Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 880
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 410

Това е рибата тон в собствен сос...

# 1 411
Нямаше станция за запояване... Покрай вашите коментари, взех и карначе. Одобрих го Wink Малко е соленчко, дори и за мен, а аз обичам солено. Взех и една чабата - намалена на лев, супер е. Лютеница Родна стряха взех - 3 лв, съставът е супер, но не ми допадна на вкус Sad

# 1 412
  • София
Когато се маркират повече бройки на една бележка цената не се променя към по-висока, а го правят на проблем на персонала защо продават на едро. Работила съм в администрацията на голяма верига и от опит го казвам. Имало е случаи, когато се нарежда на опашката човек с 20 стека захар, и се маркира на няколко транша, да не видят от централата такава голяма покупка на едро, защото се водят магазини за клиенти на дребно, а не за търговци. Всяка една транзакция на касата се вижда в системата от ръководството.
И аз го казвам от опит. В Пикадили беше така, и в Лидл от известно време е така. Даже веднъж се връщах да се карам за сгрешена цена, но по-късно видях, че е имало ограничение за 5 бройки. Петте млекца бяха на промоционална цена, а останалите 3 - на редовна.
Скрит текст:
В Била също има ограничения. Ако се купуват стоки, които са от стокова група с 25% намаление, Била картата прави отстъпка само веднъж на ден. Случвало ми се е да ми трябва нещо, което го има само по 1-2 бройки в магазин и да го потърся в друг филиал. При повторното пазаруване вече няма отстъпка за стоките от тази група.

# 1 413
Аз търсяяяя. Взимайте, или вече изтървах часа
След малко ще ходя до ЛИДЛ. Някой търсеше станция за запояване. Ако има, да взимам ли?

Взех си макарони от Аби... Пфууу, отврат са, че и дадох 2.75 лв за три
Скрит текст:

# 1 414
Я кажете, американския сладолед опитахте ли го, да вземам ли?
Аз взех от карамела с хрупкави бадеми. Много обичам такива вкусове. И този ми хареса, доста, на едно отваряне и изчезна Scream

# 1 415
  • София/Севлиево
Аз взех от aмерикaнските пaлaчинки и от мaкaроните слaдките и тaзи сутрин зaкусихме с тях. ММ определи пaлaчинките на пържени филийки (аз на бухти ),а мaкaроните на ореховки.Минaлaтa седмицa за двa мaкaронa в един от моловете дaдох 4 лв. ,определено обaче лиделските ми хaресaхa повече, а и ценaтa им е в пъти по-добра-12 бр. за 10 лв.

# 1 416
Оригиналните макарони са черупчица от белтък и бадемово брашно, общо взето безвкусна "основа". И с различни кремове, които могат да са дори солени, или плодови, или с разнообразни вкусове.  Тези в Лидл са, как да кажа, малко по-различни, за "първи" срещи с макарона. По-наситени на вкус, като някакви дребни сладки Simple Smile

# 1 417
Kate_sm, аз писах вчера, но може да не си видяла. За съжаление нямаше Sad Но продължавам да се оглеждам в другите ЛИДЛ-и Simple Smile

Отивам да закусвам с карначе и картофена салатка с лук и оцет Joy

Скрит текст:
Ох, Тетиният мъж ли беше с едни карначета на фурна, дето беше изпонамазал всичко? Joy Ама в темите за мунчовците ли да беше? Joy

# 1 418
Някой назад питаше за нагревателна стъклена кана...в момента в Метро има  за 37 лв на Rohnson.
Иначе, аз за грила да питам лично ползващите го, пече ли пържолки, както в рекламата?

# 1 419
Моят...моят убавец беше. 😂
С кърначе от кварталния магазин...черен пушек имаше и мъгла...😆
В оплакваческата тема го оплюх...Joy

# 1 420
И аз малко със закъснение, но да си кажа, че коментираните белгийски бонбони са ми най-любимите и също мога да изям една кутия без да я деля с никого  Whistling - не мога да си представя някой да се изложи с тях при почерпка, има с пълнеж кафе, ягода, бял и черен шоколад  - за мен са оптимални.

Относно "до 5бр. на клиент", на мен също ми се е случвало да ме предупредят в такива ситуации, че това, което е в повече, ще излезе на бележката на стандартна цена, това беше веднъж при акция на сапуни Dove, ама тогава май беше до 10бр на клиент  Rolling Eyes или нещо такова, просто ми ги маркираха на отделна бележка, за да си имат и те намаление.

# 1 421
  • София
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=350 , целя асортимент през Азиатската седмица , не виждам да има водорасли за суши... Жалко

# 1 422
Ще ме карате да им дам шанс на тези бонбони пак. Само да ви кажа, че докато не следях темата, рядко ходех до ЛИДЛ, примерно един път на месец... А сега... поне 1-2 пъти седмично...

Вчера мернах и ягодите. Толкова ароматни бяха. Аха да си купя, но се отказах, че много зелен'Шки Smirk

Скрит текст:
Моят...моят убавец беше. 😂
С кърначе от кварталния магазин...черен пушек имаше и мъгла...😆
В оплакваческата тема го оплюх...Joy

Помня, че умрях да се хиля тогава Joy Поне го знаеш, че ще може да се оправи сам, ако му се наложи. Оправен е човекът Grinning

# 1 423
Да питам доволни от детски ски каски имали?

# 1 424
Мнения за пижамките?
Иначе от азиатските си харесах един куп неща, ще заредя соев сос, а и брашното ще е намалено... Отече Joy

Общи условия

Активация на акаунт