Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 888
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 395
Ограничението не го спазват. Аз поне не съм виждала.

# 1 396
Хубави са бонбонките...белгийски шоколад, имат си вид, не са прости тип "Сезони" ☺....за подарък са чудни. И не само де 😀

И аз не харесвам с плодов пълнеж, но пък за Сезони ягода умирам Joy

# 1 397
Ягодите не са ли вече плодове ?? 😆😂
Такива с чорбаливи пълнежи не ми ги хвали....не е ли шоколад само...

Исках да кажа, че имат фаца...изглеждат луксознише...Joy

# 1 398
  • София/Севлиево

Днес ходих до нашия магазин и си взех смес за мъфини,нямам време да се върна назад да чета,дали сте ги обсъждали, на тях пише да се направи с вода, с мляко дали ще станат?

# 1 399
Сместа за палачинки също я правя с мляко,стават чудни Simple Smile
Предполагам,че и за мъфини ще е много вкусна.

# 1 400
Мнение за якетата от последната страница на новата брошура, пускали ли са друг път такива?

# 1 401
Относно ограничението до 5 бр, на касата маркират на отделни бележки и няма проблем Simple Smile

# 1 402
Я кажете, американския сладолед опитахте ли го, да вземам ли?

# 1 403
  • Бургас, София
Я кажете, американския сладолед опитахте ли го, да вземам ли?
Ние сме взимали преди с вкус на тесто за бисквитки, днес купихме пак. Харесва ни. Сладичък беше доста, не е лек сладолед.
От другите вкусове не сме пробвали и чакам отзив от някой друг.

# 1 404
След малко ще ходя до ЛИДЛ. Някой търсеше станция за запояване. Ако има, да взимам ли?

Взех си макарони от Аби... Пфууу, отврат са, че и дадох 2.75 лв за три
Скрит текст:

# 1 405
И мен ме изкушаваха и мислех да мина до там за тях, добре че видях поста Simple Smile

# 1 406
  • shumen
Аз също не харесвам бонбони с плодов пълнеж,но тези ми харесаха.

# 1 407
  • София
Няма защо да го спазват. Системата ги брои. Ако са повече продуктите, автоматично започват да се маркират на редовна цена. Както каза Новак55555, трябва да са на отделни бележки.  Grinning

...., може би ще взема и електронен термометър с външен датчик, много удобно нещо е това!
И аз много ентусиазирано купих миналия път, но съм разочарована. Никога не измери правилно външната Т, а уж е сложен по указания. Голяма разлика дава в сравнение с Т на колата, която седи под прозореца.
И аз купих въпросния термометър по едно и също време със Звънче. И при мен така и не показа вярно външната температура, макар и да го сложихме на сенчесто място и на завет. Обяснението ми е, че от стените на къщата се излъчва топлина. През лятото показва по-правилно.  Grinning Но пък вътрешната температура е вярна.  Wink И часовника поглеждам редовно. Simple Smile

Маслиново масло = зехтин, но са го написали по-изчанчено.
От известно време ми прави впечатление, че във всички хипермаркети наричат зехтина маслиново масло - и в брошурите, и на етикетите в магазините. Може би има някакъв проблем с името "зехтин".

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 21:57 от Тaня67

# 1 408
Извадих един комплект с 50 игри купени от лидл някъде по никулден, не помня точно. Има домино, не се сърди човече и разни такива в картонена кутия. Да знаете ако го давате на по-малки деца, че доминото е от някакъв картон, който порязва. Моето дете днес 3 пъти се поряза на тези картончета.

# 1 409
Няма защо да го спазват. Системата ги брои. Ако са повече продуктите, автоматично започват да се маркират на редовна цена. Както каза Новак55555, трябва да са на отделни бележки.  Grinning

...., може би ще взема и електронен термометър с външен датчик, много удобно нещо е това!
И аз много ентусиазирано купих миналия път, но съм разочарована. Никога не измери правилно външната Т, а уж е сложен по указания. Голяма разлика дава в сравнение с Т на колата, която седи под прозореца.
И аз купих въпросния термометър по едно и също време със Звънче. И при мен така и не показа вярно външната температура, макар и да го сложихме на сенчесто място и на завет. Обяснението ми е, че от стените на къщата се излъчва топлина. През лятото показва по-правилно.  Grinning Но пък вътрешната температура е вярна.  Wink И часовника поглеждам редовно. Simple Smile

Маслиново масло = зехтин, но са го написали по-изчанчено.
От известно време ми прави впечатление, че във всички хипермаркети наричат зехтина маслиново масло - и в брошурите, и на етикетите в магазините. Може би има някакъв проблем с името "зехтин".

Когато се маркират повече бройки на една бележка цената не се променя към по-висока, а го правят на проблем на персонала защо продават на едро. Работила съм в администрацията на голяма верига и от опит го казвам. Имало е случаи, когато се нарежда на опашката човек с 20 стека захар, и се маркира на няколко транша, да не видят от централата такава голяма покупка на едро, защото се водят магазини за клиенти на дребно, а не за търговци. Всяка една транзакция на касата се вижда в системата от ръководството.

Общи условия

Активация на акаунт