Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 728
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 575
Може би аз да съм похвалила четката за коса. Не съм сигурна,че може да се ползва на мокра коса... Аз я суша почти напълно, разресвам, връзвам косата на кок, като пускам един ред коса, хващам един кичур, сресвам го, хващам го в края, опъвайки го и минавам с четката. На следващия ден си стои прилично изправена, а не се начупва като след изправяне с преса.

Киса, ти нали се чудеше между две преси, не си ли купи?

# 1 576
  • София
Аз съм вземала преди от пижамите и моята се сви, горнището се скъси, стана ужасно неудобно.
Сегашните не ги харесах, едно, че са стеснени долу и второ - разцветките не са ми по вкуса.

# 1 577
  • Асеновград
Може би аз да съм похвалила четката за коса. Не съм сигурна,че може да се ползва на мокра коса... Аз я суша почти напълно, разресвам, връзвам косата на кок, като пускам един ред коса, хващам един кичур, сресвам го, хващам го в края, опъвайки го и минавам с четката. На следващия ден си стои прилично изправена, а не се начупва като след изправяне с преса.

Киса, ти нали се чудеше между две преси, не си ли купи?
Благодаря, аз изрових и упътването.И там си пише косата да е изсушена и разресана.Ще мисля до понеделник или четвъртък Simple Smile

# 1 578
И аз ходих за пижамите, но не ми харесаха. Разцветката можеше и да я преглътна, но ми се видяха доста тънки и още след петата минута носене ще се превърне в безформен чувал. А на мен ми се иска малко по-плътна материя и такава, която не става на коляно 5 минути носене. А и нещо размерите бяха странни май. Гледах S размер, който като долнище изглеждаше, че ще ми е добре, но пък горнището беше тясно в раменете.

# 1 579
На робота съм си правила някакво бегло подобие на смути. Не е пръскало от течността.
Вчера купих риба тон ама вкъщи забелязах, че консервите са 160гр. Може би ако бях видяла, нямаше да взема. В собсвен сос бяха 190гр.
Купих от овесените бисквити с шоколад, защото много ги харесвам. Едва вчера се зачетох в етикета и разбрах защо ми харесват толкова - пълни са с боклуци!
Взех и от нес кафето Bellarom. Също така козметичните салфетки в кафява кутия, които от доста време са на 1,59лв за 200бр. Супер изгодни са ми и вече само от тях купувам, защото бях бясна на Кауфланд, че спряха евтините и хубави салфетки, които взимах от там.

# 1 580
  • Beyond the stars
Взех си канатар днес, но малко му се чудя. Какъв беше срока за връщане?

Трябва ли да има някакво основание или мога просто да кажа че съм фиданка пък гадината ме изкарва сто кила  Simple Smile

Кой е кантарът, нещо съм го пропуснала аз ? Че гледах плакат за другата седмица за "умен" кантар и се чудя колко ще е стресираща тая умност  Laughing

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 11:47 от Вълшебство

# 1 581
Кои сухи пасти в кутия по много бройки хвалехте преди време?

Пак да питам  Grinning

# 1 582
  • софия
Кои сухи пасти в кутия по много бройки хвалехте преди време?

Пак да питам  Grinning
Тези от постоянния асортимент, тяхна марка, НЕ "Родна стряха" или от тематични седмици.

# 1 583
Да, 1.99 лв струва цялата кутия....от тях има и единични бройки. Стоят до кроасаните някъде. ....два вида са....с бял и с шоко крем.

Ето стар мой цитат за тях:
"Стоят до кроасаните, Барни-тата.. Пише Сухи пасти и отгоре "Tostinа" на тях. Има едни жита отгоре на кутията, отдолу голи сухи пасти.. 420 грама, 12 броя пастички са вътре. Същите има и по касите, единично опаковани... "

# 1 584
А иначе в нашия град има два магазина Лидл. В единия зареждат стоката от предната вечер - 10-тина минути преди да затворят. Ако са нехранителни продукти или такива, които не са в постоянния асортимент, се продават на промоционалната цена, която е обявена за другия ден. Ако са от постоянния асортимент се маркират на старата цена. За мен също не е коректно, но самата аз съм се възползвала много пъти и никога не са ми правили проблем. Иначе като цяло за мен е още по-некоректно да изкарат дадена стока, да й сложат промоционален етикет и да ти я таксуват на нормална цена или да не ти позволят да си я закупиш. Изкарването на стоката трябва да е извън работното време на магазина.

# 1 585
  • София
Отворих кокосовото мляко, като сметана е. Приятно е на вкус. Даже леко сладни.Така ли е винаги? Как да го направя да стане течно?
Пила съм кокосово мляко от кен, даже с кубчета кокос, но е било течно.

# 1 586
zvanche,  teta

Ммм, благодаря ви  bouquet От кога се каня да взема една кутия и като вляза в Лидл и всеки път разбирам, че не съм успяла да запомня кои точно хвалехте  Laughing

# 1 587
  • Перник
zvanche,  teta

Ммм, благодаря ви  bouquet От кога се каня да взема една кутия и като вляза в Лидл и всеки път разбирам, че не съм успяла да запомня кои точно хвалехте  Laughing

И по-добре. У нас се изяждат за отрицателно време. Даже и аз не мога да се спра след първата Joy

# 1 588
zvanche,  teta

И по-добре. У нас се изяждат за отрицателно време. Даже и аз не мога да се спра след първата Joy

След първата кутия ли?  Wink Направо да вземам две-три кутии, че и ние сме по сладичкото.

# 1 589
  • до едно тепе
Отворих кокосовото мляко, като сметана е. Приятно е на вкус. Даже леко сладни.Така ли е винаги? Как да го направя да стане течно?
Пила съм кокосово мляко от кен, даже с кубчета кокос, но е било течно.

Отдолу под сметаната не е ли воднисто. Аз го загрявам, ако ми е много гъсто. Даже понякога сипвам и вода. Затова го харесвам Лидълското, защото като го сложа в хладилника се сгъстява. Купувала съм други млека, които не стават така.

Общи условия

Активация на акаунт