Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 841
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 485
Да, и аз си спомням нещо от сорта на март и септември. Машината е хубава, препоръчвам.

# 1 486
  • София
Спомняте ли си каква е била цената на машината за хляб?

# 1 487
  • София
около 100 лв  май.

# 1 488
Благодаря ти, но не бих и препоръчала. Имала съм няколко уреда от кауфланд и всичките отидоха на боклука. Уредите в лидл са с много, много по-добро качество.
Уредите в К. имат 3 години гаранция. Като не работи го връщаш и ти връщат парите Hands Thumbsup.

Да питам - от кое кафе да взема, за да не задръства кафемашината? От предишни промоции съм вземала, но беше много ситно и кафето едва се точеше. Unamused

Пращат те на сервиз след първата година. Последно имах тъп блендер, който си работеше, но му се счупи каната. Нямат резервни, не можеш да ск купиш. Неизползваем е. Хвърлих го.

Спомняте ли си каква е била цената на машината за хляб?

111 лв беше лятото.

# 1 489
Аз си смесвам двата вида кафе  - "Gold" и "Espresso Bar" и става почти като Lavacca Rossa.
Иначе самостоятелно "Gold" е доста слабо, светло и киселеещо. "Espresso Bar" пък е по-силно, тъмно и горчиво.

Похвалвам и извара Pilos - обезмаслената и продуктът наподобяващ цедено кисело мляко "Skyr".

# 1 490
  • shumen
Пролетта мисля беше около 100 лева машината за хляб.
Аз от Кауфланд ел.уреди не купувам.Веднъж купих една кафе машина,която се развали и не можаха да я оправят и спрях да купувам уреди от там.

# 1 491
И двете извари на Pilos са много добри, от мен също положителен глас и това Skyr ми харесва също (снимката е от интернет)

Скрит текст:

# 1 492
А аз продължавам да се чудя робот или Ел.ренде или мелачка за месо с приставки за стържене...

# 1 493
  • В къЩи.
Кога се зареждат стоките за понеделник?
В неделя вечерта или сутринта на понеделник?
Ако отида днес примерно час преди да затворят,дали ще има вече изнесени неща,който са в брошурата за утре? newsm78

# 1 494
Не знам кога зареждат, но силно се надявам да не продават неща в неделя, които са от предстоящата седмица... Няма да е никак коректно...

# 1 495
Не е коректно, Мишелин, но на доста места го правят.

# 1 496
  • В къЩи.
Ами зачудих се,защото съм ходила точно когато отварят,(даже съм изчаквала) и всичко беше вече изкарано. Но пък предполагам персонала започва работа поне 30мин преди да се отвори магазина и имат време да подредят всичко. newsm78
А и тук в темата мисля,че съм чела,че някой са си купували стоки ,които са в брошурата за понеделник, в неделя вечер. Thinking

# 1 497
Да, и аз дори веднъж в неделя към 16ч купих стока, която знаех, ч е еот понеделник, но беше заредена.

# 1 498
Мосово зареждат от предната вечер, дори можеш да си ги закупиш час преди затваряне.
Аз обаче имам един неуспешен такъв опит. Повече не съм и пробвала. Неудобно ми е по тъмно да ходя до лидл....чак такъв ентусиаст не съм.

# 1 499
В нашия магазин даже от неделя на обяд почват понякога да зареждат хладилната витрина и съм питала и купувала на промо цената са нещата.
Много похвалвам сиренето от металната кутия, което беше промо миналата седмица, новата опаковка на софра!
И забравих да похваля зюмбюлчетата - едното ми цъфна почти веднага розовичкото, изкара ми и малко /те са по редички на цвят/, което цъфти в момента, а синьото много гъсто - сега попрецъфтява. Зюмбюлчетата от миналата година ми се събудиха и сега вече ги извадих на светло. Много ми харесват.
И да питам има ли в Лидъл пармезан!?

Общи условия

Активация на акаунт