Искам да кажа ... (142) през януари 2018

• 383 267
  • 6 298
  •   1
Отговори
# 5 970
Еее, Вили браво за чудесните новини!

# 5 971
Иииии много сте добри, да знаете Simple Smile Всичко е наред, ще ме бъде. Няма данни за атопични клетки. Остава ми наблюдението, което си е рутинно-проследяване на хормони и ехография веднъж годишно. Та така, смятам да повличам крак с добрите новини и всички болни да оздравяват.
Отново огромно благодаря за подкрепата. Радвам се, е ви има Heart Eyes

Ооо, страхотна новина!!! Браво, да повлечеш крак сега само на хубаво да ни тръгне!

# 5 972
  • постоянно
Как със стебла бе Даунче ?

Имам едно запитване - Като наемате коли под наем ,  плащате ли допълнително за супер дупа застраховки ? Сега ми обясняват , че моята застраховка всъщност  е достатъчна и не е нужно да вземам допълнителна, ама нещо ме гризе. Flushed

Вили, от сУрдце се радвам за прекрасните новини - вярвам камък ти е паднал от сърдцето. Heart

# 5 973
  • София
Ами,аз пък да ви питам вие като сте в отпуск,работите ли?А?А? (изключвам домакинстването,за служебен труд иде реч).
Редовно, да не кажа винаги Joy За нашите среди си е съвсем нормално Stuck Out Tongue

Вили, а така! Браво! Влачи го тоя крак, влачи, че имаме нужда!

# 5 974
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Браво, Вили, много се радвам!
Не исках да го казвам преди, но дори да има кофти клетки, недайбоже никому, просто се отстранява жлезата и всичко е дотам. Няма химио, няма лъче, няма никакви проблеми повече. Имам приятелка ендокриноложка, тя ми го каза по повод друга моя приятелка, на която се случи.

# 5 975
Аз пък не работя когато съм отпуска, ама то това зависи от работата, на предната пак не работех, ама я мислех и ме търсеха.

# 5 976
  • Mediterraneo
Девойки, някоя има ли хлебопекарна Силвъркрест на Лидл? От цял ден ровене в нета, се спазарих за една, новичка, пише, че е ползвана веднъж, за 10 евро и ще ходя да я вземам. Моята сдаде багажа преди 1-2 месеца и чаках точно лидълската да я пуснат. Дано наистина да няма забележки тая!

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 15:04 от Тарталета

# 5 977
Зави ми се свят от клипчето с Гордън, голямо мърдане на тая камера, голямо чудо. Отвратителна работа на оператора, според мен. От цялата работа само хляба одобрявам аз. Гъби на закуска категорично не, пържени/на грил домати не обичам, от яйца ми става лошо. Ползвам яйца само за кюфтета, панировки (рядко) и най-много – за маска на косата Grin

На Алечка искам да кажа, че преди време хвърлих едно око в темата за прическите и много харесах нещо, което е постнала Heart Eyes Запазих си снимката – ще ходя с нея на фризьор с нея, само да видим кога. Тая една работна седмица без дете за нищо не стига, да му се не види. И на кино искам, в същото време не искам да жертвам спорта.

Докато напиша стиснати палци за Вили, тя се похвали с добри новини. Браво!

Честит да е Тартиния мъж!

Тук наистина също удари някаква грипна вълна. Половината офис е болен. Вчера една колежка се майтапеше, че сме останали само безсмъртните Grin Grin

Никакви домашни не давам аз извън това, което дават в училище. На училище е до 6, напълно достатъчно. И не работя, като съм в отпуска.

# 5 978
Балинда, когато детето на кумата беше малко и се наложи престой в софийска педиатрия всяка сутрин са им давали спринцовки с физиологичен разтвор за промивки. Но не да пръснеш малко и после да караш детето да духа, а да слезе на долу към гърло. После приятел лекар УНГ ни каза, че болките в ушите много често са от застояли и сгъстени носни секрети. А от секрети, които са по- назад в носа и не излизат през носа се получава кашляне, та чак оповръщане от раздразнена лигавица. На последното у дома сме спец!
Вили, браво, браво! Дано да тръгнат добрите новини в темата ни!
Тарти, добра сделка си направила. Колкото издържи- толкова. Какво са 20 лева?

