Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 260 317
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 135
Според мен само Неделчо е имал идея какво се случва (но не и какво ще последва). Ако е допускал опасност за живота на сина си, нямаше да го извика от работата му, дори и да е отвлечена Кети. Така си мисля поне. Георги, като се е върнал от работа, е разпитвал съседите виждали ли са Кети наскоро, къде е тя. Явно са били загрижени за нея и явно тя е била вече изчезнала. Но никой според мен не е допускал какво ще последва Sad

Според мен този случай и конкретните убийци ще останат в мъгла, няма да се разреши докрай Sad Ужасно е.

# 136
,

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:48 от Mama Ru

# 137
Аз друго се чудя...
на тази улица, така ли няма нито една къща, нито един магазин, нито един двор или гараж или какъвто и да е обект дори след, до, или пред къщата, където да е имало камера....
Тези хора точно в полунощ извършвайки това нещо все от някъде са минали и излезли.....Пеша, с кола, с парашут...все от някъде....
Още повече, че точно в 12, хората обикновено излизат на улицата, правят заря, хвърлят пиратки....Съседите ще видят че са непознати , а ако са излезли преди или много след 12, то още по-логично е на една охранителна камера да се засекат единствените хора по улицата или превозно средство...

# 138
Да, нещо такова е, затова жената е намерена навън.

А всички съседи са били заети да празнуват, знаете как е - никой не се е вглеждал навън за подозрителни хора или събития точно в тази нощ.

# 139
  • There I was on a July morning
Според мен само Неделчо е имал идея какво се случва (но не и какво ще последва). Ако е допускал опасност за живота на сина си, нямаше да го извика от работата му, дори и да е отвлечена Кети. Така си мисля поне. Георги, като се е върнал от работа, е разпитвал съседите виждали ли са Кети наскоро, къде е тя. Явно са били загрижени за нея и явно тя е била вече изчезнала. Но никой според мен не е допускал какво ще последва Sad
Репликата на Георги, която е отправена към колегите: "Ще се върна след 30 минути или - никога" ми звучи доста зловещо, като за човек, който съзнава, че ще си има неприятности.
...................
Относно доходите на Неделчо - пишеше, че е автомонтьор, защо решихте, че с нищо не се занимава? Може с това да си изкарва хляба и с тези доходи да е получил кредит.

# 140
Потресаващ е и начинът, по който се подава информация в медиите, както и самото разследване

Първо, всички бяха застреляни уж с по един курщум, което се оказа, че не е така.

После, уж издирват Кети, някакъв дядо се появи в ефир вчера сутринта и каза, че била вече намерена убита.

Журналистка намира тефтерче на местопрестъплението....

# 141
Тоест жената ги е ""придружила" докато си тръгнат за да не будят съмнение....?
Не.....неможе никой нищо да не е видял.
Аз също не се вглеждам в непознати хора на нова година, но излязохме на улицата да гледаме и правим заря и всички съседи бяха излезли....Естествено до края на улицата не мога да закарам, ама от двете страни къщите им видях гостите, настроението, поздравихме се, прегърнахме се!
Ако е излязла в суматохата, все някой щеше да я поздрави и види, щеше да се усети и щеше да види хората с нея....
Ако пък е станало преди 12, ще се види единственото движение по тази улица ня някоя камера....
Но явно е точно в 12, защото някой е затварял телефона.....
Което означава, че са се измъкнали точно в калабалъка....
Егати...никой да не види.

# 142
В Щатите през Февруари в една горичка до спокойно малко село убиха две тийнейджърки. При това камера е уловила убиеца и имат снимка! А едното момиче беше успяло да запише в телефона си гласа му! И вече почти година това престъпление е неразкрито, и то в Щатите. Има огромен обществен интерес и натиск, но убиец няма още обявен.

Това ме кара да мисля, че убийството в Нови Искър може и да не се разкрие Sad

# 143
А кой каза, че точно в дванайсет са си тръгнали? Може самият Боби да е затворил телефона, ако са държали насочено към него оръжие. Да не мислите,че ще му позволят да се обади? Ами ако рискува

Последна редакция: чт, 04 яну 2018, 22:42 от Mama Ru

# 144
Жената ако е видяла и част от това, което е станало в къщата, естествено че не е била на себе си. А дори и просто да са й казали какво се случва. Колко й трябва на една майка да обезумее от страх?

Повечето тук сме майки и сме готови на всичко за децата си.

# 145
  • Rock & Roll feeling ...
Няма как такова убийство да не вълнува гражданите. Потресаващо е. А за жителите на Нови Искър сигурно и доста травмиращо.
+1 .

Потресена съм.
За мен има 2 сигурни неща - умисъл и наличие на силен афект/ засегнат личен/финансов интерес и т.н. .
Независимо дали е извършено от т.н. "професионален килър" извършителите се разписват с особена жестокост - 4 куршума в главата на бабата,която +тва е и инвалид. 

Боби (гаджето на дъщерята Нанси) е имал намерение на празнува със свои приятели,но в последния момент решава да е с приятелката си. Последно се е чул с баба си към 18 : 30, тя му е споделила,че е наготвила много и той е казал,че като  се прибере ще си хапне добре, преди това се е чул с майкаа си и е казал,че започват да правят барбекю и се уговорили да се чуят след 12. За мен отпада версията,че той не е отишъл с приятелите си,защото е бил заложник заедно със семейството. 
Никъде не чух сина да е казал подобни думи,че "ако не се върне до 30 мин., то никога няма " , от къде е тази информация ?
Важно е да се уточни,дали е имало събиране по спешност .

# 146
  • София
По днешните вестници пише, че е нямало никаква подготовка за празнична трапеза, явно драмата е започнала няколко часа преди 12.
Във ФБ групата на Нови Искър е имало коментари  (изтрито е всичко ), че два-три дни преди НГ семейството е имало конфликт със съсед, имало е бой над човека от страна на Неделчо, подкокоросван от Кети. Тогава било и счупено стъклото на джипа, той е намерен с найлон върху счупения прозорец.

# 147
Скрит текст:
Потресена съм.
За мен има 2 сигурни неща - умисъл и наличие на силен афект/ засегнат личен/финансов интерес и т.н. .
Независимо дали е извършено от т.н. "професионален килър" извършителите се разписват с особена жестокост - 4 куршума в главата на бабата,която +тва е и инвалид.  

Боби (гаджето на дъщерята Нанси) е имал намерение на празнува със свои приятели,но в последния момент решава да е с приятелката си. Последно се е чул с баба си към 18 : 30, тя му е споделила,че е наготвила много и той е казал,че като  се прибере ще си хапне добре, преди това се е чул с майкаа си и е казал,че започват да правят барбекю и се уговорили да се чуят след 12. За мен отпада версията,че той не е отишъл с приятелите си,защото е бил заложник заедно със семейството.

Никъде не чух сина да е казал подобни думи,че "ако не се върне до 30 мин., то никога няма " , от къде е тази информация ?
Важно е да се уточни,дали е имало събиране по спешност .
Това го чух от директорката на психиатрията, в която е работел Георги. Казала го е в "Здравей България" вчера сутрин. Даваха го във всички емисии след това.

# 148
А на мен ми се струва супер невероятно разярен от битов скандал за кола съсед да успее да избие всички тия хора най-безмислостно, че и да хвърли жената в кладенец. Абсурд. Жител на Нови Искър с вродени килърски способности - отказвам да го приема.

# 149

Клюки и инсинуации, които услужливите журналисти разпространяват или сами пускат. В официалното съобщение изобщо не се споменава това, както и дали е имало, или нямало наредена трапеза.

Общи условия

Активация на акаунт