Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните лечения за косопад?
Какви са мненията за серума на Wooden Spoon с чили и рициново масло?
Какви са препоръките за кръвни изследвания на хормони и витамини/минерали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните лечения за косопад?
Форумът предлага различни лечения и продукти за борба с косопада. Някои от тях включват лосиони, капсули, серуми и маски като тези на KristaG, Revalid, Nupura, Inee Roche, Davines, Priorin , Wooden Spoon , ампули на L'Oreal , маска Roots на Luš , ампули на Denis , бирена мая и кисело мляко. Също така се споменават био магазини за определени продукти. Важно е да се отбележи, че резултатите и ефектите от тези лечения могат да варират от човек на човек.
-
Какви са мненията за серума на Wooden Spoon с чили и рициново масло?
Форумът не предоставя конкретни мнения за серума на Wooden Spoon с чили и рициново масло. Вместо това, се споменава, че продуктът може да бъде намерен в магазин на Зоя. Важно е да се отбележи, че мненията за продуктите могат да варират в зависимост от индивидуалните реакции и нужди на потребителите.
-
Какви са препоръките за кръвни изследвания на хормони и витамини/минерали?
Форумът споделя опит с различни видове кръвни изследвания, включително полови хормони, щитовидни хормони, витамини (D, A, E, B12, C), феритин, желязо , цинк , магнезий , селен и други. Въпросът за лекар е повдигнат за обсъждане на резултатите. Предложенията варират от хематолози до ендокринолози с бележка, че в някои случаи може да е необходимо да се консултирате с няколко лекари, преди да получите цялостна картина на вашето здраве.
-
Какви добавки помагат за предотвратяване на косопад?
-
Какви са ефектите от маските с лук или чесън върху косопада?
Когато бях на 14-15 (сега съм на 20години) бях решила, че няма по-ужасна "форма" на коса от моята - надолу права, горе някакви чупки, които и на фризьор да бях отишла да ги направят, нямаше да успеят.
Тогава ми купиха и първата преса и това беше началото на края за косата ми - изправях я всеки божи ден, в който ходех на училище.
Именно оттогава все си ми пада по повече коса, отколкото би трябвало. Никога не са ми се появявали плешиви петна или някакво страхотно оредяване, но си ми падаше косица стабилно, а в последните години направо е ужасно - откъдето мина, всеки знае, че съм аз, просто защото оставям една такава диря от космии..Отделно от това, че не спрях да използвам електроуреди върху косата си (не всеки ден, но пак е често), съм и много злояда, което ще рече, че определено не приемам всички необходими вещества за организма. А за капак миналата година си казах "Защо пък да не си направя един балеаж с русо" ...
Сега като пиша ми идва да си ударя шамар, но връщане няма.
Знам, че се иска постоянство, но се надявам най-накрая и аз да реша проблема, само дано не стане "късно е либе за китка"..
За мен обаче не е нормално като прокарам ръка през нея да я свалям половината.