Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 911
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 365
Аз купувах три пъти карначета от Лидл-нямаше кокалчета и хрущяли,имаха уникален аромат,като домашни,бяха вкусни Simple Smile

# 1 366
  • Перник
В лидл има ли детски/шарени лепенки за пръстче? Аз само от там купувам лепенки (защото за разлика от другите тези не се отпелват), но обикновено две кутийки стигат поне за година и не съм се заглеждала за детски, а дребното като се одере някъде и иска лепенка....

Мисля, че има и детски.
Карначетата са хубави - щом и аз ги ям.
Фидето изчезна наистина, но пък моите мъже не го харесваха - било тънко. Аз си го харесвах, но сега съм им направила пилешка супа с дебело фиде и са доволни Grinning

В азиатската седмица последния път нямаше сет за суши, та може сега корите да са изчезнали. Появил се е обаче самбал олек - много го уважавам за мариноване на свински пържоли Joy

# 1 367
Тази риба тон е в маслиново масло. Дали е хубава? Аз съм купувала само в олио и в собсвен сос.

Не е като  Рио Маре, но става

А в сравнение с тази в олио, зехтин и собствен сос - по-гадна ли е и има ли някакъв натрапчив вкус?

# 1 368
  • софия
Маслиново масло = зехтин, но са го написали по-изчанчено.

# 1 369
  • в кукувиче гнездо
Тази риба тон е в маслиново масло. Дали е хубава? Аз съм купувала само в олио и в собсвен сос.

Не е като  Рио Маре, но става

А в сравнение с тази в олио, зехтин и собствен сос - по-гадна ли е и има ли някакъв натрапчив вкус?
Много е хубава, няма натрапчив вкус. На нас ни харесва много. Аз дори на лидл рибата в консерви харесвам много повече от Рио маре.

# 1 370
  • София
В лидл има ли детски/шарени лепенки за пръстче? Аз само от там купувам лепенки (защото за разлика от другите тези не се отпелват), но обикновено две кутийки стигат поне за година и не съм се заглеждала за детски, а дребното като се одере някъде и иска лепенка....

Има хубави и с различни герои в ДМ.
И в H&M има, но мисля са по-скъпи.

# 1 371
  • Перник
Всички видове риба тон се харесват у нас, но най-често купуваме в зехтин (маслиново масло Simple Smile ) и в слънчогледово олио.

# 1 372
Здравейте!
Суджук за сушене по-добре от месарница да се купи. В Лидъл мляните наденица, кърначе и т.н. все имат разни хрущяли и кокалчета вътре. Или аз имам невероятен късмет да ги нацелвам.
Пробвахме от месарница, но нещо не му бяха догодили химията, а и подправките.
Лидълският суджук, по миналогодишни спомени беше по-добър.

# 1 373
Мненията за сешоарите от днес знам, че са добри, обаче видях,   че при нас са изкарали и сешоари Парис хилтон, както и въртящите й четки за около 50 лв мисля че бяха. И сега се чудя кое от трите да взема. Rolling Eyes   Въртяща четка стават ли за оформяне на косата( придаване на обем, завиване на краищата че съм с 2 леви ръце ...)
А разлика в сешоарите- и двата имат дифузер и йонизираща функция доколкото видях?

# 1 374
Хе-хе, в един произволен Лидл си намерих бикините от миналата седмица с 30% намаление и моя размер. И една четка за сенки, двойна. Пилинг обаче нямаше.

# 1 375
  • Стара Загора
От френската седмица не мога да стигна до Лидъл, но днес най-накрая се натоварихме с детето и напазарувахме добре Simple Smile Макар и шофьор от двайсетина дни, започвам да усещам удобството от автомобил на разположение, който да ти носи багажа (въпреки че така и сметката нараства) Grin И дори успях да си взема почти всичко от набелязаните неща от френската седмица. Само споменавания сос барбекю не можах да опитам, но какво съм гледала, взела съм сос за сандвичи. Бях си наумила да направя американски хот-дог, взех от хлебчетата, кренвиршите, пържения лук и като стигнах до поливането със соса и като се изсипа тази зелена смес, първата ми асоциация беше за люто уасаби Joy Dizzy Face Но не му е лош вкусът, щом детето изяде цял хот дог Grinning
Сега ще чакам детските пижами другата седмица, може би ще взема и електронен термометър с външен датчик, много удобно нещо е това!

# 1 376
  • софия
...., може би ще взема и електронен термометър с външен датчик, много удобно нещо е това!
И аз много ентусиазирано купих миналия път, но съм разочарована. Никога не измери правилно външната Т, а уж е сложен по указания. Голяма разлика дава в сравнение с Т на колата, която седи под прозореца.

# 1 377
  • Бургас
Аз на моя термометър съм му сложила датчика в другата стая, отчита точно. Иначе навън така и не можех да му намеря място, все някъде го напича или му духа и показва странни стойности.

# 1 378
  • shumen
Пижамите им са хубави.И аз ще ги видя като материя как са и може би ще взема на детето.

# 1 379
  • Стара Загора
...., може би ще взема и електронен термометър с външен датчик, много удобно нещо е това!
И аз много ентусиазирано купих миналия път, но съм разочарована. Никога не измери правилно външната Т, а уж е сложен по указания. Голяма разлика дава в сравнение с Т на колата, която седи под прозореца.

Хм, значи може и да не пенсионирам още сегашния Simple Smile Ще го мисля до другата седмица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт