докато ги разделя, ми се отелва волът и се изнервям. Старая се да пиша по-бавно и да натискам интервала по-силно, обаче след толкова години писане на машина и компютри е трудно да промениш ритъма на рутината.

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 12:41 от Светълчо

# 5 936
  • София
Вили успех, да повлечеш крак с хубави новини!

# 5 937
  • Germany
Вили, успех! Да ни се похвалиш с чудесни резултати!
Миднайт, защо будиш детето в 5, като са на 12 часа инахалциите? Не е ли по добре да ги прави в 9 и после в 21? Също така не ми се струва добра идея да стои по цял ден с маска. Чист въздух му трябва в момента. Сироп според мен не ви е нужен.
Мина ми урока, сега подхващам къщата.
Всички болни да оздравяват!

# 5 938
светълчо, в руските магазини ги има блатовете за медовик.
А ако ти се занимава можеш и сама да си направиш.

# 5 939
  • София
Мони така ги почнахме и за това:) той става няма проблем. Казва, че го дразни гърлото и кашля малко. Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт