Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 917
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 350
  • софия
Има ли фиде в Лидъл? Скоро не съм взимала и да знам да търся ли там.
Няма, изчезна.

# 1 351
  • София
Тете, milasara, благодаря! Когато търсих бях с малкия, а той само вилнее из магазина и аз непрекъснато викам по него, не мога нищо да видя като хората. Питах и персонала, но не знаеха. Сега вече, като го видях на снимка ще зная какво търся.

# 1 352
  • софия
Аз също харесах детските пижами и ще отида да ги погледна.
Харесаха ми и спортните клинове,дали ги е имало и преди и има ли доволни от тях?Цената им е смешна направо.

Тед клиновете са много добри.Имам един от миналата година и е много сполучлив.Черния ще го видя и аз ако го намеря.
Детските пижами също сана добра цена  ще видим за материя как ще са.

# 1 353
Тази риба тон е в маслиново масло. Дали е хубава? Аз съм купувала само в олио и в собсвен сос.

Набелязах кафето Bellarom Green. ММ много го харесва, а неговото тъкмо свърши Simple Smile
И овесените бисквитки, мммм Simple Smile Още не съм доразгледала брошурата ама пиша тука, редактирам, добавям хахахах

# 1 354
  • София
Връщам се от Лидл. 
Една жена явно искаше да си купува бельо от брошурата и пробва бикините! Щях да падна.  Shocked АСъбу ботуите, обу бекините, не се одобри и набързо ги събу. Много обиграно действаше. От персонала никой не й направи забележка, а може и да не са я видяли какви ги върши.

Поне не ги е пробвала на голо, какъвто риск има ако ги вземеш в къщи и после ги върнеш.
Ако Лидл сложат една пробна, ще си спестят доста разправии с върната стока, ама нейсе...

# 1 355
  • София
Връщам се от Лидл. 
Една жена явно искаше да си купува бельо от брошурата и пробва бикините! Щях да падна.  Shocked АСъбу ботуите, обу бекините, не се одобри и набързо ги събу. Много обиграно действаше. От персонала никой не й направи забележка, а може и да не са я видяли какви ги върши.

Поне не ги е пробвала на голо, какъвто риск има ако ги вземеш в къщи и после ги върнеш.
Ако Лидл сложат една пробна, ще си спестят доста разправии с върната стока, ама нейсе...

Сутринта и аз си го помислих това за пробни в магазина. Мацката беше много смешна.
  Joy

# 1 356
Имате ли мнение за сос барбекюто в червената опаковка, че преди бях вземала от прозрачната бутилка и беше като мармалад отвратителен.

Ние много го харесваме с мъжът ми и си заредихме Simple Smile
По-хубав е от този, който беше преди в асортимента им.

# 1 357
Имате ли мнение за сос барбекюто в червената опаковка, че преди бях вземала от прозрачната бутилка и беше като мармалад отвратителен.

Ние много го харесваме с мъжът ми и си заредихме Simple Smile
По-хубав е от този, който беше преди в асортимента им.
Бях взела веднъж пак от американска седмица беше, в прозрачна бутилка по-малка от тази, която сега са пуснали и беше отвратителен, един гъст като мармалад

# 1 358
  • Beyond the stars
А някой да вижда кори/листа за суши в новата брошура ? Не ги намирам, пък май не е минавала азиатска седмица без тях.  newsm78

Може и да има, но да не са ги публикували.
Аз така се разочаровах, че няма да има сосове в американската седмица, а като отидох-имаше

Вероятно ще да е така, така или иначе ще ходим за оцет, ориз и уасаби Mr. Green Ама друг път са на челна страница нори корите.

# 1 359
Тази риба тон е в маслиново масло. Дали е хубава? Аз съм купувала само в олио и в собсвен сос.

Не е като  Рио Маре, но става

# 1 360
Няма, изчезна.
Благодаря! Ще потърся в друг магазин.

# 1 361
Този Кълцаник, който е на промоция от понеделник, дали става за сушене, пробвали ли сте?
Жилав ли е, и много ли са едри парчетата месо вътре?

# 1 362

За съжаление изчезна, а беше много хубаво Tired
Търсих такова вчера в Кауфланд, но и там няма...намерих обаче лютите кис. краставички Peace, благодаря на този, който ми каза че там има Hug

# 1 363
Здравейте!
Суджук за сушене по-добре от месарница да се купи. В Лидъл мляните наденица, кърначе и т.н. все имат разни хрущяли и кокалчета вътре. Или аз имам невероятен късмет да ги нацелвам.
Риба тон в зехтин съм купувала няколко пъти и е хубава.
Детските пижами също са много хубави. Само техни имаме като се замисля.

# 1 364
В лидл има ли детски/шарени лепенки за пръстче? Аз само от там купувам лепенки (защото за разлика от другите тези не се отпелват), но обикновено две кутийки стигат поне за година и не съм се заглеждала за детски, а дребното като се одере някъде и иска лепенка....

Общи условия

Активация на акаунт