Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 683
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Някой взе ли от ластиците за спорт?Още не мога да стигна до София и да си взема.

# 46
  • София
Какво прави толкова тази йонизираща четка за коса? Аз преди две-три седмици ги гледах, но си купих обикновена, та сега като ви чета, съжалявам. Много сте ми полезни тук в темата, нищо че не пазаря от Бг Лидъл, но  промоциите съвпадат.

Мен само ме скубеше яко Joy
Но на много други им харесва явно.

Купихме етажерките за баня, още не сме ги монтирали. Дано не ги връщам и дано не ръждясат.

Изчезнала е шунката "Зелен етикет".

Влюбена съм в чая с круша Blush

# 47
  • София
За много години на всички!
Сега се прибирам и затова съм със закъснял поздрав!
Благодаря за информацията, която споделяте

# 48
Видях в брошурата, че ще пуснат в събота блендер за 79,99 лв. Каква е тази безумна цена? В Лондон преди 2 седмици в тамошните Лидъл продаваха същия блендер за 12 паунда(почти 27 лева), което е далеч от 79,99 лева.. Разочаровах се, да си бях взела от там Grinning

# 49
  • Козлодуй
Някой взе ли от ластиците за спорт?Още не мога да стигна до София и да си взема.

Аз си взех лентите ластични 4 бр. в кръгла кутийка много съм доволна само тесните дето са едната прекалено къса а другата дълга за тези упражнения за които ги ползвам, но с тях има показани упражнения които изпробвах и са много хубави Simple Smile

# 50
  • Пловдив
Благодаря пак, Тета и Таня, намерих го, в същия магазин, в който казаха на ММ, че няма такова нещо.

Влязох с едно от децата, взе си ЛЕД гривна, сега и другите искат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво прави тая гривна?

# 51
Здравейте! Какво ви е мнението за термометрите от утре? Мерят ли правилно темп. на деца?

# 52
  • Сливен
Аз съм много доволна от йонизиращата четка,благодарение на нея вече се сресвам доста по-лесно и с по-малко скубане.Косата ми е боядисана,суха в краищата,почти до средата на гърба и всяко сресване сутрин беше малък ужас.

# 53
Здравейте! Какво ви е мнението за термометрите от утре? Мерят ли правилно темп. на деца?

Уж са доволни от него. Моят обаче  отиде за играчка на детето, нещо ме подведе няколко пъти и го отписах.

# 54

Ако го ползваш правилно, мери идеално. Имам го от няколко години и не го заменям за нищо. Имам и живачен и съм го сравнявала нееднократно. Предпочитам за децата обаче лидълския, защото мери за 1 секунда.

# 55
  • shumen
Апарата за кръвно от утре читав ли е?

# 56
Алина, а как се използва правилно?

# 57

Термометърът трябва да е в стаята, в която ще мерите температурата, да не го държите твърде дълго в ръцете си, да не мерите повече от 2 пъти в рамките на 30-40 минути. Тези неща ги пише в листовката, за съжаление не я пазя за да я снимам. Обаче моят всъщност е този.

# 58
  • София

Термометърът трябва да е в стаята, в която ще мерите температурата, да не го държите твърде дълго в ръцете си, да не мерите повече от 2 пъти в рамките на 30-40 минути. Тези неща ги пише в листовката, за съжаление не я пазя за да я снимам. Обаче моят всъщност е този.

И да добавя: челото не трябва да е изпотено или да са слагани компреси, които могат да охладят.
Въобще изисква си доста съобразяване, за да даде точна темп.
И мен ме е предавал няколко пъти, но продължавам да го ползвам.
Нашият е Омрон. Имам го от 4 години и за сега, да се съмнявам в резултата се е случвало 2-3 пъти.

# 59
Всъщност аз  го държа в шкафа при лекарствата. Ако ми се стори, че някое дете има температура, вадя, меря и прибирам. Не съм правила компреси преди това, не съм го държала твърде дълго в ръцете си.

Общи условия

Активация на акаунт