Убито е цяло семейство в Нови Искър навръх Нова Година

• 259 741
  • 3 545
  •   1
Отговори
# 1 410
Никъде не чух потвърдена информацията,че се е върнало само или че е било на разходка с Кети от която тя не се е върнала,а само то...
И аз така newsm78

# 1 411
Не са ли били някакви деца, които майката на Боби е помолила да го потърсят или бъркам?
По-напред наричат Боби здрав и прав мъж, сега пък приятелите му на същата възраст са деца...

Кучето се върнало само...
Кой е източникът на тази информация, не успявам да го намеря.

# 1 412
Защо сте се запънали, че убийството е било лесно? Разбра се поне видът на оръжието, този път всички- власти, експерти и конспиратори - поне са единодушни, че е с такова оръжие е било трудно, обаче пак се дъвче едно и също - хората не ходели простреляни, като на филм, но убийците стрелят баш като в треторазряден екшън.

# 1 413
Ами нали това е версията им. Кети излиза с кучето на разходка, после я убиват, кучето обаче се оказва убито в къщата. Как става така, явно се е върнало или някой го връща убито там... Или просто Кети не е била с него на разходка? Аз така и не разбрах, тя с колата и кучето на разходка ли е отишла или пеша? И въобще къде е била Кети преди убийството си?

# 1 414
  • Rock & Roll feeling ...
Не е това версията им.  Въобще не се казва Кети да е ходила някъде. Всичко което се казва,че е убита първа, тялото й е преседяло,спрямо убийството на другите, а кучето е било убито на двора,а намерено на 2рия етаж. Това е.
Поемното лице каза,че е виждал Кети да ходи всяка вечер да разхожда кучето, когато го разпитваха за нея и какви са взаимоотношенията им.

# 1 415
Убита първа, но къде? Не се говори да е в къщата. Явно е отишла някъде, за да е убита на друго място... Версията беше, че е разхождала кучето.

Вие как мислите, защо децата на втория етаж са намерени убити в различни стаи? Не вярвам да са стояли разделени цялата вечер и да са били изненадани там и убити... Или са били долу и са бягали да се крият горе?

# 1 416
Ами нали това е версията им.

Чия версия? Само твоята и на още няколко от темата.
Но пък като гледам колко свидетелки на случилото се имаме тук, твърдо убедени какво и как е станало, направо се чудя разследващите за какво се бъхтят в Балкана, ами не са ви привикали още да дадете показания.
Не само разкрихте случая, ами разобличихте извършителя, та дори и доказахте вината му пред съда. Само присъдата още не сме чули, но е въпрос на време явно...

# 1 417
  • София
Ами нали това е версията им. Кети излиза с кучето на разходка, после я убиват, кучето обаче се оказва убито в къщата. Как става така, явно се е върнало или някой го връща убито там... Или просто Кети не е била с него на разходка? Аз така и не разбрах, тя с колата и кучето на разходка ли е отишла или пеша? И въобще къде е била Кети преди убийството си?
lunna pateka, задаваш въпроси, на които не знам как очакваш да получиш отговори тук. Всичко това се предположения, няма как да се навържат фактите, докато не изнесат още факти.

# 1 418
Как смятате вие? Ако го заловят жив ще обиколи ли сутрешните блокове да дава интервюта?

https://www.facebook.com/christo.komarnitski/posts/10208456630451685

# 1 419
Като изключим за малко от конкретният случай с убийството,как ви се струва изрод изнасилвал и блудствал с деца да лежи 6 години в затвора? На мен чудовищно престъпно! Тези съдии деца нямат ли? Как ги пускат такива да ходят свободно и после спят спокойно! Надявам се това шесторно убийство да ви тежи много на съвестта скапаняци! Sad

И пак за родната полиция ,ако са намерени снимки,както казаха ,във вилата където е пребивалал,ми покажете ги тия снимки,да го видим в др перспективи,да е по разпознаваем,а не да въртят само една снимка ,която в началото беше даже черно-бяла ,после се появи цветна( което също е необяснимо)

# 1 420
  • Варна
Не са ли били някакви деца, които майката на Боби е помолила да го потърсят или бъркам?
По-напред наричат Боби здрав и прав мъж, сега пък приятелите му на същата възраст са деца...

Децата, които майка му е пратила да го търсят са на 12 години. Може да не са му били приятели, просто съседски деца.

# 1 421
Майка на абитуриент праща 12 годишни да го издирват? Егати журналистическата простотия.

# 1 422

Децата, които майка му е пратила да го търсят са на 12 години. Може да не са му били приятели, просто съседски деца.
Нали не знаеха, коя е къщата?! Значи още предния ден са могли да разберат.

Черно-бялата снимка беше евтин способ да се получи ефект (и успяха): официално издирван, а да изкарват снимка като от вестник и както някой вече писа, уж той си държал снимки във въпросната вила (укрива се, но си слага снимки в чужда собственост).

# 1 423
  • София
Ако не ми се е счуло, казаха, че са открили ДНК на този Росен, и не просто е заподозрян, а са доказали, че той е убиецът.

# 1 424
  • Варна
Нали не знаеха, коя е къщата?! Значи още предния ден са могли да разберат.

Майката не знаела коя е къщата, не децата.

Общи условия

Активация на акаунт