Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 849
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 455
Момичета, търся цитрус пресата на silvercrest, в началото на месеца я бяха пускали...някой виждал ли е Hug

# 1 456
  • София
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy
Имам от дамските пижами. По принцип съм М размер, но този модел специално горе са супер широки, но не ми се връщаше и и сложих 1 ластик. Стана супер, и долу ми харесва при крачолите, че са тесни. ще си взема още една.
И аз ще взема брашно.

Мисля да мина в понеделник и да взема по една пижамка за всички(дамска,мъжка и детска за момче).
Но от горното мнение съдя ,че размерите са уголемени или просто модела е такъв,с по-широка горница?
165см ,55кг съм,какъв размер да взема?   S ? newsm78
Еми виж ги на място, но според мен С си вземи. Аз съм 167, 70 кг и М ми е добре (след като скожих ластик на долнището на талията).

# 1 457
Нещо много се зачудвам дали най-накрая да не се прежаля да пробвам да си направя домашно суши Grinning някой, ако е пробвал, ще сподели ли дали е твърде сложно?
Според мен не е сложно, а по-скоро пипкаво, но често резултатът е в пъти по-добро от купешкото. Тук съм дала "рецепта" как го правя. А това е резултатът (ще го махна по-късно):
Скрит текст:

Не съм правила чак толкова пъти суши, не повече от 10 пъти. Предпочитам ролцата с ориза отвън лично аз, не са трудни и те.

Роботът е идеален за фурми и ядки, аз често смилам точно фурми и ядки за сурови барове.
Респект за сушито. Прекрасно изглежда.

# 1 458
  • В къЩи.
Скрит текст:
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy
Имам от дамските пижами. По принцип съм М размер, но този модел специално горе са супер широки, но не ми се връщаше и и сложих 1 ластик. Стана супер, и долу ми харесва при крачолите, че са тесни. ще си взема още една.
И аз ще взема брашно.

Мисля да мина в понеделник и да взема по една пижамка за всички(дамска,мъжка и детска за момче).
Но от горното мнение съдя ,че размерите са уголемени или просто модела е такъв,с по-широка горница?
165см ,55кг съм,какъв размер да взема?   S ? newsm78
Еми виж ги на място, но според мен С си вземи. Аз съм 167, 70 кг и М ми е добре (след като скожих ластик на долнището на талията).

Няма да имам време да ги вадя и гледам на място.След работа ще мина за 5мин и ще бързам за малкия да взема от градинката.(ако закъснея малко го заварвам да плаче) ooooh! Та затова се допитвам до вас.
Благодаря ти. bouquetа

# 1 459
  • София
Лучените кръгчета от америкаската седмица са нашето семейно откритие , влюбихме се в тях , точно като в Бългър Кинг са , но в наши Лидъл бяха останали 2 пакета , та пратих родата на издирване на още по кварталните лидъли.

# 1 460
Лучените кръгчета от америкаската седмица са нашето семейно откритие , влюбихме се в тях , точно като в Бългър Кинг са , но в наши Лидъл бяха останали 2 пакета , та пратих родата на издирване на още по кварталните лидъли.
И аз вземам за втори път , още са във фризера.
Първия път ги отмахахме наведнъж Blush Направих им сос от кисело мляко , крема сирене , малко чесън , черен пипер и копър.
Ако някой ми даде идеи с какъв друг сос ще са хубави , да не се срамува да сподели Stuck Out Tongue Winking Eye
Роботът още ми е в кутията , днес смятам и аз да тествам , но трябва да се ходи за продукти, а ме мързи. Rolling Eyes

# 1 461
Роботът става ли за рязане на картофи, като за пържене?

# 1 462
Много благодаря за съветите за сушито, май ще си имаме азиатска вечер вкъщи Grinning Blue Heart

# 1 463
Роботът става ли за рязане на картофи, като за пържене?
Не. Най-много като за чипс, но не знам колки дебели стават, не съм пробвала.

Дебора, мерси Simple Smile

# 1 464
Мираж ли да съм получила наскоро ми се мернаха в някоя брошура кутии цилиндрични за фолио, но не ги откривам никъде, рових разлиствах и нищо, а си спомням, че ги гледах. Моята преди малко предаде богу дух и ми трябва

# 1 465
Приятелка търси контактния грил. Ако някой го види в магазин в София, моля да ми пише.

# 1 466
Приятелка търси контактния грил. Ако някой го види в магазин в София, моля да ми пише.

Да види и в Кауфланд...др.седмица и там ще пускат.

# 1 467
  • София
Момичета, търся цитрус пресата на silvercrest, в началото на месеца я бяха пускали...някой виждал ли е Hug

През седмицата я видях в Лидл на Сливница, София.

# 1 468
Благодаря ти, но не бих и препоръчала. Имала съм няколко уреда от кауфланд и всичките отидоха на боклука. Уредите в лидл са с много, много по-добро качество.

# 1 469
Да...не споря 😊
Дано намерите.....

Общи условия

Активация на акаунт