Благодаря момичета!
Следващия козирог, ако е ме лъже паметта е Шефа на Ма ко

Та ако трябва да съдим по времето на рожденните ни дни - аз за разлика от мама съм ужас и безумие 

Разсмя ме с твоето заключение миличка: Ох, СТРАСТ нерадост 
Да си жива и здрава, все така с боен дух 
И мен ме тресе предизпитна треска. 5 парчета са, не е шега, ама като съм се хванала на хорото-няма пускане. На един реферат имам 5.5 Не е лошо като начало
И много е хубаво, че съм сред млади хора-те учат някои неща от мен, а аз от тях. Водих ги на студентски празник в Брезник. Много хубаво си изкарахме. Къде иначе щях да чуя за Шушана 

Поздравления за мама - да ти е жива и здрава, да е бодра и дълголетна, да ти е опора още много години! 
Разсмя ме с твоето заключение миличка: Ох, СТРАСТ нерадост 

, мъжа ми ме бута , алармата и аз за да не го разсъня толкова рязко се изправих, че уцелих ръба на гардероба, той че е до леглото е ясно , ама от 4 години е там и досега не ми се е случвало.Легнах обратно от болка, а той се шегува разсъни ли се .Тази вечер с всички чанти на децата се качвам в колата и пак на същото място .... Не ми е ден.За капак дребния седнал на земята и играе и как се завъртял вратичката на раклата се отворила и сега е с охлузено, рана и цицина.Досега държах едни замразени зеленчуци като компрес.