Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 704
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря

# 61
  • София
Трябва този, на когото ще се измерва и температурата, и термометъра, да са били в една и съща стая поне половин час (минимум), за да са темперирани.

Детето не трябва да плаче или разни други дейности, които изпотяват или повишават температурата сами по себе си (но то това важи и за обикновените термометри)

# 62
Забравих да добавя, че не трябва да мерите на вена или на зона с коса, защото мери по-високо там.

# 63
Може ли да ми покажете този масажор, който споменавате с дръжки, които е бил в предишната брошура? И на каква цена е бил той?

# 64
Понеже питах преди време дали мога да сменя нещо без касов бон.  Ходих в магазина, казаха че не могат да ми върнат парите, но ако мога да сменя за друг размер. За шапка става дума.  Взех друга за съжаление бях без детето и минсе струва малка обаче по добре от другата.  Предишната беше 68-74, тази е 80-92.

# 65
О, може значи да пробвам да сменя сутиена така. Мерси.

Импрегниращ спрей не видях, за да го снимам. Някой пита по-назад.

Формил спорт имаше при нас зареден.

# 66
  • shumen
Аз моя термометър също го държа в шкафа при лекарствата и досега не ме е предавал.

# 67
Апарата за кръвно от утре читав ли е?

Моя е читав.
Носила съм го при кардиолог и го проверихме.
Показа същото кръвно налягане като професионалния в кабинета.

# 68
Здравейте, някой купувал ли си е блендер, като този, който ще предлагат в събота? Доволни или недоволни сте?

# 69
  • Пловдив
Аз се сдобих със спортен сак...супер е!  Peace

# 70
  • София
Къде е това ренде, което коментирате. Никъде не го намирам в брошурата.

# 71
  • Някъде в Матрицата
Здравейте, някой купувал ли си е блендер, като този, който ще предлагат в събота? Доволни или недоволни сте?

И аз да се присъединя към питането. Става ли за блендиране на топли неща, като супа например? Не че много често ми се налага, но се случва.
Каната на моя Филипс се спука и си търся достоен заместник. Wink

# 72
  • до най-прекрасния мъж
В сайта и в приложението го има. В брошурата и аз не го видях като че ли. Редактирам се - на 10 стр горе е в брошурата, сега проверих.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 11:27 от blue.angel

# 73
В сайта и в приложението го има. В брошурата и аз не го видях като че ли.

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6662

# 74

И аз да се присъединя към питането. Става ли за блендиране на топли неща, като супа например? Не че много често ми се налага, но се случва.
Каната на моя Филипс се спука и си търся достоен заместник. Wink

Защо не пасатор?

Спортният сак е тежък и без пълнеж. Но преди време пак от лидл си взех чанта с цип-идеална е за път, прибира се /сгъва се/ като портмоне.

Общи условия

Активация на акаунт