Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 819
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Кърджали
Аз също си купих зюмбюл, но имам един малко тъп въпрос трябва ли да го присадя в друга саксия, че много ме бива да уморявам всякакви китки.

# 1 501
  • софия
В Лидъл взимам пармезан настърган в син плик 3.99лв има и надтъргано Гран Падано до него същата цена .Много се яде у дома на спагети.

# 1 502
  • София
Не знам кога зареждат, но силно се надявам да не продават неща в неделя, които са от предстоящата седмица... Няма да е никак коректно...

Некоректно е, разбира се!
Когато сте купували стоки в неделя, които са в каталога за следващата седмица, на каква цена ги таксуват на касата?

# 1 503
На понеделнишка. Поне в моя случай, беше нехранителна стока.

# 1 504
  • София
На понеделнишка. Поне в моя случай, беше нехранителна стока.

Ако е така, е добре. Лошо е, ако ги продават на редовна цена, а ти си мислиш, че плащаш по-малко.

# 1 505
Аз също си купих зюмбюл, но имам един малко тъп въпрос трябва ли да го присадя в друга саксия, че много ме бива да уморявам всякакви китки.
Не, аз не ги присаждам.
 Трошката, благодаря!

# 1 506
  • София
Здравейте,  прочетох положителните ви отзиви за контактния грил.  Та да попитам как го почиствате после? Доколкото виждам плочите не се махат? 

# 1 507
С бебешки мокри кърпички (пак от Лидл) след като изстине. Бързо и лесно. Simple Smile

# 1 508
  • до едно тепе
В нашия Лидъл започват от 3-4 следобед в неделя да зареждат. Тематичните седмици(американска, мексиканска и т.н) обикновено към 6-7 са позаредени. Купувала съм си без проблем на понеделнишка цена. Ако е нещо, което е в постоянния асортимент си го продават на старата цена доколкото знам. Дрехи не съм виждала заредени от предния ден.
 Все се надявах днес да стигна до Лидъл за кокосово мляко, нооо бавачката(мъжо) заминава командировка и с 2 болни деца вкъщи ще е чак в сряда най-рано. Дано ми оставите някоя кутийка мляко Blush

# 1 509
Има ли в Лидъл замразени белени скариди и калмари?
Гъби стерилизирани в буркан също ми трябват.

# 1 510
Има ли в Лидъл замразени белени скариди и калмари?
Гъби стерилизирани в буркан също ми трябват.

И от двете има. Скаридите са 10 лв, а гъбите - в зависимост в какъв вид ти трябват.

# 1 511
Супер! Благодаря за бързото включване!

# 1 512
  • до най-прекрасния мъж
В нашия Лидл зареждат хранителните от неделя, но се е случвало хора да питат и да им отказват покупка. Но и също съм виждала хора да купуват храни /от Италианската седмица беше/ и си минаха спокойно каса. Явно е според зависи. Дрехи също съм виждала минути преди да затворят изкарани, но не съм купувала и не съм питала или виждала някой да пита или купи.

# 1 513
  • Варна
 Веднъж съм ходила в неделя вечер за едни клинове и отказаха да ми ги продадат въпреки,че бяха изкарани и с цена. Оттогава не съм се пробвала  Embarassed. Явно е до магазин не е обща политика.

# 1 514
  • София
Отново е зареден зеленият боб в буркани. Доволна  съм. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт