Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 873
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
И аз се обзаведох с подобно растение.
Дъщерята беше тук, купи го и ми го остави на отглеждане.
Сега се чудя какво да го правя, че да е живо до следващото и идване.

# 1 441
Нолината е много лесна за отглеждане. Най често умира от преполиване. Моята е на петнайсетина години и я поливам веднъж месечно или когато крушата и започне да се сбръчква. Когато я присаждате трябва да слагате торф, за да не задържа вода.

# 1 442
  • до най-прекрасния мъж
Тете, яд ме е, че в края на миналата година имаше хубав стабилен пасатор, обаче тогава не можах да взема. Само пасатор беше, без чопър и тел за яйца. Ама нищо,  дано Лидл прочетат и да пуснат отново скоро.

# 1 443
След като ще четат: и на мен ми трябва Grinning.
А за Лидъл, както вече някой сподели, откакто ви чета, все нещо натам ме тегли.

# 1 444
Нещо много се зачудвам дали най-накрая да не се прежаля да пробвам да си направя домашно суши Grinning някой, ако е пробвал, ще сподели ли дали е твърде сложно?
Според мен не е сложно, а по-скоро пипкаво, но често резултатът е в пъти по-добро от купешкото. Тук съм дала "рецепта" как го правя. А това е резултатът (ще го махна по-късно):
Скрит текст:

Не съм правила чак толкова пъти суши, не повече от 10 пъти. Предпочитам ролцата с ориза отвън лично аз, не са трудни и те.

Роботът е идеален за фурми и ядки, аз често смилам точно фурми и ядки за сурови барове.

# 1 445
  • shumen
Аз имам пижама от Лидл и ми е идеална.Детето и то има и много си я харесва,а и му е удобна.

# 1 446
Купих си днес робота им, чак сега се сетих да питам за отзиви, ако имате? Похвалиха ми го, че добре се справял със стъргане и рязане, ще го тествам.

# 1 447
  • София
И аз съм се нагледала на робота! Тези дни не успявам да прескоча до Лидл, дано края на седмицата да намеря време! Та, няма да са излишни отзивите ви! Доволни ли сте?

# 1 448
Аз съм много доволна от робота, имам го от първите пускания. Ползвам го за салати моркови, цвекло, тиква за тиквеник, много време и усилия ми спестява.

# 1 449
  • София
Аз съм много доволна от робота, имам го от първите пускания. Ползвам го за салати моркови, цвекло, тиква за тиквеник, много време и усилия ми спестява.
Sunny, благодаря! И аз основно за рендане на кореноплодни мисля да ги ползван.

# 1 450
  • София
Да питам доволни от детски ски каски имали?

Да.

# 1 451
  • Пловдив
Пасатор и аз дебна..тъй че свиркай.
Не ми е стъпвало крачето в лидл от....десетина дни. Само ви чета "на сухо" ....Joy
и аз тъй...

# 1 452
ОтЮвам...отювам аз натам....Joy

# 1 453
  • Бургас
Вчера при нас беше намалено ирландското масло. На 3,80 лв. Изтича му срока на годност - до 31.01 е. Не бях купувала с месеци, ммммм че вкусно ми се видя.

# 1 454
  • В къЩи.
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy
Имам от дамските пижами. По принцип съм М размер, но този модел специално горе са супер широки, но не ми се връщаше и и сложих 1 ластик. Стана супер, и долу ми харесва при крачолите, че са тесни. ще си взема още една.
И аз ще взема брашно.

Мисля да мина в понеделник и да взема по една пижамка за всички(дамска,мъжка и детска за момче).
Но от горното мнение съдя ,че размерите са уголемени или просто модела е такъв,с по-широка горница?
165см ,55кг съм,какъв размер да взема?   S ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт