Лидл 111 - 01.01.2018 г. - 31.01.2018 г.

• 231 727
  • 1 801
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Варна
Имам въпрос за уред, който беше в брошурата около нова година: за почистване на сребърни изделия и бижута. Някой да го е виждал "изоставен" и да ме чака newsm78
Забравих да попитам и дали някой е ползвал този уред и добър ли е?

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 13:55 от galenaa

# 1 591
  • софия
Много съм доволна, отделно поръчах и разтвор за почистване на сребърни бижута.

# 1 592
Отворих кокосовото мляко, като сметана е. Приятно е на вкус. Даже леко сладни.Така ли е винаги? Как да го направя да стане течно?
Пила съм кокосово мляко от кен, даже с кубчета кокос, но е било течно.

Отдолу под сметаната не е ли воднисто. Аз го загрявам, ако ми е много гъсто. Даже понякога сипвам и вода. Затова го харесвам Лидълското, защото като го сложа в хладилника се сгъстява. Купувала съм други млека, които не стават така.
Кокосовото мляко е твърдо при студени външни Т и се втечнява при загряване.  Наситена мазнина е , подобно на кравето масло, което също се втърдява в хладилник и омеква навън, ако е по-топличко разбира се, навън...
За да стане хомогенно, като прясно мляко, го загрявам на водна баня леко...

# 1 593
  • София
pospalancho, : teta75, благодаря! Предполагах, че е от температурата.  Peace  Тогава е истинско!

# 1 594
  • Варна
Благодаря! bouquet Кой да знае, че сега ще ми спаси положението като подарък за рожден ден... newsm78
Сега издирвам, или чакам пак да има, но едва ли....

# 1 595
  • софия
Благодаря! bouquet Кой да знае, че сега ще ми спаси положението като подарък за рожден ден... newsm78
Доколкото имам наблюдения, пускат веднъж в годината. И аз го почаках доста, но не ми беше спешно. Дано има изостанал някъде. Пробва ли с "горещата" линия? Не, че е сигурно, че ще кажат ако наистина има, но не боли да се пробва.

# 1 596
  • Перник
zvanche,  teta

Ммм, благодаря ви  bouquet От кога се каня да взема една кутия и като вляза в Лидл и всеки път разбирам, че не съм успяла да запомня кои точно хвалехте  Laughing

И по-добре. У нас се изяждат за отрицателно време. Даже и аз не мога да се спра след първата Joy

След първата кутия ли?  Wink Направо да вземам две-три кутии, че и ние сме по сладичкото.

Еее, след първата пастичка Simple Smile Все пак имам някакво чувство за самоконтрол Smiling Imp Пробвай първо с една кутия, току виж не ви харесали Wink

# 1 597
Скрит текст:
zvanche,  teta

Ммм, благодаря ви  bouquet От кога се каня да взема една кутия и като вляза в Лидл и всеки път разбирам, че не съм успяла да запомня кои точно хвалехте  Laughing

И по-добре. У нас се изяждат за отрицателно време. Даже и аз не мога да се спра след първата Joy

След първата кутия ли?  Wink Направо да вземам две-три кутии, че и ние сме по сладичкото.

Еее, след първата пастичка Simple Smile Все пак имам някакво чувство за самоконтрол Smiling Imp Пробвай първо с една кутия, току виж не ви харесали Wink

Пошегувах се за кутията, понеже някои казват, че и един шоколад е много, ама не са познали. Точно си е  Laughing 
Има ли лазаня в постоянния асортимент?

# 1 598
  • софия
Има ли лазаня в постоянния асортимент?
Има.

# 1 599

Чудесно. Много е харесвана у нас, тази която сме вземали. Щом я има и постоянно...надявам се да е същата.

# 1 600
  • Варна
Доколкото имам наблюдения, пускат веднъж в годината. И аз го почаках доста, но не ми беше спешно. Дано има изостанал някъде. Пробва ли с "горещата" линия? Не, че е сигурно, че ще кажат ако наистина има, но не боли да се пробва.
Да, пробвах, но: "Няма, трябва да следите брошурите!" Rolling Eyes

# 1 601
  • София
Тези сухи пасти ги пробвахме по препоръка от форума. И на мен и на ММ, който яде много сладко, не ни харесаха. Много сладки. Така че преди да купите огромни количества, пробвайте ги!

# 1 602
Някой да е засичал изостанал от сивия клин - размер С? 🙄

# 1 603
Взех кафета, риба тон и обикновени фафли, фафлите не ми харесват особено

Сухите пасти на бройка при нас са 15 ст. от доста време, излиза по-евтино от купуването на кутия.

# 1 604
Хм, това не се бях заглеждала, а се канех да вземам тия дни...
Колко броя от тези пасти са  в една кутия и колко струваше кутията?
Някой купувал ли е скоро шоколадовия им кувертюр и да си спомня цената му? Вземала съм, но беше отдавна, почти съм сигурна че няма да е на същата цена вече.

Общи условия

Активация на акаунт