Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 885
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 470
офф гледала съм ги в Гръцкия лидл
https://media.lidl-flyer.com/cb2a65e1-fa90-11e7-8b51-005056ab0fb … 769137.1516821354

Та някой виждал ли е наскоро по нашите магазини от тях

# 1 471
  • до най-прекрасния мъж
Цитрус преси видях в Лидл Тракия в Пловдив. Имаше 2-3 броя в четвъртък.
Пробвах робота за стъргане на салата от цвекло, морков и ябълка. Две глави цвекло, един морков и една ябълка ги изяде за няма и минута. Много съм доволна.

# 1 472
  • София
Приятелка търси контактния грил. Ако някой го види в магазин в София, моля да ми пише.
Имаше в Ринг Мол по обяд. Видях един отворен.

# 1 473
И аз да дам отзив за робота, перфектен е, смлях бисквити орео на прах за секунди. В сравнение с My domo от кауфланд е стабилен и не се тресе.

# 1 474
Аз да се похваля - купих индукционен котлон от Кауфланд за 15 лв (последни бройки). Разликата с котлона Силвъркрест е в липсата на гумени подложки за крачетата и програмираните копчета. Силвъркреста има само 2 опции: за мощност и за таймер. Кауфландския има 4 бутона с различна мощност във вид на програми за мляко, за варене, за дълбоко пържене и за стопляне. В начина на работа не виждам разлика. В теглото също има разлика - Силвъркрест тежи повече.
А, с разликата в парите си купих от Лидл от грилчетата за тост. Също много доволна от тази покупка. И тостери правим и "наденички на скара". Следващото ще е "пържоли на скара". Simple Smile Нищо не пръска, не задимява и има контейнерче за оттичане на мазнината.
За контактен грил говоря. Simple Smile

# 1 475
  • София/Испания
Аз имам контактен грил от Лидл от повече от 3 години,много съм доволна.
Пека си месо,зеленчуци,пиле.Става супер.

# 1 476
Този робот е чудо Heart Eyes За има-няма 20 секунди направих салата от ряпа, цвекло и моркови. Край на омразното стържене Grinning Голям дерт ми беше да го правя на ръка. Другите му приставки и да не ги ползвам никога, пак си заслужава парите  Simple Smile

# 1 477
Този робот е чудо Heart Eyes За има-няма 20 секунди направих салата от ряпа, цвекло и моркови. Край на омразното стържене Grinning Голям дерт ми беше да го правя на ръка. Другите му приставки и да не ги ползвам никога, пак си заслужава парите  Simple Smile

Ама и ако ги белеше...нямаше да е лошо 😂😆😂😂
И аз съм на цвекло тия дни....стържа го на електрическото си ренде Stuck Out Tongue Winking Eye

Също ползвам една от петте приставки.

Радвам се все пак...че сте доволни ☺

# 1 478
  • Ст Загора
Кафетата как са гледам са на промоция, за разтворимото разбрах ,а за експресото  от пъррвата страница и голд кафето в жълта опаковка

# 1 479
Приятелка търси контактния грил. Ако някой го види в магазин в София, моля да ми пише.
Имаше в Ринг Мол по обяд. Видях един отворен.

Благодаря, намерихме.

Този робот е чудо Heart Eyes За има-няма 20 секунди направих салата от ряпа, цвекло и моркови. Край на омразното стържене Grinning Голям дерт ми беше да го правя на ръка. Другите му приставки и да не ги ползвам никога, пак си заслужава парите  Simple Smile

Затова го обичам този робот. Спестява ми ужасно много време!!! Страхотен е!

# 1 480
Кафетата как са гледам са на промоция, за разтворимото разбрах ,а за експресото  от пъррвата страница и голд кафето в жълта опаковка

Еспресо Бар не е лошо, аз пак ще взимам, за другото ако може някой да се включи

# 1 481
  • Пловдив
Благодаря ти, но не бих и препоръчала. Имала съм няколко уреда от кауфланд и всичките отидоха на боклука. Уредите в лидл са с много, много по-добро качество.
Уредите в К. имат 3 години гаранция. Като не работи го връщаш и ти връщат парите Hands Thumbsup.

Да питам - от кое кафе да взема, за да не задръства кафемашината? От предишни промоции съм вземала, но беше много ситно и кафето едва се точеше. Unamused

# 1 482
Здравейте, някой знае ли по кое време в Лидъл ще пуснат машината за хляб на Silver Crest?

# 1 483
  • до най-прекрасния мъж
Миналата година я имаше в края на март в съботната промоция, после на редовна брошура първите дни на юни отново и есента пак я пускаха, ако не се лъжа.

# 1 484
Миналата година я имаше в края на март в съботната промоция, после на редовна брошура първите дни на юни отново и есента пак я пускаха, ако не се лъжа.
Благодаря за отговора! Да се надявам към март да я пуснат. Все отлагам закупуването на хлебопекарна, но сега мисля да си я взема като я пуснат.

Общи условия

Активация на акаунт