# 5 979
Апа то да не е лесно да следващ невротичните движения на Гордън Joy А яйцата вие може да си ги пръжнете още малко бе, аз също не ги оставям толкова кашкави, идеята е, че така не се пресготвят и лично на нас са ни много по-вкусни.

# 5 980
Ооо, Флорче, я покажи какво съм постнала че ми стана интересно Grinning

Значи от 2 седмици се боря със сайта на тъпите митници и не и не. Мейли, телефони - не знаят как се позлват. Ма иначе обърнете се към сървис деска. Е ще се обърна, ма със задница... Утре, понеже изтича крайния срок, трябва да си замъкна задницата до съседния град и да се надявам, че един ай ти бандит ще ми оправи проблема. Оф

# 5 981
Девойки, някоя има ли хлебопекарна Силвъркрест на Лидл? От цял ден ровене в нета, се спазарих за една, новичка, пише, че е ползвана веднъж, за 10 евро и ще ходя да я вземам. Моята сдаде багажа преди 1-2 месеца и чаках точно лидълската да я пуснат. Дано наистина да няма забележки тая!

Аз имам, никакви забележки нямам, дано ти допадне и на теб!

# 5 982
  • София
Мари, това, което си написала, го знам, но то не отговаря на въпроса ми всъщност.

Тарти, и аз съм с лидълска машинка. Никакви проблеми нямам с нея вече няколко години. Ако нещо те интересува, питай, макар че аз, честно казано, ползвам много ограничен обем от капацитета й, основно за месене.

# 5 983
  • София, Младост
И сега вече по-спокойно да честитя на Тартиния мъж. Жив и здрав да е и много да си слуша жените.
Белинда, и на мен ми се обади каката да каже, че й е писнало от задачи днес-сутринта беше наурок, после решава още. Казах й за почивка да събере прането и да го сгъне. Това понеже на предната почивка е разтоварила миялната. Ама съм й обещала бисквитена трта с крем от маскарпоне и шоколад за награда.
И да-работя през отпуските. особено миналото лято в Гърция си изкарах отпуската на кафето с интернета, ама колежката беше в отпуск по майчинство и просто нямаше кой да ме замести. Тази година се надявам да е по-лежерно, но пак като звънне телефона не мога да игнорвам.

# 5 984
Свет, отдавна са реабилитирани яйцата, новите проучвания доказват че това е единствения продукт в природата с усвояемост 98%. И е съвършено съотношението на нутриенитите в него.
Аз ям много яйца, мъжът ми също, за 2 години холестеролът му падна с 3 единици! Омазняването на дроба също му се подобри чувствително, защтото съм му ограничила въглехидратите. Сложни биохимични процеси са отговорни за влиянието им. Но да не влизам в подробности, едва ли някой го вълнува:)
Аз много изчетох по темата и по лекари походих и в България бавно започва да се променя положението. Но това е дълга и не интересна тема:)
Не казвам вие да ядете, като нас:) На мен яйцата ми “тежат” само ако са пържени в масло. Твърдо сварени са ми идеални.

Миднайт, измести инхалациите не са антибиотик няма нужда да будиш детето в 5.

Белинда, има едно нещо с което се промива нослето, запушва се едната ноздра и се налива солен разтвор, има накрайник и за бебета, нямате идея какво нещо излиза! Много обекчава хремата. Ей това представлява.
http://www.yogabg.net/promivka-na-nosa-upatvane/

Има и клипчета как се ползва, една близка е със синузит каза, че се е родила с този “прибор”. Аз си поръчах от Алито за без пари. Разгледай, мисля че ще ти е полезно да го имаш.

Дойде ми, корем, кръст, глава всичко как си тряба:(

Жив и здрав да е рожденника на Тарти!

Общи условия

Активация на акаунт