Тест за овулация - въпроси / тема 7 /

• 87 671
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте. Този месец за първи път си правя тестове за овулация. Започнах от 16 ден, защото съм с дълъг цикъл - последният ми беше 37 дни. Днес ми е 20 ден и реших да направя паралелно на две марки - Еxpress test и One step. Мисля, че One step е положителен, не знам дали на снимката се вижда добре. На 10 минута не пролича толкова добре, но като мина повече време чертите се избистриха. Прилагам снимките от 10 мин-снимка 1, и след 50 мин- снимка 2 . Ще се радвам на вашите коментари Simple Smile

# 166
Момичета, искам да ви попитам дали приема на витамини оказва някакво влияние върху тестовете? Пия прегнакеър за него и нея, след което урината е с доста по жълто-зелен цвят, дали това оказва някакво влияние?

# 167
  • София
Момичета, искам да ви попитам дали приема на витамини оказва някакво влияние върху тестовете? Пия прегнакеър за него и нея, след което урината е с доста по жълто-зелен цвят, дали това оказва някакво влияние?
Не.
Урината се оцветява от витамини група В. Нормално е, нищо притеснително.
Пий повече вода, за да не е концентрирана и по-бързо да изхвърляш излишните кол-ва.
МВ се приемат след хранене.

Около О., урината се оцветява в жълто, по-наситено от нормалното - ако няма някаква друга причина.
Нормалният цвят на урината е много светло жълт, като оттенък - показва, че тялото е добре хидратирано. Ако е по-тъмна - дехидратирано.
Някои храни също може да я оцветят - напр. цвеклото - почти в червено Wink

# 168
Благодаря за изчерпателния отговор, Денис.

# 169
Денис, може ли да коментираш моите тестове за овулация? Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 170
  • На север
Кога най-рано сте получавали полужителен тест за бременност? Имам седмица до цикъла и вече нямам търпение. Предният път си направих на 1 ден закъснение. Сега обаче хич не ми се чака. Simple Smile Има ли и други чакащи като мен? Предният път стана от първи опит и приложих същия метод и сега и дано пак стане от раз. Simple Smile

# 171
Здравейте,
От известно време с голям интерес чета публикациите тук. Пиша ви за първи път, защото вчера(15 ден от МЦ) направих тест за О., който беше положителен, но днешният също е +. Кой тест да считам за положителен?
http://prikachi.com/delete.php?410416os078252os2o9724q532p59rs32q

# 172
Здравейте,
От известно време с голям интерес чета публикациите тук. Пиша ви за първи път, защото вчера(15 ден от МЦ) направих тест за О., който беше положителен, но днешният също е +. Кой тест да считам за положителен?
http://prikachi.com/delete.php?410416os078252os2o9724q532p59rs32q
Снимката не е много ясна и не си личи.
Ако имате два положителни теста се приема, че пика на LH е между тях. Не губете време, а действайте с ТМ.

# 173
Здравейте, дали според вас теста за овулация е положителен?
 http://www.img-share.eu/f/images/483/0AA55564-A867-4749-97B6-FFD … 44415_sredna.jpeg

# 174
  • София
Да Simple Smile

# 175
  • София
Здравейте,
Имам питане Simple Smile четох противоречив теории по кое време на деня е най -правилно да се прави тест за овулация. Благодаря!

# 176
  • София
Здравейте,
Имам питане Simple Smile четох противоречив теории по кое време на деня е най -правилно да се прави тест за овулация. Благодаря!
Между 15:00 и 18:00ч. - избираш един час, и го спазваш./ напр. 17:15/

# 177
  • София
Здравейте, дали според вас теста за овулация е положителен?
 http://www.img-share.eu/f/images/483/0AA55564-A867-4749-97B6-FFD … 44415_sredna.jpeg

Да, положителен е Simple Smile

# 178
А след като теста за овулация е положителен, кога е най-подходящото време за опитите за бебе ?

# 179
  • София
А след като теста за овулация е положителен, кога е най-подходящото време за опитите за бебе ?
Тестовете за О. се правят от (-) до (-), за да се определи пика на ЛХ.
О. настъпва от 12 до 48 час след пика на ЛХ.

Секс, през т.н. фертилен прозорец:
4-5 дни преди О.
деня на О.
деня след О.

Общи условия

Активация на акаунт